Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 9x10 - Kimondott szavak

2016. március 31. 15:00 - Hoppancs

Az Adele haldoklásába belemerült Bailey állítólag nem felejtette el, hogy elméletileg esküvője lett volna, de azért nem jön rosszul, hogy Leah szóba hozza a dolgot. Jutalmul fel is hívhatja Bent. Yang már kezdené a pár perccel korábbi kufirc részletes elemzését az ilyenkor szokásos „ez most mi volt” kérdéssel, de Hunt egyelőre nem akarja túlgondolni a témát, és még a csipogó is közbeszól. Ben a szituációhoz mérten lehető leglazább stílusban ismerteti a csúszás okait, fogyasztásra biztatva a türelmetlen vendégeket. Torres azt hiszi, a sürgős műtét kamu, és még mindig azon pörög, hogy ő ijesztette el Mirandát. Robbinst megrémíti, hogy felesége azt ajánlgatja másoknak, hogy fejvesztve meneküljenek a kapcsolatukból. Még akkor is, ha hivatalosan csak viccelt.

bscap0000_9.jpg

Owen és Cristina lenyűgözve bámulja a motoros kísérettel befutó mentőt, de lassan dolgozni is kéne, mert az kerekes banda autón belüli fele csúnya balesetet szenvedett. Az egyik sérültnek, Stuartnak még Hunt fájóan diszkriminatív csodálkozását is el kell viselnie, amiért nem tipikus motoros. Callie éppen muffin formájú sajtos makaróniba fojtaná az erotikahiány és a bűnbánat okozta letargiáját, amikor Arizona megpendíti hogy akár szobára is mehetnének. Torres izgalmában vissza is hajigálja a kiválasztott kajákat, de Arizona figyelmezteti, hogy UTÁNA még kellhetnek.

bscap0001_7.jpg

Richard neje kezelőorvosán vezeti le a feszültséget, amit az a tény generált, hogy a Dr. "Jackson Mamája" Averyvel folytatott bujálkodás miatt egy ideje Adele felé sem nézett. Neki úgy rémlik, a doki kérte, hogy ne látogassa, utóbbi viszont ragaszkodik ahhoz, hogy csak a ritkább találkozást javasolta. Meredith közbelépésének hála Webber lelkiismeret-furdalása nem fullad verekedésbe. Shane gusztustalan orvosi sztorikkal szórakoztatja az esküvői lakomából szemezgető Aprilt, aki úgy tesz, mintha nem bánta volna meg, hogy vele jött a „buliba”. Karev eközben Wilson felé pillantgatva fejti ki, hogy ő már felnőtt, és nem kavar gyakornokokkal, Steph pedig  - a bűnbánó Jo mellett elbeszélve - a szép szemű Jacksonról áradozik. Ross arra a következtetésre jutott, hogy Kepner imádja őt, bár ennek semmi jele azon kívül, hogy mentora nem kap látványos rohamot az állandó nyáladzásától.

bscap0002_7.jpg

A befuccsolt partiról a többség távozik, de Jo ma este már nem mehet vissza melózni, mivel becsiccsentett. A szintén ott ragadt, roppant kreatív Karev gyorsan át is nevezi őt. A Hercegnő meghalt, éljen Hobó Jo! Miranda az Adele belsejében lakó hatalmas aorta-aneurizma felvétele mellett mormolja maga elé, hogy „még ma férjhez megyek”, Meredith pedig segít, hogy erre legyen is némi esély. Gasoline, a motorosok főnökasszonya nehézfiúkkal körülvéve arcoskodik, amíg Hunt le nem hűti. Kiderül, hogy Stuart valóban nem vérbeli mocis, de a jóságos nagyfiúk és –lányok megengedték, hogy velük lógjon. Most viszont elcseszte, mert valószínűleg miatta borultak a srácok. Torresék olyan zavarban készülnek az együttlétre, mintha tudnák, hogy egy kamera is van a szobában. Arizona nem szeretné, ha párja látná, ahogy leveszi a lábát, ezért a fürdőbe száműzi, amíg összeszedi magát. Azaz szét. Wilson és Karev rendkívül mókásan licitál egymásra a „kinek volt borzalmasabb gyerekkora” témában, amibe Jo annyira belejön, hogy még egy tévében látott tragikus történettel is megfejeli a sajátját. Jót nevetnek azon, hogy a naiv Alex ezt be is veszi. A halált megvető Gasoline nem akar szívburokcsapolást, mert tök vagány dolog leszarni az orvosok véleményét. Gorillái eközben olyan vészjóslóan állnak felette, mintha csak népszavazási kezdeményezést készülne beadni. De ha odaviszik Stuarthoz, talán hajlandó elfogadni a kezelést és még egy darabig életben maradni. Rendes tőle.

bscap0004_6.jpg

Ross betege tovább erősíti a fiú Aprillel kapcsolatos téveszméjét, ráadásul a varrás szemléltetése közben a nő még hozzá is ér kollégájához. Húha, de izzik a levegő! Leah és Richard együtt nézi Adele operációját, amit utóbbi szigorúan szakmai kommentárokkal lát el. Persze azért így is előbuggyan belőle az önvád, mert ha odafigyel asszonyára, talán hamarabb fény derült volna a problémára. A stressz végül megihleti Webbert, akitől Bailey kap is egy jó tippet. Wilson tovább hülyíti Karevet, ezúttal egy nagyközönség előtti műzokogással. Ezt a trükköt Alex is szívesen megtanulná. Callie a cseppet sem érdeklődő Dereket hívja fel a kialakulóban lévő kamaty hírével, de korán örül, mert Robbins mégsem áll készen. Steph majdnem elájul a műtőben, mert Jacksonnak annyira szép a… technikája. Mélyen egymás szemébe merednek, és még a szikét is elejtik, amikor Owen megzavarja őket ebben. Avery nagy nehezen magához tér, és képes rá, hogy beszámoljon Stuart állapotáról. Hiába, a profizmus.

bscap0005_4.jpg

Hunt és Yang megbeszélik, milyen bájos ez a Gasoline, majd előbbinek balsejtelme támad, amikor megtudja, hogy a nő Stuartot keresi. Elmélete szerint lehet, hogy meg akarják leckéztetni, amiért ő okozta a dominószerű motordőlést. Webber ötlete bejönni látszik, Adele nem marad ott a műtőasztalon. Gasonline a lift előtt tombol, de nem azért, mert haragszik Stuartra, hanem mert aggódik érte. Inkább magáért kéne, mert jól összeesik. Alexék páros nagyjelenetet adnak elő, aminek lényege, hogy elvesztették a szobakulcsukat, mert túl részegek. Olyan jó színészek, hogy minden egyéb igazolás nélkül megdobják őket egy másikkal. Arizona eközben a szexmentes lakosztályban arra kéri Callie-t, hogy ne lépjen le, még ha nehéz is mostanában vele. Torres nem tervez ilyesmit, úgyhogy smárolnak.

bscap0007_3.jpg

Richard elhatározza, hogy többé nem hagyja magára Adele-t, aki az örömhírre fel is ébred. Az elérzékenyült Meredith megígérteti Derekkel, hogy nem fogja bezáratni, ha nála is előjön a kór. Kiderül, hogy Gasoline mégis csak egy áldott jó lélek, aki csak a családba fogadást jelképező halálfejes kabátkát akarta átadni Stuartnak, mielőtt kidőlt. Owen kap egy kis leckét arról is, hogy aki nem mer kibújni a dobozból, az nem lesz szabad, vagy valami ilyesmi. A lényeg, hogy erről (is) Cristina jut az eszébe. Bailey a folyosón köszönti Bent, és bevallja, hogy amikor Adele elvérezni készült, húsz egész percre kiment a fejéből a menyegző. Fél, hogy Ben nem lesz mindig megértő  az előző házasságát taccsra vágó ambícióival szemben. A férfi leállítja, elvégre helló, ő is doki, ráadásul most már sebésznek készül, szóval neki kell magyarázni. Megegyeznek, hogy tényleg együtt akarnak megöregedni. Az esküvő a tervezettnél kisebb közönséggel, de lezajlik.

bscap0006_4.jpg

Gasoline megnyugtatja Stuartot, hogy nem ő tehet a balesetről, és még motoros nevet (Zúzó) is ad könnyes szemű haverjának. Ez még az esküvőnél is szebb. Amiről Torresék amúgy lemaradtak, mert éppen nem szeretkeztek. Jackson és Steph közösen elhatározza, hogy ők is tartózkodni fognak a testiségtől. Hunt előadja, hogy nem is lett volna szabad elvennie Cristinát, mert csak bántották egymást, szóval nem csak a per miatt kell aláírni a papírokat. Yang pityereg, majd csókolóznak egyet. Shane kikosarazza a mit sem sejtő Kepnert, aki egy szexuális zaklatás miatti eljárástól kezd tartani. Ross megnyugtatja, hogy ilyen nem lesz, csak félreértette a kedvességét. Steph és Jackson mégis… pedig öt perce fogadták meg, hogy ők aztán nem. Alexéket meglepi a szoba valódi lakója, de annyira nem izgatják magukat. Miranda nem örül, hogy elfogyott az összes étel (ejnye, Torres!), de Richard eltereli a figyelmét. Pedig el sem mondja a táncba induló arának, hogy Adele meghalt szívrohamban, hiába mentette meg.

Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása