Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A farm 2x09 - Szolárium nélkül mit sem ér az élet

2016. március 31. 22:32 - szabóZ

Időnként úgy tűnik, hogy a castingon azzal etették a Farm szereplőit, hogy ez az egész pont olyan lesz, mint a Való Világ, csak rusztikusabbra veszik a díszleteket, és lesz némi parasztromantika üde hegyi levegővel, meg édesen bégető, mekegő, bőgő haszonállatokkal. De, ne szarj be, hiába a matyóhímzés a falon, meg a ganéj az udvaron, a lényeg az ugyanaz: bepállott mackónadrágban kell egymást kibeszélni a délre halasztott reggeli és az esti bebaszás között.

ke_pernyo_foto_2016-03-31_21_53_59.png

Hát nem. Alig kellett pár nap, hogy elfogyjon minden a kamrából, és kiderüljön,hogy ez a valóságshow nem egy Bukolikus Big Brother, inkább egy vályogházba zárt Survivor. Ahol leginkább nem a pináról, hanem a duplasajtos pizzáról beszélnek majd naphosszat merengve.

Egyelőre még van mit enni, sőt a Gazda felveti, hogy ha többletet termelnek a játékosok, akkor akár luxuscikkekre is elcserélhetik a tejet, vagy éppen a gyümölcsöt. Luxuscikkekre mint a szappan vagy a só.

Laura és Dóri túrókészítésbe fog, mert ugye a Gazda azért fizet. Dóri szerint nem túró az, hanem orda, és ezt amúgy háromszor el is mondja, ezzel is bizonyítva, hogy ő mennyire okos. Laura azzal próbál játékban maradni, hogy artikuláltan a kamerába mondja, hogy szárazanyagtartalom. Amúgy egyiküknek sincs igaza, mert az orda, az nagyon nem az, amikor nem sikerül elég savanyúra a túró. A túró a lefölözött aludttej melegítése közben kicsapódó kazein, az orda pedig a túrókészítés közben kicsepegő tejsavóból készül, de tényleg nem menjünk bele a részletekbe, mert ez mégsem a Konyhafőnök paraszt edition.

Az éhhaláltól megmenekülnek a zsellérek, mert kilencet tojtak a tyúkok, de a békés omlettezés helyett rögtön üvöltözés támad már a kávémelegítésből is. A Dózsa György rockopera verzióját alakító Attila rögtön nekimegy Diának, aki meg elkezd sírni, ami nem csak azért rossz, mert idegesítő, de érteni sem lehet, hogy mit motyog. Mégis tiszta Való Világ ez.

ke_pernyo_foto_2016-03-31_21_53_28.png

Attól mert sírok, még nem azt jelenti, hogy nem tudok ordibálni

- kezdi Dia, majd jön egy rakás kiblőrözött fasz meg picsa. De a dráma után Cintia és Laura a lócán megbeszélik, hogy akkor milyen is volt Norbi, és hogy a szerelem az már majdnem ilyen, de nem akarok belebonyolódni, mert érted, na, hát cuki, meg minden, meg jó is volt, de tudod, hogy van ez, én nem ezért jöttem.
De még mielőtt titanicoznának egy nagyot a naplementében a szénabálák tetején, hirtelen jön a drámai fordulat, ami megváltoztatja a zsellérek unalmas életét: húsvéti sonkát tol be nyélen a biciklis postás, de olyan keveset, hogy Márk azonnal rájön, hogy ő most már éhezik. És ő nem azért jött, hogy éhezzen, hanem, gondolom, hogy abált szalonnát egyen kenyér nélkül főműsoridőben. Ezért ő most feladja, hazamegy pörköltet enni, és a többiek meg fejék tovább a kecskéket a robotkamerák előtt, ha  nagyon van hozzá kedvük.

Persze a többiek próbálják lebeszélni, de Márk hajthatatlan: azt még túlélni, hogy nem tudja szedni a szemöldökét, és lemerült a kézi szolárium is, de az, hogy csak egy kanál cukorral ihatja a kávét, az már tényleg olyan, mintha nem is falun lenne, hanem egy túlsúlyosaknak fenntartott internáló táborban.

A döntést ugyan kicsit elódázza a kiválasztás, de a végén Márk azért csak felszáll a traktorra. Vélhetően rögtön egy sajtburgerrel ünnepelte, hogy visszatér a városba, de az sem lepne meg, ha kiderülne, hogy egy húsimádó pizzával együtt bemászott egy turbószoláriumba.

ke_pernyo_foto_2016-03-31_22_16_07.png

A legtöbb ember Sanyára rakja a jelét, de azért Cintia is begyűjt párat. Persze túl egyszerű lenne, ha az menne párbajozni, akit a legtöbben utálnak, ezért végül Attilának kell eldöntenie, hogy a három legtöbb jelölést begyűjtő közül végül ki menjen ki.  Egyszerű szabályok, meg a pampogás, hogy most akkor ki miatt is aludt ki a tűz.

Attila persze Sanyát a senior sztriptíztáncost választja, aki egy Fidel Castrót megszégyenítően hosszú beszédben köszöni meg a bizalmat, mindenkit figyelmeztet arra, hogy a Való Világban volt aki többször is visszatért, pedig ott aztán még kapálni sem kellett. Ja, és ő akkor is leszarja, hogy jól megvannak-e fejve a tehenek, és inkább nyom egy kis fitneszt munka helyett, ha ezért mindenki újból és újból rászavaz.

ke_pernyo_foto_2016-03-31_22_20_38.png

Amikor Márk távozik, Sanya még jól odakiáltja, hogy

A fiatalkori magamra emlékeztetsz!

De Márk ezt nem hallja, vagy egyszerűen hülye ahhoz, hogy felfogja, hogy erre az egyetlen adekvát válasz az, hogy elmész te a jó büdös picsába.

 

41 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.31. 22:33:41

Jobb későn, mint holnap.:-)
Köszi a posztot!

aloksak 2016.03.31. 22:38:37

@Majom1Parádé: Szívemből szóltál. :) Köszi a posztot.

mocskosmacska 2016.03.31. 22:54:59

Én tovább is meg vagyok győződve arról, hogy itt rengeteg minden kamu. Az állatokat képzett gazdák látják el és senki sem éhezik.
Ezt könnyen le lehet ellenőrizni. Szerintem Heninek és Dórinak festett a haja. Ha pár hét után le lesz nőve, akkor elhiszem, hogy tényleg nomád körülmények között élnek.
A lábszőrtelenítésre mit mondanak? Hogyan tudják megoldani? Mert szerintem jönni fog a nyár és minden jobbágynő frissen gyantázott lábbal fog rohangálni.

Well... 2016.03.31. 23:08:44

@mocskosmacska: ennel konyebben is lehet ellenorizni, utazz el ide

Kukeč 5
9206 Križevci
Slovenia

allj be a fak koze egy jobb teleobjektivel , es kukkolj, csak ne feledd el megosztani :o))

Well... 2016.03.31. 23:11:31

mondjuk az erdekelne, ha megjelenne egy igazi postas egy csomaggal, ajanlott kuldemeny felado sajat kezei koze...valamelyik muparasztnak a nevevel akkol a retek mit csinalna.....beszolna a hangosba....nyilasnak pakja jott :o)) erdemes lenne kiproszalni, csak trolkodasbol kifolyolag :o))

aloksak 2016.03.31. 23:12:19

@Well...: Már pontos címmel jössz? :) Nem semmi vagy. :D Mr Sherlock :))

aloksak 2016.03.31. 23:13:28

@Well...: Tényleg meg kellene csinálni. :))

Well... 2016.03.31. 23:31:20

@aloksak: ah semmiseg az egesz, az egesz igy zajlott le :

a tepozaras gizella meg a cinti kinnt klolbaszol a haz korul sotetedes magassagaba, jol laccik, az eg tolluk nezve a haz mogott vilagos...1 NYOM: arra van nyugat, (kb ekkor belegondolok, vajon menyire lehet nehez megtalalni a farmot ?
rovid keresgeles a neten, rtl cikk aszongya, nem pontos idezet " ez a tanya szerepelt mar a horvat es a sloveniai sorozatban is, kb 40-50 km a magyar hatartol ... ezzel kizarhatjuk slovenia 3/4 eszet ...alakul ez :o) rakeresni a sloveniai sorozat cimere, (mivel nem beszelni szoven igy kicsit meglenni zavarodva ...zsakucca .... lukverc...isteni csoda megtalaltam a sikloernyos fiu videojat....BINgoooo megsem ...well mivel gozom sincsrolla, hogy merre repult aze ez az oromkodes hamar elmult....korulnezni a videoi kozott olyat kerestem amiben ugyanonnan szallt fel, es talan van azonosithato tereptargy.....es igen van ott egy video agyanaz a felszallohely, es konkretan megnevezi a kozeli varost...NA MERFOLDKO innen tudom a felszallas helyet jo kozelitessel ( a konkret felszalloretet nem sikerult megtalalni) . mivel a farmos videojan laccik, hogy a haz arnyeka a domb fele esik, igy tudom, hogy valamikor delutan repult... ebbol kiindulva tudom (sejtem) hol szallt fel, es az arnyekok iranyabol tudom, hogy nyugat-eszaknyugat fele repult.... kicsit bongesztem a flashearth-et (jobb kepminoseg mint a googli) es megtalaltam azt a falut ami a videojaban szeepel....innentol kezzdve huztam egy egyenes vonalat a relulesi iranaba, es nekialltam kacsa alaku irtast keresni az erdoben....aszem mindennel egyutt kb2-3 ora keresgeles volt (aze volt ilyen sok mert kicsit be voltam tepve) :oP
nem Sherlock csak szorakozas

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.31. 23:33:45

@Well...: Egy próbát megérhet. Én spec. arra tippelnék, hogy benne van a szerződésükben, hogy nem kaphatnak kintről semmit.

aloksak 2016.03.31. 23:44:44

@Well...: Nekem akkor se ment volna. Szóval Sherlock vagy!! :) És köszi a belefeccölt időt, energiát. :) Már csak kicsit gyűjtenünk kell itt, mindenki hozzájárulhatna egy jelképes összeggel, valamelyikünk összegyűjti a pénzt, elmegy bevásárol, tartós élelmiszert, majd postán feladja. :) Nehogy éhen haljanak már nekünk ott. :D
Most viszont búcsúzom. Elteszem magam holnapra. :)
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok! :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.31. 23:48:51

NAV örülni fog, ha felajánljuk adónk 1%-át a Farm lakóinak megsegítésére kajával! :-))

csalezlopez 2016.04.01. 05:17:10

Van aki nézi ezt a külföldön készitett xart?

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.01. 05:55:37

@csalezlopez: nincs, senkinek sincs tv-je, mindenki bűn és bűnhődést olvas természetesen, azt is szűrt fénynél, félve, nehogy meglássa valaki.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.01. 06:45:01

Kicsit olyan nyögvenyelősen összefércelősre sikeredett szerintem ez a napi poszt, és készült el tegnap este 10 után a tegnapelőtti fejleményekről. Most nem fogom újra megnézni, de a túró gyártási rész is pl. mintha Dóri és Heni (nem Laura) akciója lett volna, a szárazanyagtartalom pedig Heni mondókája! Tegnap azt hittem, hogy nem lassúság, illetve lustaság miatt nem készül poszt, hanem a néhány rendszeres hozzászóló által meghirdetett polgári engedetlenség következménye.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.01. 06:56:08

Amúgy szvsz a tegnapi részben az RTL elkezdte a músor kezdeti bakijainak kijavítását, bejött a konvertibilis Farmpénz javaslatom, csak nem egy hirtelen a ganajban megtalált ládika formájában, hanem a hitelbe eladott termés formájában történt, valamint Márk helyére még helyettes játékos került. Laurának szerintem az a legnagyobb baja, hogy a benti felhozatalban nincs olyan pasi, aki az ő kegyeiért rajongana, és az új fiú sem jön be neki. Amikor meglátta, akkor kapott egy újabb távozási löketet belülről. Kiváncsi vagyok, hogy Fittnessguru ki fogja-e hívni párbajra, szerintem "nagy vívódás után" a végén igen, az Laura ellenállása nulla körüli lesz (bár ezen talán még a farmkonvertibilis pénz által beálló kánaán körüli helyzet, és a szerkesztői rábeszélés még segíthet)... Nem hinném ugyanis, hogy a szerkesztők örülnének a dekoratív Laura ilyen korai kizúgásának nézettségi szempontból...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.01. 07:00:12

@VV Erőlegény: Különben minden hitelre fedezetet kell adni a hitelfelvevőnek, egy bank sem nyújt fedezet nélkül hitelt ugyanis, így én a hitel fedezetéül egyrészt meghatároznám, hogy mit várok el cserébe a játék végéig a Farmtól (terményben, vagy áru fejlettségben), másrészt ennek fedezetéül kérném a főnyeremény (hitelarányos) részét.

natalja (törölt) 2016.04.01. 07:02:28

@Well...: Ez igen! :-)

2bullfighter2 2016.04.01. 07:03:15

@VV Erőlegény: szerintem az a nagy helyzet, hogy ők - mármint a posztot írók - is kurvára unják ezt az egészet. szarból nem lehet várat építeni. a műsor nem halad semerre. a legnagyobb cselekmény, hogy aznap éppen ki akarja feladni és azt miként próbálja megakadályozni az rtl. tegnap már a kutyás embert kizavarta a stáb a hidegbe fürdeni, hogy lengesse már meg amije van, mert köll a show. valljuk be, hogy ez az egész műsor egy nagy "parasztvakítás". egy jó nagy nulla.

natalja (törölt) 2016.04.01. 07:03:35

@csalezlopez: Igen. Baj?

Krétagarbó 2016.04.01. 07:09:14

@VV Erőlegény: ebben lehet valami, az ő hivatalos rajongói facebook profilját a csatorna láthatóan kezelte, a többiekét nem.

2016.04.01. 07:10:31

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): jó, de te nem is kommentolsz be a poszt alá, békámka XD

Well... 2016.04.01. 07:20:26

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: i know "get a live" :o))
csak ezert irtam le, hogy a retek ne faradjon azzal, hogy megtalalja, ki szegte meg a titoktartasi szerzodest....senki :o)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.01. 07:24:33

@2bullfighter2: Ezzel nem értek teljesen egyet. Pont, hogy halad a műsor. A szükség és közös éhezés összébbrázta a társaságot (nem láttam pl olyat, aki a másik elől ette volna el a kaját, még a legsilányabb természetű játékos is betart bizonyos etikai szabályokat). A bevonulás környékén még mindenkinél kicsattanó egót jelenleg háttérbe szorította, az egymásra vagyunk utalva érzés miatti csapatszellem! Ezen a tényen az időnként kialakuló verbális csetepaték sem változtatnak! Ha valaki a műsor pszichológiai lényegét nézi, és ebből a szempontból követi figyelemmel a műsort, annak ez a formátum igenis érdekes, különösen az első, vagy ha a Viasatos (általam nem követett) verziót is beszámítom, a második szériában.

2bullfighter2 2016.04.01. 07:48:27

@VV Erőlegény: én pszichológiai szempontból sem látok különösebbet, főleg fejlődést nem. márk nem tudott napi ötvenszer fésülködni, nem volt szoli, már fel is adta. aki nem adta fel vagy nem gondolkodott el rajta, az valószínű a kinti életben is volt már nagyon éhes, vagy magát éheztette ilyen-olyan okból. így náluk sincs ilyen szempontból fejlődés.
csapategységet sem érzek. miért is lenne? ők nem bajtársak, hanem ellenfelek. nem érzelem, hanem érdek köti össze az ad hoc jellegű 2-3 fős csoportokat.
ráadásul az rtl folyamatosan belenyúl az eseményekbe. építsél hintát, lengesd a farkad, csináld a cirkuszt, mert este valamit be kell tenni az összefoglalóba.
fenti okokból kifolyólag pszichológiai szempontból (is) szinte értékelhetetlen a műsor.

aloksak 2016.04.01. 07:56:43

Van új poszt, emberek!!!! :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.01. 08:04:58

@2bullfighter2: Mindenben igazad van, mégis fenntartom a véleményemet! A "férgese" kezd kihullani, azaz feladni a játékot (persze minden feladás egyben egy arculütése is a játéknak, a castingnak és a szerkesztőknek, ezért ezekért a feladásokért az RTL is nyakig felelős, és minden feladást kudarcként kell felfogni műsorszerkesztési szempontból) , a többiek kezdik megérteni a játék lényegét. Én szeretnék végre egy élvezhető reality műsort látni, ha helyreteszik a kezdeti anomáliákat, akkor adok még egy újrakezdési esélyt a műsornak. Amit a hitelfedezet/ biztosíték vonatkozásában írtam, azt vér komolyan gondolom, mert ha nem kérnek valamilyen fedezetet a játékosoktól, akkor az nem hitelt jelent, hanem segélyezést, vagy vissza nem fizetendő támogatást. Még azzal is tetézném, hogy amennyit megspórolnak a konvertibilis farmpénzből, azt hozzá lehetne csapni a főnyereményhez... Persze a hitelezési lehetőséget sem csak szimplán tényként felajánlanám, hanem a társaság döntésére bíznám (egyébként itt gyakorlatilag nincs választása a társaságnak, vagy elfogadják a hitelt, vagy éhenpusztulnak = feladják a játékot), azzal együtt, hogy azt is meghatároznám egy részletes árlistában, hogy mi mennyibe fog kerülni Farmpénzben számolva....

Doubledeceker 2016.04.01. 09:25:52

Ez a Mark gyerek tuti buzzancs vagy az lesz.

Mennyire rühelem az ilyeneket, kurvára fontos neki a kinézete, amivel nem lenne baj, de kicsit az agyára is gyúrhatna, ráférne.

aruhamiatt 2016.04.01. 10:45:55

" Konyhafőnök paraszt edition " király!! :DDDD

Magentax 2016.04.01. 12:07:02

Ez a Szinti is egy IQ bajnok. Képtelen egy összetett mondatot kinyökögni, minden második szava: ...öööö...izé....öööö...izé.

mercsi 2016.04.01. 12:55:20

szerintem amúgy logikus lépés mindhármójuk részéről az, hogy feladják (jó, Laura még nem adta fel). nem tudom, mire számítottak, de gondolom a bent eltöltött pár nap után rájöttek, hogy itt esélyük nincs megnyerni a játékot, akkor meg minek szenvedjenek tovább...

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.04.01. 14:56:14

A legszomorúbb hogy tényleg ennyi történt az egész részben.
@Magentax: viszont a p.nát is szereti ezzel bepótolja az összetett beszéd hiányát.
@mercsi: az első spinkónak sem kellett volna feladnia, a márk meg egy b.szot nagy vicc volt aki hiányozni fog. Én szertetem volna megnézni amikor mindenféle feladottal bénázik.

Burgermeister 2016.04.01. 15:21:36

én minden reggel a szoliban kezdek...megértem márkgyereket

aloksak 2016.04.01. 15:41:07

@Burgermeister: És a paraszt szolit nem ismerte? :) Meztelen felsőtesttel kiállhatott volna a napra kicsit. :) @Mr Eggs: Nekem az is fura volt, ahogy feladta. Olyan könnyen. De nem is értem, minek csodálkozok ezen. Egy ilyen modelltől mit vártam volna. Lassan kezd viccbe átmenni ez a műsor.

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.04.01. 16:02:52

@aloksak: No igen, hogyan lesz meg így a média karrier? Nagyon könnyen feladják még az esélyt is a 20 milkára.

2bullfighter2 2016.04.01. 18:38:04

a mai előzetesben ki az aki már-már gusztustalanul röfög?
a nők közül valaki?

mercsi 2016.04.01. 18:55:58

@2bullfighter2: Cinti tud iszonyú gusztustalanul röfögve röhögni :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2016.04.03. 20:14:01

@Biriksz_Krokiksz!: Azt sem nagyon értem, hogy mit lehet kommentelni és agyalni a nagy semmi unalmon.
süti beállítások módosítása