Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 6x10 - A Mammut arany

2016. március 11. 13:00 - Chat Géza

Hoffmanék

Azon megy a nyüglődés, hogy mennyire éri meg ebbe a területbe energiát feccölni. Én csak annyit kérdeznék, hogy ha nem ott, akkor hol máshol mosnák tisztára a földet. Hisz 12 focipályányi területük van az idényre, szóval nincs olyan négyzetcenti, amit nem kellene átmosni. Hívnak egy mamut agyar szakértőt, aki megmondja a frankót, hogy itt bizony bankot fognak robbantani. Az a baj, hogy Monster Redben is feltorlódik az iszap, ami azért bajos, mert nem lehet átmosni. Vagy várni kell, hogy egy kicsit kiszáradjon, megkeményedjen, vagy több embernek kell beállnia lapátolni. De felesleges is ezen malmozni, merthogy beütött a szar: az iszap.Hoffman ad még egy esélyt Dave-nek, aki azzal a zseniális ötlettel állt elő, hogy műanyaggal kibéleli az adagoló oldalát, így egyenesen a szalagra csúszik az iszap. Ééés működik is. Már csak annyi kell, hogy arannyal legyen tele a Mammut csatornás iszap. Mindenki lenyugodhat, 200 unciánál is több aranyat hozott ez a hét. Nehéz szülés volt, de megértre.

kepernyofoto_2016-03-10_22_27_23.png

Parker

kepernyofoto_2016-03-10_22_26_02.png

Mivel itt minden rendben, és rendesen rommá keresték magukat, ezért egy árverésen vett magának egy új buldózert, mert miért ne, így a régi szart megpróbálja rásózni Hoffmanra, de neki nem kell. Nagy a verseny, ezért Parker aláver Hoffmannak, feltár egy sokkal nagyobb területet, hogy sokkal több aranya legyen. Hát így.

Másnap reggelre tó lett a fejtési területből.

Ezzel nem lehet mit csinálni, max fürdeni benne egyet.

Nem is értem, hogy minek ehhez kupaktanács, mert alap, hogy a szivattyúzás nem opció, csak egy hirtelen kiásott csatornával lehet elvezetni ezt a rengeteg vizet. De az van, hogy eladja az eddig termelt aranyának a felét, beolvasztat 300 uncia aranyat Dawson city-ben, amiért 340 ezer dollárt kap. Ez azért jó, mert így több benzint tud venni, azaz le tudja nyomni Hoffmant.

Tony

kepernyofoto_2016-03-10_22_26_22.png

Végre kiderül, hogy a legutóbbi mosás 11 uncia aranyat hozott, és összesen még a 100-at se érték el az eddigi idő alatt. Ez baj. Megy is a lecseszés. Nem lehet tökölni, megoldást kell találni. A forgódobba betesznek egy locsólót, plusz még több vasat hegesztenek a belsejébe, így patyolat tisztán fognak kijönni a kövek. Egy ablak látja kárát a beszerelésnek, amit szakszerűen be kellett verni kalapáccsal, de abszolút megérte, mert így 132 uncia aranyat sikerült kibányászni az ezeréves kotróval. Tony ennek már örül, és a munkások sincsenek halálosan kibukva, hogy a múltkor lelépett két ember helyett is nekik kell dolgozniuk 0-24-ben.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása