Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 9. hét

2016. március 07. 14:00 - lulu1.0

Milán apja csak eljut a szurkálásig, hihetetlen. A tevékenység közben sem riadalom, sem megbánás nem mutatkozik, sőt a végén még azt is bejelenti, hogy most megy és megkeresi a lányát is. Jellemhibás pszichopatával állunk szemben. Szerencsére a bicsak olyan pinduri, hogy nem okoz végzetes sérülést. A rend őreit képviselő Gabiék is befutnak végre valahára. A papát ártalmatlanítják, Milánhoz mentőt hívnak. Túl fogja élni.

9_het_1_bekezdes.jpg

Kardos doki gyanúsan kifordul Önmagából a hűség fogalmának szótárába történő beépítésével. Azért Kinga nővérkével lefolytatott volna egy ártatlannak vélt koktélozást barátnője távollétében, de Steiner doktornő, mint gardedám, ezt nem hagyhatta. Sebtiben intézett a lánynak egy plusz műszakot, becsületük védelmében. Egy picit áttetsző volt, hogy a meghiúsult, nevezzük nevén, randevúra viszont Ő maga betoppant, sőt nem volt rest bevallani, hogy egy személyben hiúsította meg a doki és a nővérke terveit. Természetesen nem másért, hogy Zoli nehogy elcsábuljon, amelynek következtében a friss ropogós kapcsolata Patríciával esetleg veszélybe is kerülhet. Természetesen nem azért, mert az a bizonyos zöld szemű szörny már nem is a szemében bujkál, hanem konkrétan mögötte áll, amikor Zolival szemközt szívesen kipréselné a férfiból, hogy az még mindig csak Ő érte rajong. Á dehogy…

9_het_2_bekezdes.jpg

Nándi és Barbara Rolandot féltékennyé tévő projektje a vártnál zajosabb sikerrel zárul. Amikor egy sajtótájékoztatón kihirdetik, hogy bizony Barbi modellügynöksége is támogatás nyert egy vállalkozásokat támogató önkormányzati pályázaton, Rolandban jogosan feléled a gyanú, hogy Nándi esetleg majd elvár valamit cserébe az Ő majdnem feleségétől. Erre picit berág. Az indulat hevében fel is keresi az ifjú párt (Csillagkút lakossága máris így emlegeti Őket ugyanis). Hol máshol találna rájuk, mint a Macsekban. Nándi egy állassal, az odaugró, épp szintén ott tartózkodó rendőrsereg Ottó nevű tagja egy gyomrossal lett gazdagabb a találkozás örömére. Nándiék, az elszenvedett sérülés ellenére is kaján vigyorral az arcukon örömködnek, hogy bejött a tervük, mialatt Rolandot Jenőék gyengéden magukhoz ölelve, Őt a hűvösre kísérik, pihenni cseppet.

9_het_3_bekezdes.jpg

Bandi még mindig szenved a döntésképtelenségtől. Nagyon szereti a kórházi közeget, de nagyon szeretne végre a hobbijából élni, történetesen a barkácsolásból. Gyöngyike presszúrálni igyekszik, hogy menjen és mesélje el Pongrácz főatyaúristen igazgató úrnak, hogy szeretne felmondani, de mindig történik valami, ami Bandit visszaveti ebben a vallomástételben. A héten a neki szánt szerelő műhelyről derül ki, hogy valójában inkább egy pince. Nincs benne se szerszám, se asztal, se polc, pedig Bandi szerint ezek elengedhetetlenek, továbbá az álmoskönyv szerint egy 40 wattos izzó pislákoló fénye sem feltétlenül jelent beteljesült álmot az ideális munkakörnyezet vonatkozásában. Addig-addig húzza, hogy egyszer csak bekerül a kórházba a róla készült szórólap, s persze ki más kezébe akadna először, ha nem Péterébe.

9_het_4_bekezdes.jpg

Mindenki megnyugodhat, igen, valóban Ross doki fekszik akkut májpanaszokkal a Csillagvirág Klinikán. Na jó, a hangja, Szabó Sipos Barnabás. Össze nem téveszthető orgánum. Biztos előkerül majd valami a múlt megoldandó rejtélyei közül, mert egy egész hétig soha nem tartanak bent mellékszereplőt. Ráadásul Ross doki a feleségével érkezett, akiről meg fontosnak tartották, hogy megtudjuk, bizony pénzügyi végzettsége van, és nem büdös neki a munka. Ámbátor soha, egyetlen percet sem sikerült még helytállni a munkaerő piacon, hiszen apa bírta szuflával, így inkább eltartotta az egész családot. Most ez a helyzet megváltozni látszik. Azon sem lepődnék meg, ha a feleség személyében az új gazdasági igazgatót üdvözölhetnénk majd hamarosan, mert Kellernek távoznia kell, ez nem kérdés. Vajon Ross doki mivel írja be magát a köztudatba? Ez még egyelőre rejtély.

 

 

 

 

 

 

Címkék: jóban rosszban
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása