Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 6x09 - A Mammut csatorna

2016. március 04. 13:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-03-04_7_03_47.png

Hoffmanéknak köszönhető a zseniális címadás, nekik kell megköszönni. Mivel náluk úgy megy minden, mint a karikacsapás, ezért egy minidrámát okoskodtak össze a készítők, ami annyi, hogy  Tod Hoffman és kisfia elmentek egy hétre. Ezt persze nem filmezték, mert minek, ellenben a bányánál nettó 3 percig puffogó munkásokat igen, hogy mennyire jó lehet a főnöknek, hogy már második hete a Monster Red közelébe se nézett, ők meg a szart is kidolgozzák magukból. Hát élet az ilyen? Nem. A vekengés után egy kis gonddal szembesülnek, hogy a szupergödörben van egy kis mocsár, ami még nem para, de ha jobban felolvad, akkor akár hetekre is megakaszthatja a munkát. Az ideiglenes vezető úgy dönt, hogy inkább most lekapcsolja a mosót egy napra, minthogy később szopjanak. 24 óra alatt lekezelik a krízishelyzetet a szupergödörben, sőt, még egy mammut agyarat is találnak, ami jó előjel, aztán már tömik is az éhes Monster Red száját tele földdel. Todd a heti mérlegelésre tér vissza, ami 120 uncia aranyat hoz. Ez 80-nal kevesebb, mint amennyit várt, így most azért se kezd el indiánszökdelésbe nevetve tapsolni, hogy a szupergödröt mocsármentesítették a távollétében.

kepernyofoto_2016-03-04_7_03_04.png

Parker élete sem fenékig tejfel, mivel nincs különösebb dolga a masszív unatkozáson kívül, ezért megfogadja a bányájához beköszönő Tony tanácsát, hogy nézze már meg a földet, mert itt aztán nincs rendesen kikaparva az arany. És tényleg. Parker lemeózza a földet, majd csicskáztatni kezdi a bányafőnököt, hogy kapják még ki ezt az oldalát is a Kincses szigetnek. A faszi ennek nem örül, mert minek ugatnak bele az ő dolgába, ugye, amivel eddig semmi gond sem volt. Ezt leszámítva csak vágóképek készülnek, majd egy csodálatos, sírós jelenet, amikor Parker lejattol némi aranyat Tony-nak, hisz így állapodtak meg.

kepernyofoto_2016-03-04_7_01_35.png

És akkor az Ezeréves kotrón töltött víg napok. Tony rohadtul unja, hogy ez a vacak nem termel elegendő aranyat, tehát közli a munkásaival, hogy mostantól lesz éjszakai műszak is, mire valaki visszakérdez, hogy azt meg mégis hogy az anyámba, amikor tök sötét van, mire Tony visszaböfög, hogy ő leszarja, de éjszaka is menni fog ez a gép. Ahhoz túl puhák, hogy sztrájkba kezdjenek, így a többnapos borostájuk alatt morognak, hogy mekkora egy kicseszés ez. Jerry és a frissen igazolt csávókám kezdik meg az éjszakai műszakot. Látják, hogy pár nagyobb kő van a vödrökben, beüzemelik a medverácsot, ami megfogja azokat. Csakhogy a kövek túl nehezek, a rács leszakad, a szikladarabok meg a futószalagon táncolnak. A nagy riadalom ellenére nem sikerül elrontani a gépet, szóval minden mehet tovább. A másik éjszakai műszakban Gene, Jerry és Mike húzza az igát. Valami beakad, Gene odavág a kalapáccsal neki, máris minden faja. Ez a szintű problémamegoldás nem jön be a két öregnek, de ők mondhatnak itt bármit, a kutyát se érdekli a véleményük. Különben is 8 órás műszakra voltak leszerződve, nem 12-re. Ez eljut Tony fülébe, aki még délután ki is adja az útjukat. Ez van. Ha nem akarnak dolgozni, hát ne dolgozzanak, többmilliárd ember él a Földön, abból azért akad pár halandó, aki pótolja Jerry-t és Mike-ot. Így állnak a dolgok.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása