Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 6x07 - Kincses sziget

2016. február 19. 11:00 - Chat Géza

Hoffmanéknál áll a bál

kepernyofoto_2016-02-19_7_54_28.png

Az van, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket. De mivel meg kell lennie a kitűzött célnak, ezért szarrá kell hajtani az embereket. Ez már nem az az örömmunka, mint az elején. A kezdeti lelkesedésnek nyoma sincs. Sőt! Még a futószalag is bekrepál és eltömíti az adagolót. Bár így olvasva nem tűnik nagy katasztrófának, de a valósag az, hogy ez bizony 4 órára megakasztja az aranyásást. A futószalagot 20 fokról 15-re állítják, így már olajozott gépként üzemel a Monster Red és simán megtisztítanak óránként 300 köbméter földet. Amikor azt hiszik, hogy minden a legnagyobb rendben megy, akkor Hoffman elkezd nyígni, hogy szerinte valami nem oké. Hát az egyik mókus leteszteli a meddőt, és persze, hogy talál ott aranyat. Ez azért gáz, mert aranyat veszítenek. Kiderül, hogy valahol felhalmozódik a föld, így egy fadarab beiktatásával megoldják, hogy a víz ne lassuljon le, és az arany ne vesszen el. Zsenik ezek a palik, az már hót zicher. Csakhogy aztán meg az egyik buldózar döglik be, valami görgőt kell kicserélni benne. Ezt is megoldják ideiglenesen, nettő 1 perc adásidő alatt, szóval gond egy szál se. Sőt! Jack leszállítja a heti termést, ami 204 uncia. SWAG. YOLO. Lehet egy kicsit szusszanni.

Parker nagy terve

Nehezen, de elérték az aranytartalmú földet. Csakhogy ez igen hamar el is fogy. A művezetőnek az a Nobel-díjas ötlete, hogy ki kell bővítenie a bányát. Ő a folyó bal oldalát ásná ki. A patka melletti gödör jó lehet. Az a kincses sziget. Legalábbis remélik, mert ha nem, akkor ott állnak majd hülyén, egy kupac földön, amiben semmi arany sincs. Ahhoz, hogy egy hét alatt a kincses szigeten leássanak az aranytartalmű földig, ahoz az kell, hogy mindenki ezen dolgozzon. Ez meg azt jelenti, hogy a művezető egymaga látja el a mosót földdel, azaz egyedül markolózik és dömperezik. Rohangál egyik helyről a másikra ugrál, mint cickány a forró vaslapon. Rick megálmodja a tutit: beülteti a szerelőket dömperezni. Ez be is válik, hiába lesz a szerelő egy jócskán túlfizetett sofőr, a fickó élvezi a dolgot, na meg földet is kap az éhes mosó. Az van, hogy a patka melletti gödör kifújt, és az utolsó mosás összesen 90 plusz valamennyi uncia aranyat hozott a kasszára, csakhogy minimum 135-öt vártak volna, azaz továbbra is deficites ez a bulika csóri Parker számára. A kincses szigetnél tett próbamosás során Rick és Parker fülig érő vigyorral nyugtázza, hogy a kis tálkájuk fosásig van arannyal.

kepernyofoto_2016-02-19_7_56_04.png

Tony és a kotró kanosszája

kepernyofoto_2016-02-19_7_54_49.png

Nincs megelégedve az eddig kitermelt 92 uncia arannyal. Ezen derpeg a bajsza alatt. Genenel is finom lecsesző hangnem mondja , hogy ennek a halom ócskavasnak még idén vissza kell hozni az árát, szóval, több munkaóra, több föld, több arany... Amint Tony lelép, a monstrum úgy adja be az unalmast. Az van, hogy a kotró körbebástyázta magát meddővel. Kicsit ki kell ásni és meg kell mozgatni a 350 tonnás gyönyörűséget. Egy pillanatra bambulok csak el és Tony simán megoldja a pillanatnyi problémát, miután nem sikerült a homokot tisztességgel kiszivattyúzni. A lényeg, hogy minden patent, el is mennek sörözni Genenel.

Disclaimer: Nem, nem hagytam ki Tony-ék hétzáró mosását. Erről valamiért nem volt szó a részben.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása