Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bear Grylls: A Sziget 2x11 - Fingorászás és sztrájk

2016. február 09. 13:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-02-09_7_40_58.png

A nőstények négy hete csajoskodnak a szigeten és eddig a disznóhúson kívül elég vérszegény diétán élnek, ami elég nagy para. Annyira, hogy ha ez így megy tovább, akkor Bear Grylls maga cibálja haza a lányokat, mert az nem lehet, hogy kamerák előtt haljon meg valaki. Egyelőre nagy habzsidőzsi van, mert van disznóhús, ugye. Igaz, hogy a kaja megbosszúlja magát a rengeteg kullanccsal, dez legyen a legkevesebb. Éjszaka a lányok kicsontozzák a dögöt és az egyik kannát tárolóedénynek beáldozva a földbe ássák. 

kepernyofoto_2016-02-09_7_40_24.png

Ha én ott lettem volna, akkor a vasárnapi maradék elraktározásából kiindulva előbb megsütöttem volna a nyers húst és aztán pakoltam volna el, hisz még úgy is tovább eláll szobahőmérsékleten, de a csajok sős vízbe rakva lapátolták el a földbe. Meglepő fordulat: meg is rohadt az egész úgy, ahogy van. Sebaj, azért rádobják a grillre, és megpróbálják legyűrni. Ennek gatter, kuka az egész. A kanna is. Ahogy Lauren és Beth annak nem örült, hogy az egész éjszakán átívelő húsporciózás utáni pihenőjük után senki nem hozott vizet és tűzifát, úgy Jamie sem repes a boldogságtól, hogy egy kanna maradt, így sztrájkba fog, mostantól csak olyan munkát végez el, amiből haszna van. Tehát Jamie mostantól csak a vízzel foglalkozik és napozik. A lazsálást a szemére is vetik, de különösebben nem hatja meg a dolog.

kepernyofoto_2016-02-09_7_43_33.png

kepernyofoto_2016-02-09_7_41_44.png

kepernyofoto_2016-02-09_7_44_52.png

A csajokat kóros kiszáradás fenyegeti, így vizeletmintát kell adnia mindenkinek, amit a közeli orvos csapat fog kivizsgálni. Mivel a vízpara elég komoly dolog, ezért elmennek felfedező körútra, hátha találnak a partra vetett szemetek között egy használható fém kannát. Nem járnak sikerrel. Az 55 éves Julie egy kicsit még tovább kutat, ami olyan jól sikerül, hogy össze is esik. Nincs mese, hívni kell a mentőcsapatot. A diagnózis: a nő szarul van, de egy kis önsajnálat után már visszabattyog a táborba. Hirtelen a vizeletminták eredménye is megjön: többen súlyos veseelégtelenségben szenvednek, mert nem esznek és nem isznak rendesen. A konklúzió annyi, hogy ha 36 órán belül nem javítanak a helyzetükön, akkor egészségügyi okokból mindenkit hazavisznek. A végére egy pró tipp a dokitól: egy életen át tartó vesekezelés sem olyan rossz mint egy darabig rohadt húsos kannából vizet inni. A lányog még megbeszélik, hogy összefognak és elkezdik fullba nyomni a túlélést.

kepernyofoto_2016-02-09_7_46_05.png

A rohadó hússal teli kanna 10 napot pihent a mocsárban. Ennyi idő alatt a rovarok kiettek belőle mindent, így nincs is penetráns hulla szaga az edénynek, szóval minden további nélkül üzemelhet a két kannás víztisztító rendszer. Miután isznak, elmennek jukkáért, aztán meghalászni. Hatalmas sikerszériába vannak, mert ez is bejön nekik. Sőt! Még egy halász is arra kanyarodik a ladikjával és ad ajiba egy barakudát. 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása