Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7761-7762. rész

2016. február 09. 11:00 - Gillotte

Február beköszöntével Bartha Zsolt is visszatér, na nem a Mátyás király térre, hanem a börtön kemény napjaiból kaphatunk ízelítőt. Zsolt pont padlót mos fel, amikor egy rendkívül idegesítő rabtársa kezd duruzsolni folyamatosan a fülébe Kerekes József személyében. Kerekes József istenien hozza Shrek legjobb barátjának, Szamárnak a szerepét, kérdezget, tolakodik, belemászik Zsolt arcába, nem veszi észre magát, öröm nézni! Zsolt nehezen tűri az ürgét, és csendre inti, éppen ezért azt sem tudja meg tőle, ki az a nő a folyosó végén, aki épp távozik. Lefogadom, hogy hamarosan kiderül.

bk_februar1_1.png

Krisztián Kertészék konyhájában térdepel a mosogató előtt, Lucának esett be valami ékszere, s Luca levonja a tanulságot, többet nem mosogat, de Bözsi nem hagyja olyan könnyen. Alíz száguld be telivér módjára, s küldi ki az időset és a fiatalt, mert Krisztiánnal van beszéde. Rudi jóvoltából Alíz nekimegy Krisztiánnak, hogy ha még egyszer ránéz Lucára darabokra szaggatja, mert Luca még kislány. Ez akkora baromság, hogy Krisztiánnak csak hosszas töprengés után esik le, és kikéri magának Alíz vádjait, ugyanis ha ezeket elhiszi, akárki is mondta, akkor nem normális. Alíz ezután siránkozik egy sort Rudinak, hogy bevitte az erdőbe, Rudi így visszavonulót fúj, biztos csak félreértett valamit, csak előjött belőle az apaoroszlán, hogy egy illetéktelen negyedik megzavarná a család három tagját, amin Alíz teljesen meghatódik. Krisztián összetörve nézi végig, de Nikol úgyis arra jár, hogy elbeszélgessenek a másik melóról.

bk_januar1_2.png

Miki beinvitálja hajlékába a vádaskodó Ágit, de hamar érkezik Nóra is a csevegést megzavarandó. Ági előadja, hogy jó is, hogy Nóra jön, mert Mikinek épp két gyilkosságot kell megúsznia, de Nóra hozza az ügyvédet, hogy nem kéne vádaskodni, mert pórul járhat. Ezután Nóra az irodába megy Mikivel, hogy Attilával és Attilánéval kitárgyalják az Ági ügyet, miszerint tenni kell valamit ellene. Juli magára vállalja, hogy beszél Ágival, mert ha rosszra használ egy fél infót András halálának körülményeiről az katasztrófához vezethet. Juli így is tesz, a parkba invitálja Ágit a mesélésre. Elmondja, hogy Miki csak figyelmeztetni akarta Attilát, hogy ne csalják meg Julival Andrást, és csak balul sült el. Ági szerint ez nem kifogás, mert ha Miki nem avatkozik be, András még ma is él, Juli azonban biztosítja róla, Mikinek András nagyon fontos volt, sosem bántotta volna, s jó lenne, ha Ági belátná, hogy rossz úton jár, ha nem akar mindent és mindenkit tönkretenni. Miután elválnak, Attila támogatja Julit a nehéz vallomás után, s emlékezteti, milyen jó lenne a hétköznapi problémákra koncentrálni, hogy pl. Peti összemosta a pirosakat a fehérekkel, és hogy Máté elhagyta a sportcipőjét.

bk_februar1_3.png

Laci a bolt raktár részében dugja el a részeg Gizit, közben Vili érkezik sört venni az esti meccshez. Laci le is csap, ajándékba adná a sört, sőt, a meccset is nézhetnék együtt, mint a régi szép időkben, de az öreg úgy be van rágva az áramszünet okozta elesése miatt, hogy szóba sem akar állni Lacival. Tóbiás váltja Vilit, vesz egy vizet, s Gizi félkómás tekintetével kíséri ahogy Laci előre odaadja az első órák árát amit Tóbiás fog tartani Vilinek. Ezen lendülettel a frissiben fizetett jógaedző meg is kezdi az órát Vilibácsival, de olyan gyakorlatokat csináltat vele amiket szerintem én sem tudnék megcsinálni, Vili meg csak válogat, hogy olyat kéne amit tud. Tóbiás témát vált, beszél róla, mennyire aggasztja a gyerek dolog, mi van, ha nem fogja bírni. Hát jókor jut eszedbe Tóbikám, neked is. Vilibá biztosítja, hogy nincs mitől félni, de ha Tóbiás lazítani akar, legfeljebb lemegy és gyakorolják a sörösüvegtartós jógapózt. Isznak is erre egy kis Bözsi féle vitaminlevet, s szóbakerül, hogy régebben Peti milyen jó cimborája volt Vilibácsinak, de más nem akar egy ilyen vénemberrel lenni. Már Tóbiást kivéve, aki de rendes, hogy az idejét nem sajnálva törődik egy öreg derékkal. Egyúttal meghívja Tóbiást sörözni és meccset nézni. Tóbiás rábólint, de előbb átrohan Lacihoz visszaadni a pénzt, mivel úgy alakult, hogy szívesen tölti az időt Vilibával.

bk_februar1_4.png

Krisztián látogatóban jár Zsoltnál, aki azóta is pipás az új cellatárs miatt. Krisztián ajánlja, hogy üsse le a fenébe, de Zsolt bízik abban, hogy jó magaviselet miatt hamarabb szabadulhat. Krisztián lelkesen előadja, hogy egyébként is előbb szabadulhat, ha a terve működik. Zsolt végighallgatja a tervet, hogy ezt a Hallert megfingatja Krisztián olyan módszerrel, hogy felvesz mindent telefonnal, hogy legyen bizonyíték, majd alkut ajánlanak a rendőröknek. Zsolt azonban rögtön rávágja, hogy vagy a banda vagy Nikol úgyis levágja, ki csinálta a felvételt, és hogy Krisztián hogy lehetett ennyire hülye, hogy erre nem gondolt. Krisztián hiába állítja magabiztosan, hogy működni fog, Zsolt határozottan állítja, hogy Krisztián nem képes bármire, és attól még csak egy hülye kisöcs, hogy Zsolt a börtönben csücsül. ,,Balfék vagy és kezdő, a legrosszabb párosítás” – mondja Zsolt, majd az őr kíséretében faképnél hagyja Krisztiánt. Krisztián rosszkedvűen tér haza a Zsolttal való találkozás után, és még Nikollal is összefut. Kérdezi Nikol mi van Zsolttal, de Krisztián azt mondja, régen volt bent. Nikol azért csak kierőszakol egy kis jókedvet Krisztiánból, hisz nemsokára kezdődik a Haller-féle meló.

bk_februar1_5.png

Zsolt sem a legjobb kedvvel megy vissza a cellába a két lábon járó Szamárhoz, aki továbbra is fossa a szót, és barátkozna. Kicsit a Pofa be! című filmet juttatja eszembe. Zsolt rá is üvölt, hogy kussoljon, de Szamár szerint külön jó, ha kibeszéljük a fájdalmunkat, hadd robbanjon ki! Zsoltból kis is robban, egy bal könyökössel földre teríti idegesítő barátunkat, s az őr abban a pillanatban már rohan be, mintha csak erre várt volna. Beküldik Zsoltot egy sötétzárkába, de még örül is, ,,itt legalább nem pofázik senki” – állapítja meg. Magánya nem tart sokáig, mert egy nő kukucskál be az ajtón, hát még itt sincs nyugalom? „Az magától függ” – szólal meg az ismeretlen.

bk_februar1_6.png

Gizi gátlástalanul issza az üvegből a bort a pult mögött. Vili érkezik, s hamár ott van, letorkolja. Jön a Linda és Gizi unokája kártyával, de ez sem működik, s Gizi elsírja, hogy látni sem fogja a szeretteit, mivel Laci Tóbiásnak osztogatja a perui útra félretett pénzt csak azért, hogy Vili jógázhasson. Szegény öreg csak pislog.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása