Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7759-7760. rész

2016. február 09. 10:00 - Gillotte

Miki vinnyog a Herr szorító karja alatt, mint az újévi malac, Ági be is rohan megnézni a hang forrását. Miki feldúltan távozik, Ági alig tudja lenyugtatni hitvesét. Mivel Miki így felkapta a vizet arra jutnak, hogy Nóra összejátszik Mikivel, s együtt tervelték ki Robi meggyilkolását.

bk_januar29_1.png

Miki Juliéknál vigasztalódik és dühöng a Herr miatt. Az sem deríti jobb kedvre, hogy Juli elmondja, Ági tud Nóra pszichés gondjáról és az elrablásról. Ennyi bőven elég a kombináláshoz Áginak, úgyhogy mindenki be van kullantva, hogy mire fogja használni az információit. Másnap amikor Miki összefut Ágival kitárgyalják a dolgot, de leginkább csak beszólogatnak, mint megegyezésre jutnak. Ági ezután megy Attilához az irodába, ők ketten is mennek egy kört, Attila szerint Áginak el kéne döntenie, hova tartozik, a Herrhez, vagy a Berényiekhez. Ági megkérdőjelezi, hogy miért védik annyira Nórát, de Attila válasza a család erejében rejlik, ami elég ahhoz, hogy védjék a családtagjukat.

bk_januar29_2.png

Alíz alig megy vissza Kertészékez, már megjegyzi, hogy Luca igazán kimoshatná a hajából a lila festéket, jól össze is balhéznak. Alíz megy fel panaszkodni Rudihoz, hogy milyen más Luca, régebben pedig mindig együtt öltözködtek, most meg hogy néz már ki. Rudi szerint ha Luca így szépnek látja magát addig nincs gáz. Alíz átfogalmazza a dolgot, s szerinte ha így van, csak meg kell értetni Lucával, hogy márpedig nem néz így ki jól. Lerohan, kimossák Luca hajából a lila melírt, majd Alíz kifesti Lucát Alíz 2.0-nak, amivel a kislány nincs megelégedve, s Alíz annyira ideges lesz, hogy kifesti jó bénán, az ideg jól félre is rángatja a kezét majd a távozó Luca után kiabálja, hogy menjen így az utcára, ,,Drakula menyasszonyaként”. Krisztián nyit be, nem akar hinni a fülének, hogy Alíz hogy képes így megalázni a lányát, ahelyett, hogy vissza akarná kapni a régi Lucát fogadja el olyannak őt amilyen. Alíz ezután szemlesütve megy bocsánatot kérni Lucához, s csak előbukik Alízból, hogy az a baj, hogy Luca túlságosan hirtelen nőtt fel, de biztosítja Lucát, hogy bárhogy kinézhet, akkor is szeretni fogja.

bk_januar29_3.png

A Herr irodájában egy takarítónő szorgoskodik a kandallón a Poroló 2000 tollseprűvel, de a Herr belépvén rögvest kizavarja. Lejátssza magában újra a Robi halálakor történteket, majd meggyötörten kilép az irodából, és kulccsal zárja be a rossz emlékeket.

bk_januar29_4.png

Rudi és Krisztián Nikollal folytat némi erőltetett társalgást, mikor Alíz érkezik örvendezve amiért Krisztiánnak hála kibékült Lucával. Krisztián kap is egy ötös pacsit, s Rudi is nyújtaná a kezét, de Alíz annyira el van foglalva azzal, hogy Krisztián milyen ügyesen megértette Alízzal, mi a teendő, hogy pacsi nélkül marad. Nikol csak a háttérből figyeli a kibontakozó szerelmi szálat. El is hívja Rudit valami kamu szöveggel az autójához, miszerint fura hangot hallat a jármű. Közben dumál arról, hogy biztos talál Alíz helyett mást, aki jobban megbecsüli. Rudi ekkor koppan, de szerinte ez baromág, Krisztián a bajtársa, nem tenne vele ilyet. Mire visszaér a Rózsába Alíz épp Krisztián nyakában csüng hálája jeléül, hogy kivett a szeméből egy pillát. Rudi beül az irodába duzzogni, s amikor Alíz megy be tisztítószerért eléggé pokróc vele Rudi. Alíz rákérdez, mi a baj, mire Rudi felel: ,,nem szeretem, ahogy Krisz… nem szeretem, ahogy Lucát bámulja”. Hát ez igazán katonásan tökös volt Rudikám, tényleg…

bk_januar29_5png.png

Ági érkezik a kisboltba, banánt keres a káliumtartalma miatt, legalábbis ez a kamu szöveg, amúgy Nóráról megy érdeklődni, és az elrablásáról ami a pszichés gondjait eredményezte. Ági felajánlja, hogy egy kávé mellett folytassák a csevegést, de Gizi nem hagyhatja ott a boltot, úgyhogy Ági megy el kávéért a Rózsába, ajánl hozzá némi szíverősítőt, de Gizi visszautasítja. Ági visszatér a kávékkal, s egy kis krémlikőrrel, s Gizi visszatartja magát. Először. Ám annyira izgatja a fantáziáját a likőr, hogy csak kér egy kicsit a kávéba, s közben elmeséli Áginak, mit készített össze Robi Nórának a ciprusi bőröndbe. Mire Laci nem sokkal később bemegy a boltba Gizi már üvegek közt fetreng. Laci jól megrázza, de semmi haszna, Gizi magán kívül kacarászik.

bk_januar29_6.png

Miki a Persely utcán fut össze Nórával, aki visszatért, mert nem érezte jól magát egyedül a nászúton. Miki érdeklődik, hogy mikor evett Nóra utoljára, s Nóra egy arcsimogatással köszöni meg az aggódást, ami még mindig fáj Mikinek a Herr erőszakossága nyomán, de nem is mennek bele a részletekbe, mert Nóra inkább az egyedüllétet választja. Miki ezután hazamegy, s Ágival fut össze a gangon aki szembesíti gyanújával, miszerint Miki ölte meg Robit, hisz aki képes a saját testvérét megölni az mindenre képes.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása