Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Young & Hungry 2x05 - Young & First Time

2016. február 08. 13:00 - Lilac Scorpion

Gabi és kocka-hapsija webkameráznak: az első kufircot beszélik meg éppen – ironikus, hogy a Kaminsky-konyhában, miközben a szöszi reggelit készít. A srác még valami tesztet is megcsinált, csak hogy Gabi megnyugodhasson, épp efelett örömködnek, amikor Josh megérkezik kihallgatni őket. Gabi nem akarja elárulni Coopernek, ki volt az utolsó, akivel lefeküdt (mert hát Josh volt, és ugyan ki szereti hallani, hogy a csaja az exének dolgozik), majd amikor észreveszi a kukkoló főnököt, gyorsan kinyomja a hívást. Josh nekiáll beégetni a csajt, és meg is van lepve: nocsak, Gabike nem nyitotta szét a lábát a három hetes kínai utazás alatt sem a kis barátjának? Nem ám, mert Joshsal is legutóbb túl gyorsan haladtak, amúgy elmehetnék hamarabb délután, kérdi a csaj, rám is vár egy teszt. Én aztán biztonságos vagyok, védekezik Josh, majd ráeszmélnek, hogy akkoriban Caroline volt még terítéken a hálószobában. Bezony, Josh, jobb ha te is klinikára szaladsz, az a ribanc fűvel-fával… Főcím.

01.jpg

Gabi és Josh a főnökúr orvosánál: Gabi a berendezést dicséri, Josh enyhén szólva parás, és ezen az sem segít, hogy Gabi neki ecseteli a tervezett nagy este részleteit. Jön a doki, minden fájnos, Gabi mehet dugni. Indulnak is mindketten, de a folyosón Yolandába és a volt férjébe ütköznek, akik épp roppant elfoglaltak egymás nyelvével. Yolly hiába mentegetőzik, Josh bemutatja Gabit, aki viszont messze nem tűnik olyan felháborodottnak az ügy felett. Szöszi balra el, Josh a párost faggatja. Coleman kifejezetten bunkó, ahogy elküldi Josht a fenébe, Yolanda viszont se lát se hall Dömötört játszik, mit is vártunk.

02.jpg

Sofia a hotelszobában táncikál, amit Cooper magának és Gabinek foglalt le – MIT keres ő ott?! Gabi frissen zuhanyozva kijön a fürdőből, nyáladzás a hotel öt csillagja felett, úristen de jó itt minden. Cooper befut egy bőrönddel – frissen érkezett valahonnan messziről, ahogy őt ismerem – Sofia pedig jó érzékkel felismeri, hogy neki lelépés van. Cooper próbálja romantikussá tenni az alkalmat némi rózsával, de nem is ő lenne, ha összejönne. Gabi eltűnik átöltözni, hogy a szexi diplomaruhájában nyújthassa át hapsijának a negatív teszteredményt – ez csak szerintem rém hervasztó? Na jó, ez a ruci dögös – ellenben az, hogy Gabi nem hozva szégyent magára, Josh eredményét hozta el magával bemutatni, az már sokkal kevésbé.

03.jpg

Átöltözés után Gabi zavartan kuporog az ágy szélén, Coop pedig a híreket próbálja feldolgozni. Tehát te dugsz Josh-sal? Nem, csak egyszer régen, mikor állásinterjúztam nála. Aha, szóval szereposztó díványon kaptad a séfmelót? Francokat, ő frissen szakított, én részeg voltam! Cooper a padlón, hagyná is ott szöszit a fenébe, aztán rájön, hogy ehhez kicsit sokat költött a repülőútra és a szobára. Hogy bizonyos területeken borotválkozott is, már csak hab a tortán, de Gabinek el kéne húznia hipersebességgel. És lőn.

04.jpg

Elliot egy halom papírt írat alá Joshsal, aki nincs igazán fényesen: Yolanda és Coleman idegesíti. Előbbi befut és meg akarja beszélni a dolgokat, lelkizés on, neked nem lenne szabad azzal lenned, aki többször is megcsalt és összetörte a szíved, magyaráz Josh. Yolanda állítólag kidobta Colemant, de ezt majd hisszük, ha látjuk, állítólag Napába készül bulizni a barátnőkkel. Josh helyesel nagyban, aztán szóba kerül Gabi és ő a dokinál. A srác mutatja büszkén az STD tesztet, oké, mondja Elliot, de ez Gabié. Oops, tárcsázzuk Gabit.

05.jpg

Mondjuk annak már mindegy: nem veszi fel, a hotelszobában pedig Cooper nyit ajtót Joshnak. Mindenki tud mindent, nyilván szereted is a séfedet, hát én félreállok, drámázik Coop. Josh meg kontrázik: te hülye, hát beléd szerelmes, odáig van érted, fogd már fel, ez egy hiba volt köztünk. Hogy én szeretem-e őt? Bitch pleeeeease, épp egy nászlakosztályban csücsülök veled és helyrepofozom a borsóméretű agyadat, amibe a tudomány belefér, de a tolerancia kint rekedt. Húzás a csajod után, tedd rendbe a dolgokat és felejtsetek el engem! Cooper balra el, Josh meg jobbra, bár ez rossz döntés volt, ugyanis az állítólag Napában partizó selyemhálóinges Yolandával fut össze a folyosón. Hogy bent egy ágytámlához bilincselt Coleman várja, hogy bezavarhassa a macit a málnásba, egy olyan dolog, amit Josh nem akart megtudni.

06.jpg

Sofia odahaza a mellméretét ellenőrzi egy tükörrel (?), Gabi pedig már áll is neki panaszkodni. Mindketten a padlóig részegek, hála a kirabolt hotelszobai minibárnak: Gabi a legjobb barátságról és bizalomról hadovál valamit, Sofia pedig egyértelműen titkolózik, mert ez egy vígjáték, és ez is általános szabály (most már össze fogom gyűjteni őket). Sofia kibont egy üveg bort és töredelmesen bevallja az első évad teljes fináléját Joshról. lépcsőkön mászkálásról, rózsacsokorról, elhagyott kesztyűről, és bocsánatot kér. Ugyan kitől, hiszen Gabi bealudt a kanapén… ellenben Cooper, aki Gabi elhagyott kulcscsomójával bejutott a lakásba: na ő hallotta az egész sztorit! Sofia kétségbeesetten mentené a menthetőt, és lelkizik a sráccal, miközben Gabit senkinek nem jut eszébe felkelteni. Oké Gabinek meg kell tudnia az egészet, ismeri el Cooper, de akkor én mondom el neki: látnom kell az arcán, érez-e valamit Josh iránt. A pattogó Sofiát a hotelszoba használatával kenyerezi le, latina elégedett vigyorral és szobakártyával le is lép.

07.jpg

Elliot és Josh Coleman rendelőjében nyüzsögnek, hogy lebeszéljék a pasit Yolandáról. A doki egész megértőnek tűnik, de kissé ironikus, hogy miközben Josh Yolanda lelkierejének teljes hiányáról magyaráz, és megértést kér Colemantől, az asztal alól előmászik Yollyka (ugye mind tudjuk, mi dolga volt ott…) és számon kéri Joshon a megkérdőjelezést. Hogy szerelmes vagy belém, tátja el Coleman a száját: Yolanda nem is tagad semmit, mire visszakapja a szerelmi vallomást. Elliot egy pöttyet provokatívan felvilágosítja a láthatóan migrénnel küszködő Josht az igazságról, miszerint a közbelépésnek köszönhetően a párocska még közelebb került egymástól. Jam, én is látom őket smárolni az orrom előtt, egyébként meg fogd be, te barom, érkezik Josh válasza. Ugyan, az Elliotnak túl nagy kihívás.

08.jpg

Gabi Coperrel az ágya mellett ébred, szokásos „bocs, hogy hazudtam – bocs, hogy túlreagáltam” dialógus következik (ennek meg most már ki fogok találni egy rövidítést, mert minden egyes epizód végén lezajlik két ember között). Cooper belevágna a Joshsal kapcsolatos történetbe, de Gabi benyög egy szeretleket, amitől ugye a feje tetejére áll a világ, és az olyan szerelmesen elturbékolt szavak, mint bizalom és őszinteség, hirtelen relevanciájukat veszítik. Cooper a fellegek felett, lemondja a kínai állást, és hazakötözik élete szöszijéhez, mellesleg ő is szereti. Gabinek se kell több, rámászik, és tessék… szemérmetes ugrás a következő jelenetre, ahol már mindkettő fején az „úristen ez de állat volt” arckifejezés. Ugyanez a fej Sofiánál is feltűnik… nos, a hotel szobaszervize kitett magáért.

091.jpg

092.jpg

Ja, Cooper bankszámlája meg egy kicsinyt megcsappant, de ez már mellékes dolog ilyen menet után, nemdebár?

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása