Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 5. hét

2016. február 08. 10:00 - lulu1.0

Gabi és Adél lelki válsággal, Böbe féltékenykedéssel, Kardos doki és Patrícia újra egymás kerülgetésével kezdik a hetet. Bandi most nagyon megérkezett. Ő lesz Csillagkút sztárja. Sztárkukta, sztárszerelő, az egyedül álló nők álma. Gabi menekülne a kialakult helyzet elől, de hiába minden erőfeszítés, az áthelyezési kérelmét elutasították. Jenő sem viseli jól a szakítást, olyan pálinkát kér Istvántól, amitől a ló is állva alszik. Elvira tanárnéni érkezik, hogy megvédje a Jenővel együtt ivó hites urát a májkárosodástól. Jenő és Big verekedésig összekülönböznek. Big Jenőt okolja a kialakult helyzetért, pedig benne voltak ebben mindannyian vastagon.

5_het_1_bekezdes.jpg

Valaki árulja el, hogy Betty-nek mi a franc baja van Barbarával? Most komolyan szerelmes Rolandba? Ugye nem? Oké, hogy ez a testvér párját elhappolós rész még hiányzik a sorozat repertoárjából, de lehetetlen, hogy ez valaha hihetővé váljon, ismerve a szereplők eddigi viszonyát. Ha nem egy titkos érzelmi szál, akkor mi lehet a baj? Azt biztos nem várják tőlünk, hogy komolyan vegyük, azon durcizott be, hogy sógora nem hagyja egyedül kibontakozni a környezetvédelmi projekt kivitelezése során.

5_het_2_bekezdes.jpg

Kellernek is feltűnik a nagy pálfordulás és nem rest Nándival megosztani észrevételeit. Vidovszky üdvözli a rést a pajzson, nem baj, ha szakad az a család felkiáltással, majd gyorsan rá is állítja hű csatlósát Barbarára. Keller nem tétlenkedik, még egy lehallgató készüléket is elhelyez Bezerédi doki irodájába, amikor kihallgatja, hogy Betty hozzá kér időpontot. A beszélgetést már Nándival követik végig, de ott is csak kerülgetik a forró kását, és ahogy a lány is mondja a filmben, senki nem meri kimondani mi a szitu, Ő meg depláne nem. Tuti szerelem lesz ez. Tuti, tuti, tuti.

5_het_3_bekezdes.jpg

Bandi és Böbe életében a szerelmi és szakmai féltékenység egymással fej-fej mellett haladva küzd azért, hogy melyikből lesz nagyobb cirkusz. Talán többen gondolták már, hogy mindenkinek sokkal jobb lenne, ha ez a derék mesterember megfojtaná egy kanál vízben az asszonykáját. Böbe karaktere agysejt romboló, mondjuk ki. Tovább rontja a helyzetet és növeli a kontrasztot, amikor a nő inkább megfúrja férje álom meló lehetőségét, nehogy aztán valami vénkisasszony (értsd egyedülálló nő) lecsapja a kezéről a snájdig biztonsági őrt egy turmix és egy vízmelegítő megbütykölése között.

5_het_4_bekezdes.jpg

Rolandék egy hónap múlva esküvőt terveznek. No, nem a mérhetetlen szerelem. Persze az is van, de ez már a sorozat kezdete óta fennáll. Sokkal inkább Nándi lebuktatása, a föld felszínéről is eltörlése a cél. Egyedül Pongrácz doki olyan romantikus alkat, hogy magával is elhiteti, itt bizony hirtelen unokásodás esete forog fenn. Mindenki megkapja a meghívót eme jeles eseményre, boldog, boldogtalan, Keller, a kórház összes dolgozója, és Vidovszky is. Vajon mi lehet a terv? Bármi is az, tuti keresztbe fogja húzni valami, mondjuk a Betty féle titkos szál, ide a rozsdás bökőt.

5_het_5_bekezdes.jpg

Gabi mintha be lenne piálva a lányával zajló beszélgetés alatt, Jenőt pedig nagy erőkkel csábítják. A nyomozónő annyira cinikus, szarkasztikusra veszi sajtreszelés közben a figurát, hogy tátott szájjal hallgatja az ember, de még a saját lánya is. Olyan furán riheg-röhög és tolja túl az adott jelenetet, hogy Adél már csitítja, nyugi, itt ugratás esete forog fenn. Csak viccelt, amikor azt mondta, az anyja tehet mindenről. Talán járhatnának ezentúl együtt terápiázni, mert a napnál is világosabb, hogy Gabi paranoid. A hirtelen érkező Elvira, aki a maga házisárkány módján igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy Jenő ismét iszik, perpét Gabi és a családi viszály okán, sem segít sokat a helyzeten. Azt viszont sikerül elérnie, hogy a nyomozónő fejében felviláglik a gondolat, lehet, hogy még is csak fel kellene hívnia a férfit?! Mindeközben Jenő el is csábul. Egyelőre csak munka terén, de egy szőke háeres hölgy erősen rajta van, hogy megoldja nyomozó úr egyéb problémáit is. Kérdés, hogy Gabi telefonja, vagy egy beígért robbantás fogja végül elfojtani a fellángoló románcot. Hamarosan kiderül.

Címkék: jóban rosszban
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása