Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gran Hotel 1x08 - La sangre de la doncella

2016. február 08. 11:00 - winniethepoooh

Dona Teresa Cathalina sikolyára feleszmél, és a lányhoz siet. Meglátja Cristina holttestét, és azonnal ráparancsol Cathalinára, hogy tüstént takarítsa el a mocskot. Végre megtörtént, amit annyira vártam, Andrés többé nem hiszi el Belén hazugságait. Csúnyán összevesztek. A szobalányok és pincérek gyűlésén Dona Teresa elmondja a szörnyű balesetet, ami Cristinával történt. Ezt Alicia is meghallja. Mindenkit ledöbbentett a hír, és mivel Alicia nem hagyhatja el a hotelt, így Andrésra marad a feladat, hogy elmondja Juliónak a történteket. A nyomozók eközben Cathalinát faggatják, aki Dona teresa parancsára kérésére hazudott a gyilkosság körülményeiről.

g0.png

Dona Teresa, Ayala nyomozó és a bíró úr a mosdóban beszélgetnek a hulla jelenlétében. Ayala gyilkosságra utaló nyomokat keres, a bíró pedig határozottan megtiltja neki a nyomozást, ráadásul a Gran Hotelből is ki van tiltva. Julio visszament nővére holttestéhez, és egy kicsit elérzékenyült. Ekkor belépett Dona Angela és Don Benjamin, rajtakapták, hogy érzelmeskedik, ezért munkára fogták. Ahogy a holttestet Julio elvitte, Cathalina rögtön rosszul lesz a látványtól, ami Belénnek is feltűnik. Nagyon kis cukik az alkalmazottak, hogy imádkoznak Cristináért. Andrés meglátja Ayala nyomozó társát a hotelben.  Bejött, mert kint hideg van. Andrés piát ad neki, amitől átmelegszik.

g1.png

Julio megint verekszik, hogy pénzhez jusson, mert nem akarja, hogy Cristinát tömegsírba temessék. Sajnos ebből pénzt nem nyert, csupán a kocsmáros faszi hallgatását, mert bizony ő is tudja, hogy Juliót körözik. A levél, ami nem volt Cristinánál, most Diegónál van. Meg is fenyegeti Dona Teresát, ha visszakapja mindazt, amit elveszített, pölö a hotel igazgatását, és Aliciát, akkor a levél és tartalma is biztonságban lesznek. Andrés meg pénzt ad Juliónak, hogy elhúzzon innen, persze jó szándékból. Végül is Juliónak sikerült eltemetnie Cristinát az erdőben anélkül, hogy a nyomozók, vagy bárki más észrevette volna. A szálloda vize egyre zavarosabb lesz, és egyre több vendég panaszkodik.

g2.png

Julio meg Andrést traktálja az elméletével, miszerint Cristina gyilkosság áldozata lett, és kizárt dolog, hogy ez baleset volt. Így Julio ismét az okból marad a hotelban, mint amiért annak idején ide jött. A nyomozást Cathalinánál kezdi, ugyanis ő találta meg a holttestet. Dona Teresa közben bejelenti, hogy ismét Diego az igazgató, persze Alfredo ezt nagy felháborodással fogadja. De mikor Sofia és Dona Teresa kettesben maradnak, Dona Teresa megesküszik, ha Sofia megszerzi azt a levelet Diegotól, akkor a férje igazgató lesz. Javiernek sürgősen pénz kéne, hogy ki tudja fizetni a szállítmányt, ezért megkörnyékezi Diegót. Csak egyszerűen kiveszi a pénzt a kasszából. A személyzeti kuplerájban mindenki Diegót és Aliciát ünnepli, merthogy már ki van tűzve az esküvő napja. Pezsgőzgetnek, nevetgélnek, jól érzik magukat. Kivéve Juliót.

g3.png

A nyomozó urak újfent a hotelben lebzselnek, kiderítették, hogy Cristinát nem a mosodában ölték meg. Dona Teresa rajtakapta, és elküldte őket a......oda. Julio továbbra is zaklatja Cathalinát, aki nem bírja tovább, és legszívesebben elmenne a hotelből, de nem teheti az egyesség miatt. Ám Dona Teresa elintézett egy másik állást Cathalinának, mert az a legjobb a szállodának, ha ő szépen elhúz. Julio úgy döntött, hogy most már tényleg hazautazik, de előtte még elbúcsúzik Aliciától. Felajánlja a lánynak, hogy a 7-órási vonattal eljöhet vele. Ha jön, jön, ha nem, nem. Végül Alicia úgy dönt, elmegy Julióval, csak előtte ír egy búcsúlevelet Diegónak. Most Andrés vallatja Cathalinát, aki szegény bevallja, amit tud. Vagyishogy Cristinát a konyhában ölték meg egy húsklopfolóval.

g4.png

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása