Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7757-7758. rész

2016. február 08. 14:00 - Gillotte

Alíz kétségbeesetten kérdezi egyszem gyermekét az új külső kialakulásának okairól. Luca kifogásolja, hogy Alízt nem is érdekli, mi van vele, amikor nem festi be a haját, de Alíz szerint ez nem így van, igazából fogalma sincs, hogy sikerült Luca ilyen fantasztikusra, és mennyivel jobb lenne, ha fordított helyzet lenne, s Luca lenne az ő anyja. Nagy a békülés, meg is beszélik, hogy Alíz visszaköltözik Kertészékhez, s lelkesen megy pakolni a Barta lakba. Rudi nem örül annyira, hisz úgy is jóban lehet lenni Lucával, ha külön laknak, de Alíz túl boldog most Rudi nyavalyáihoz, úgyhogy invitálja őket egy koccintásra a Rózsába. A koccintásnál Alíz már Krisztiánra iszik, aki egyszer fantasztikus apa lesz (már az alapján, hogy megpuhította Lucát). Zene Rudi füleinek, Krisztián távoztával le is csekkolja Alíznál, hogy biztos, hogy csak Luca miatt költözik-e el. Ezalatt Krisztián Nikollal ül egy szomszédos asztalnál, ott megdumálják a góré legújabb üzletét, de Nikolt eléggé irritálja, hogy Krisztián a megbeszélés közben Alízt csekkolja.

bk_januar28_1.png

Miki megkérdezi Ágit és Julit, hogy hogy végződött a házkutatás Nóránál, s egyúttal elmeséli, hogy kiderült, Nóra elment egyedül a nászútjára. Ági felállítja a diagnózist, Nóra a tettes, hisz találtak egy papírt miszerint Robi életbiztosításának Nóra a kedvezményezettje, Nóra ugyebár megszabadult Timikétől és még le is lépett. Bizonyára bekattant Robi és Ági csókja miatt, ezért ütötte le Robit. Miki szerint Ludwigra sokkal inkább jellemző, hogy bekattan, úgyhogy Ági nem váltotta meg a világot az elméletével. Miki ezen beszélgetés után megkéri Attilát, figyeljen Ágira, mert elég komolyan gyanúsítja Nórát, s ezalatt találni szeretne valami bizonyítékot a Herr ellen.

bk_januar28_2.png

Az irodában Juli megpróbálja lebeszélni Ágit arról, hogy Nóra ölte meg Robit, de Ági már elég jól bemagyarázta magának, hisz volt Robinak életbiztosítása, s ez elég bizonyíték. Menne is a rendőrségre, de Attila és Juli visszatartja, hisz a rendőrség is rájön előbb-utóbb, hogy Robinak volt életbiztosítása, de Ágit nem érdekli, megy. Egészen az ajtó túloldaláig ahol végighallgatja amint Attila és Juli nosztalgiázik arról az időről, mikor Nóra szenvedett a poszttraumás-stressz szindrómával. Ági innen a kisboltba megy, Gizi a kisbolt egész készletét próbálná rásózni, de Áginak csak valami lazító gyógyszer kéne. Ennek híján Gizi a pálinkát javasolja, hisz az mindenre jó. Ági előadja a hattyú halálát arról, mennyire kivan Robi halála miatt, de Nórának pláne milyen nehéz lehet, hisz már volt poszttraumás beteg. Lacinak nem tetszik, hogy Ági erről beszél, nem igazán akarja elhinni, hogy Ági Klaudiától hallott erről, de Gizi lecsap a témára, felemlegeti, hogy ja, mikor Nórát és Timit elrabolták, azután voltak Nórának gondjai, de Laci inkább finoman elküldi Ágit.

bk_januar28_3.png

Miki máris a Herrnél van, kéri őt, állítsa le Herrnét, mert igazságtalanul vádolja Nórát. A Herr megkínálja vendégét a kedvenc whiskeyjéből, ami skót, de Miki a bourbont jobban szereti. Már ezt is tudjuk. A Herr szerint az életbiztosítás biztos szimpatikus volt Nórának, de Miki szerint a bosszú sokkal jobban ösztönzi az embert a gyilkolásra. Ezen jól összevesznek, a Herr gyászoló apa, hogy lehet őt megvádolni a fia halálával. Miki erre felhozza a Tóni témát, ezen elmerengenek, s Ági meglepve lép be a szobába, hogy ezek ketten milyen jól elvannak. A nő kihívja férjét egy gyors eszmecserére, kéri, legyen észnél és nehogy többet mondjon Miklósnak a szükségesnél, továbbá elmeséli, mit tudott meg Nóráról. A Herr alátámasztja, hogy Robi és Ági csókja kihozhatott egy labilis idegrendszerből gyilkosságot, de ennyi erővel a Herr is tehette volna, bár ő nem lépett le az országból. És Miklós is jön bizonygatni Nóra ártatlanságát…különös. A Herr arra megy vissza, hogy Miki már a trónszékben pöffeszkedik, de nem zavarja. A Herr firtatja, hogy ha olyan erős kötelék van Miki és Nóra közt, mint Tóni, hogy történhet, hogy szétmennek, s Robi közéjük állhatott? Továbbá rákérdez, szereti-e még Nórát, s Miki rámondja, bármit megtenne, hogy újra együtt legyenek. Közben Attila és Juli érkezik a hallba, Attila el, majd Ági és Juli leülnek beszélgetni. A téma a gyilkosság, amivel Julinak mindene tele van, úgyhogy kéri Ágit, bármiről kérdezzen, csak erről ne. Ági kihasználja az alkalmat, s rákérdez, miért rabolták el Timit és Nórát annak idején? Juli megtagadja a választ, mert oké, hogy Ági feltúrja Nóra lakását, de a múltjában nincs joga turkálni. Vissza Mikihez és a Herrhez. Miki már menne, de a Herr egy italnyira még visszatartja, s ennek köszönhetően Miki hangosan elgondolkozik arról, hogy most rögtön menne Nóra után, hogy együtt legyen vele. Itt durran el a Herr agya, dagadó halántéktáji erekkel az asztalra küldi Mikit azzal a váddal, hogy előre kitervelték Robi megölését, hogy az életbiztosításából kapott pénzből éljenek, mint Marci a Mátyás király téren.

bk_januar28_4.png

Krisztián épp egy új pincérlányt tanít be, majd mikor van egy szabad perce Rudi elbeszélget vele, hogy milyen jól elcseszte a terveit, hisz ő Luca apja akar lenni, mivel a sajátjai kb. már meg sem ismerik. Krisztián rábólint, majd hazamegy a csomagoló Alízhoz. Kettesben megvitatják, hogy mindketten szeretik Rudit, nem kéne a háta mögött összejárni, de Krisztiánnak ez nagyon nehéz. Alíznak nem tudni, mindenesetre lemegy Kertészékhez bőröndöstül. Lefelé menet összefut Nikollal, aki hamár kettesben van Alízzal megemlíti, hogy bizonyára most mindkét fiú ki van borulva a lány költözése miatt, de Alíz a végletekig tagad, s állítja, Luca miatt költözik, de Nikolnak ez kamu-szagú.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása