Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 6x05 - A nagypapi tanácsa

2016. február 05. 11:00 - Chat Géza

image_2.png

Nem ez volt az a rész, amitől remegve kapaszkodtam a rökamié oldalába, de attól még történtek dolgok dögivel. Tony batár nagy, és nem mellesleg 1 millió dollárba kerülő kotrója prímán megy, csak a kezeléséhez minimum egy PhD kellene, ami Jerry-nek nincs, ugye. Nem is tud kiigazodni a csomó kallantyú között, pedig az elmúlt egy évben ő építette újjá a gépet, ő lehelt belé életet. Még szerencse, hogy van egy másik öreg muki, aki gyorsan kitanítja. Amíg ketten vannak, addig minden patent, aztán amikor a "tanár" elmegy, akkor Jerry elfelejti kiengedni a féket, amitől majdnem bekrepál az egész cucc. Ezt követően meg azért kell leállítani a kotrógépet, mert sikeresen túlterhelték azt. Az ilyen problémák megoldására vették fel Genet, aki a meglévő nagy tengelyt egy kisebbre cserélte. És már megy is minden, szóval nincs több rinya, még egyszer senki, egy másodpercre se merje leállítani a kotrót, mert Tony marha pipa lesz.

Parker élete sem egy akciófilm, de még csak nem is egy kalandregény. Jelenleg az a legnagyobb gondja, hogy mindent eláraszt a víz. Elsőként kinevezi a haverját vezetőnek, azaz ügyesen letolta magáról a vízpára megoldásának problémáját. Rick egy kicsit bénázik, de pikk-pakk helyre tesz mindent. Ásott egy medret, ahol elfolyik a víz, oszt annyi. Még mielőtt a világ minden földjét megmozgatnák, azt javasolja, csináljanak egy ezer mérföldes próba mosást. Így is lesz. Sajnos a számok nem olyan jók, de a friss ketyegővel üzemelő nagyfater azt mondja, hogy most már nem érdemes máshova menni, ezt a helyet kell rommá ásni, lesz, ami lesz.

Hoffman épp fossá terheli és osszeesesig dolgoztatja embereit. 300 jardnyi föld átmosása egy óra alatt. Ez a norma, ez a minimum. Ez egyik markolós pali egyből reklamál, hogy ez így nem élet, nem lehet ennyi kavicsot elhordani. Hoffman a zsebébe nyúl és vesz egy szerkezetet, amivel messzebb tudják pakolni a kavicsokat. Ennek a szállításakor történt az, hogy a kamion beragadt a fellazult talajba, de szerencsére jött Hunter, Hoffman fia, aki ügyesen teszi a dolgát és megmenti a helyzetet. Már csak a mosás eredményéről kellene beszámolni. Összesen másfél befőttes üvegnyi arany jött össze, ami több mint 100 ezer dollárt kóstál. Ez bizony hatalmas WIN. 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása