Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fekete Vitorlák 3x02 - Kísért a múlt (18+)

2016. február 03. 11:00 - Pácsó Ármándó

A visszatekintés és a főcím vetítésének idejét szeretném egy közérdekű felhívásra fordítani. Arra kérek minden gyengébb idegzetűt, galamblelkűt, hogy takarják el szemüket ujjaikkal, de előtte távolítsák el a képernyő közeléből növésben lévő mimózájukat és érzékeny pontyukat akváriumostól, mert ami most jön …

1.jpg

A tenger furcsán morajlik. Kísérteties fényben, kísérteties zörejek közepette női kísértet mászik fel a fedélzetre. Kísértetiesen hasonlít a fejbelőtt Mrs. Barlowra. Csak sokkal ázottabb. Az őt figyelő Flint kapitányt hangtalan beszéddel lecsalja a parancsnoki kabinba, (ami tartalmaz egy létszámon felüli hullát az íróasztalnál) majd egy torzonborz Fúria tűnik el egy gonoszul sötétlő csapóajtó nyílásában. A borzongva vacilláló Flint vállát egy vizes kéz ragadja meg!

2.jpg

Kapitány! – ébresztgeti Billy rémálmodó főnökét - A közeledő Hornigoldék újra lőnek ránk! A legénység elszántan tömít és próbálja eltávolítani a beömlő vizet, de ha beérünk a viharba, ez már lehetetlen vállalkozás lesz! Flint szerint amint nyakukba szakad az ég, felhagynak üldözésükkel, de addig nem lassíthatnak, nem vonhatnak be vitorlákat, hiába akarja az örökké aggodalmas DeGroot megtenni a hajó biztonsága érdekében. Végül kompromisszum születik, néhány szerencsés kalóz és Billy előre felmászik az árbocokra, hogy a szakadó esőben és a közelítő villámcsapásokban gyönyörködve az utolsó pillanatban cselekedhessenek. A várható égiháború küszöbén Silver változtat korábbi álláspontján, mégiscsak jobb lett volna színleg megadni magukat, azután később folytatni a kalózkodást. Sajnos a kapitánynak túl nagy a karizma és a karizmája, így mindenkit rádumált a tervére.

3a.jpg

3b.jpg

Eleanor mosdik egy dézsából a leendő kormányzó hajóján. Mrs. Hudson, a mellé beosztott komorna ruhát hoz neki, mert várják a fedélzeten. Nagy inváziós flottája van Woodes Rogersnek, legalább hét hajó: a Milford, a Rózsa, a Cápa, az Akaraterő, a Gloucestershire és a Bak, sorolja őket a szőke elítélt nőnek. És legyen kedves a hölgy, mondjon el mindent Nassauról, mert ha nem beszél vagy cseleskedik, megy vissza kötélen lógni Angliába. Nem, nem alpinista ablakmosónak vagy légtornásznak Monty Python Repülő Cirkuszába.

4a.jpg

4b.jpg

Featherstone és Jack Rackham az ügyefogyott Warrent fogadja, aki tekintélyes összeget akar felvenni a félretett részéből. Igen, pont úgy, mint két napja. És megint kell, mert az előzőt lerakta egy kis zsákban valahová és egyszerűen nyoma veszett. Egy rablókkal és kurvákkal teli városban. De tényleg.  Jön Max és kettesben akar beszélni luksógorával. Kitalálta, hogy az aranyat váltsák át azonos értékben gyöngyre, mert azt könnyebb lesz kimenekíteni az erődből spanyol vagy angol támadás esetén. És ne csak gyöngyre, hanem más hasznos és könnyen mozdítható árucikkre, mert előbb vagy utóbb menniük kell. Jack felháborodik: minden idejét az erőd javításával tölti, amíg Max és Anne egymás testréseinek kényeztetésével van elfoglalva. A prosti szerint egyre kevésbé és mikor beüt a krach, a vörös felrúgja majd a szerelmi háromszöget és a férfit választja. Úgyhogy ragadja meg a holt, improduktív tőkéjét és fektesse a csajuk számára kielégítőbb jövőt nyújtó formába.

5a.jpg

5b.jpg

A Rozmár beér a viharba. Hatalmas hullámok és felhőszakadás fogadja a hajót és legénységét. Silvernek ez nem elég, ő még a lábait is vízben akarja áztatni a raktérben. A tartósabb vas nem ázik be, de sokat csúszkál a padlón, ezért Muldoon barátja küldené elfelé, ne erőlködjön odalent, már így is sokkal tartozik neki mindenki. Az utolsó előtti pillanatban Hornigold kapitányék feladják az üldözést, végre lehet kurtítani a vitorlákat. Persze a sudárvitorla kötelek ilyenkor tekerednek rá félelmükben az árbocra, eszük ágában sincs azt elengedni. Hajajj!

6a.jpg

6b.jpg

Sok-sok tengeri mérfölddel, sellővel és óriáspolippal arrébb Woodes Rogers és Eleanor Guthrie felhevült teste teljes összhangban, egyszerre mozdul a kabinban. Igen, teát kavargatnak. A nő mesél arról az időszakról, amikor tizenévesen apja magára hagyta és egyedül kellett boldogulnia. Azzal kezdte, hogy elűzte Nassauból azt, akitől a legjobban féltek a tolvajok és gyilkosok: Edward Teach-t. (Hoppá!) Először társát, Benjamin Hornigoldot ellene fordította (hoppá!), azután szép sorban, a férfi minden szövetségesével ezt tette. Utoljára saját nevelésű tengeri terminátorát is átcsábította magához. Bizony, bizony mondom néktek: még Charles Vanet is. A leendő kormányzónak nem kerek valami, Eleanor a rettegett Teach padavanját nevezte meg a börtönben, mint egyetlen kinyírandót Nassauban. Nem csak volt szeretőjén akar bosszút állni? Ha így van, rögtön csomagolhat és postázzák vissza A-ba. Nem erről van szó! - védekezik a nő. Ő jól ismeri a macsót, vele nem fog tudni Rogers egyezkedni. Közös érdekük tehát, hogy eltüntessék, vagyis legyenek társak ezentúl.

7.jpg

Az emlegetett hosszú hajú kapitány éppen edz az erődben, töri a követ. Mr. Scott szerint néger rabszolgák ugyanezt teszik mellette és kinézik maguk közül a konkurenciát. Hát már itt sem hagynak békén, gondolhatja magában, miközben dühösen visszamegy a sátrába langyos vizet inni. Ezt a remek pillanatot választja Feketeszakáll arra, hogy meglepje régi ismerősét egy nyakára tett pengével. Vane tőrt ragad, az idegek pattanásig feszülnek, de vaklárma az egész. A szakállas kalóz örül a viszontlátásnak, Nassau sohasem feledett tengeri sózott hal, szurok és szar szagának. Annak idején inkább elment, mert nem akarta megölni tanítványát annak rossz döntése miatt. Mikor megtudta, hogy eltűntek a szigetről régi ellenségei a Guthriek, úgy döntött visszatér. Minek? – firtatja ifjabb kalóz. A vezető emberek összefogtak Nassau védelmére, nem kell a balhé, most jól elvannak itt. Feketeszakáll szívesen megismerné azokat a társakat.

8a.jpg

8b.jpg

Az a fránya vitorlakötél komolyan veszélyezteti a Rozmár biztonságát, ezért két matróz felmászik, hogy elvágja azt. Sose látják többet őket. Ráadásul jön következő veszély: egy óriáshullám, ami annyira a sérült jobb oldalára dönti a hajót, hogy Billy a víz alatt szeli a hullámokat a keresztrúdba kapaszkodva, mint egy kigyúrt vízipók, a raktérbe pedig újult erővel tör be a víz és Muldoon lábára rádől egy dögnehéz vaságyú. (Ugye-ugye! Jól jött volna akkoriban Gábor Áron, meg a Rézán Gyula!) Silver hiába próbálja arrébb húzni, majd segítségért sietni, a raktár ajtaja eltorlaszolódott, mikor a hajó visszabillent álló helyzetbe. Fent a következő turnus matróz nem jut feljebb a kötélhágcsón az elemek vad táncától, a fedélzeten végigsöprő hullámok pedig mindenkit lesöpörnek a lábukról. Nincs mit tenni, Flint fejszét ragad és maga indul meg a tomboló ellenszélben menteni a menthetőt. Kinézi a megfelelő kötelet és lesújt rá. Ezzel a mozdulattal gyakorlatilag elröpteti az árboc legfelső harmadát, még jó hogy Billy lentebb kapaszkodott. Sajnos nem mindenki ilyen szerencsés. Lent Silver sikertelenül küzd barátja életéért, nem tudja őt kiszabadítani és Muldoont fejét ellepi a könyörtelen sós víz.

9a.jpg

9b.jpg

Meg kell követnem Nassau kurváit, hogy rosszat feltételeztem róluk. A kaszinóban Idelle beszolgáltatja munkaadójának a naiv Warren két napja elhagyott pénzeszsákját. És a ma elhagyottat is. Az általános fejcsóválás közepette toppannak be Vaneék. Különasztalos poharazgatás mellett Jack puncsolni kezd Feketeszakállnak, de az nem érti, hogy lett ez egykori mihaszna cingárból szintén társ. Felvilágosítják, hogy tulajdonképpen Rackham szerezte meg az Urca aranyát. Két ember jön az asztalukhoz, mert hallották, hogy Edward Teach legénységet toboroz és csatlakoznának. (Nahát! Még vitorlása sincs, bár a spanyol hadihajót elismerően méregette a kikötőben.) A szakállas kalóz megvetően becsmérli az új időket, régen egy-egy helyért puszta kézzel kellett megverekedniük a jelölteknek. Szerinte a sok arany miatt elpuhultak és gyengék lettek az itteniek, és ezen változtatni akar. Ebben számít Vane kapitányra is.

10.jpg

Jack átmegy a bordélyba és gyorsan elhadarja a szerelmi háromszög két női tagjának, hogy oké, zöld utat ad Max árucsere terveinek, de csak a legnagyobb titokban cselekedhetnek, a legkevesebb beavatottal és izibe! Azután sietve lelép, Anne pedig rákérdez Maxre, mitől gondolhatta meg magát a férfi, mit mondott neki? A szeretője úgy gondolja, hogy ha az angolok visszatérnek, mégis maradni fog, majd valahogy feltalálja vagy feltálalja magát, igény szerint. Annenak viszont mennie kell, mert egy biszexuális, pengés halálosztó. (Talán nem ugyanezeket a szavakat használta az örömlány.)

11.jpg

A harmadik évad eddigi legnagyobb égiháborúja még mindig tart. Billy Bones lemászik az árbocról és ragaszkodik hozzá, hogy kössék ki a kormányt és húzzák meg magukat a hajó belsejében. Flint viszont rendre utasítja az engedetlent, ő marad és széllel szemben navigálva tovább akar távolodni Hornigoldéktól. Odakötözi magát a kormányhoz, hogy el ne sodorja az ár. Akire nincs szükség, elhúz a fedélzetről. Silvert felhozzák a legalsó raktárakból a legénységi szállásig, ott találkozik Billyvel. A vihar úgy dönt ideje bevetni egy-két víztölcsért is, a mérgesebb fajtából.

12.jpg

Woodes Rogers flottája kiköt egy partmenti településnél, mert találkozójuk van, mégpedig a nemrég emlegetett Benjamin Hornigoldékkal. Eleanor is megjelenik és látványa kiveri a biztosítékot a kalóznál, aki előadja, hogy hősiesen a viharba kergették Flintéket. Mivel találtak hajódarabokat és náluk a Rozmár rettegett lobogója, bizonyosan odaveszett mind.

13.jpg

A tenger furcsán morajlik. Kísérteties fényben, kísérteties zörejek közepette egy férfi mászik le a hajó belsejében lévő szobába. Kísértetiesen hasonlít egy holtnak mondott zöldszemű kapitányhoz. A szobában egy Miranda kísértet, aki még mindig némán ordibál és sikoltozik (nagyon idegesítő, nem csodálom hogy fejbe lőtték) és egy éjsetét Fúria várnak rá egy asztalnál. Flint közelebb lép, a szörny felemelkedve ránéz és hirtelen …

14.jpg

És hirtelen felriad rémálmából! A valóságban főhősünk a Rozmáron van, a parancsnoki kabinban fekszik és a rávigyázó Billy Bones látványára tér magához. Felmennek a fedélzetre, ahol a többiek már a javításokon fáradoznak, a nap száz ágra süt, teljes szélcsend van. DeGroot a térképről megállapítja, hogy Neptunusz moszatos alsógatyájának közepére, a hírhedt Sargasso-tengerre sodorta el őket a vihar. Vizük és kajájuk alig és messze minden part. Ha az időjárás nem változik, így marad, ők pedig itt halnak meg és vége a harmadik évadnak. Drukkoljunk együtt, hogy ne így legyen!

45 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2016.02.03. 13:13:53

Hát ez pazar lett, nagyon röhögtem, köszönet!

moszatos alsógatyát már én is láttam, de abból könnyebb volt kijutni, mint Flintéknek lesz

Akármi Áron 2016.02.03. 14:36:29

Még dobogós vagyok, de kifejezett öröm a második hely is:D Üdv.!

A poszt közérdekű felhívásának óvatossága ellenére is, a frászt hozta rám ismét az a, Flint kapitány vállára csapot vízes kéz, a mindenit neki. Ezért ma nem nyálaznám meg a kispiros cerkámat még (bec@rós galamblelkem) viszont egyre jobban fog Pácsó, a te örökírónod, hol lehet kapni olyat?:)
Istenien szórakoztam, nevettem végig, megint könnyed volt és humorbombák robbantak, gratulálok és köszkéje.
A képek jók, találóak, de Max nyelveskedő és Eleanor bimbodzó fotyóját majd értékeljék a ffi olvasók, én ha nem gond, maradok az "engedetlen" "kigyúrt vizípók"-nál, Billynél. Már a látványa is serkentőleg hat rám a kommentelésben, csupa kis szorgos hangyácska lettem:D
És még egy gondolat, de lehet megint kettő lesz belőle...
"Rogers és Eleanor felhevült teste teljes összhangban, egyszerre mozdul a kabinban." :) Tovább gondoltam, és még jó, h vámmentesek gondolattyaim:) erre a "szívtelen" folytatás, aszongya "igen, tehát kavargatnak!" Püff azoknak a gebeszkedő gondolatoknak:))) Egy búbbarackot csak megérne ez:D
Szóval remek hv, végig üdítően élvezetes volt, így van az, amikor érződik benne, h nemcsak örömmel olvassák, örömmel, szeretve is írják! Vagy lehet, h a toll karátja tette ezt?:)))
Mindegy, mindhogy köszi érte, kellemes percek voltak, annyira, h csak megnyálaztam a pircsit, ehunni: .
(az piros ott!)

Akármi Áron 2016.02.03. 14:38:35

* tehát = teát kavargatnak. Hát mondom, h hol jár az eszem?:) (by Cini)

Pácsó Ármándó 2016.02.03. 17:37:16

@Gabba: Örülök, hogy tetszett :-)
Hogy a nyolcadik képen Max miért dugja ki rózsaszín nyelve hegyét, az a ti dolgotok, ragaszkodott hozzá, hogy ez a kép szerepeljen róla :-)

@Akármi Áron: Sőt, nem csak második vagy, hanem harmadik is :-)
Azért is szóltam előre, mert ilyen kísértetjárás nem volt eddig szokásban errefelé. NemTom hol lehet kapni, nekem régóta meg van :-) Szerencse, hogy tudtam olyat írni, ami kellemes olvasmánnyá teheti a hogyvoltot. Eleanorról volt popsis kép is, csak kicsit még szégyellős a böri után :-) És majd igyekszem Billys képeket berakni a jövőben is, hacsak le nem esik megint a hajóról, mint a múltkor (akkor több részre eltűnt).
Hát, hogy hol jár az egerek esze, azt pontosan nem tudom, de hogy a tiéd valami izgalmason, az biztos! :-))
Tényleg örömmel írtam és köszi a piros pontyot! :-)

Gabba 2016.02.03. 20:04:58

@Pácsó Ármándó: ez a kettőnk titka marad Maxszel...

Akármi Áron 2016.02.03. 22:45:54

@Pácsó Ármándó: Billys képet , demán!:))) Ó szegény, le/kiesett, oszt kiuszott a partra, vagy visszahajókáztak érte? (diliskés:D)
Van itt mán minden jószág: vizípók, hangyácska, egérke, rózsaszín párduc, ja nem, az mán a nyelv.:D Így válik nekem kellemesen otthonossá-barátságosabbá a sorozat:D
Szívesen kunkorítom a ponTyot, dupláznám is - egy jó fotyóért, de én türelmes vagyok:)))

Pácsó Ármándó 2016.02.04. 14:01:51

@Gabba: Híresen diszkrét vagyok :-)

@Akármi Áron: Gyík is volt! :-)
Meglátom majd, mit tehetek olvasóimért :-)

Akármi Áron 2016.02.04. 15:22:20

@Pácsó Ármándó: Gyík? Komolyan? Az enyémbe szabadszemmel nem volt látható, pedig itt is 18! +:D Már az Iljics lámpácskám se segít, mi lesz így?:)
De melyik vót a hengeres v a lapostörzsű, mer' nagyon nem mindegy? ::D
Nahát, most már bánatos lettem, nem elég a vakírás, még ez is!
Ugye most csak vicceltél, ugye?:) Mondj igent!

Pácsó Ármándó 2016.02.04. 18:24:39

@Akármi Áron: Oopsz! Én tévedtem, elnézést! A jövőhetiben lesz :-)

Gabba 2016.02.05. 14:23:47

@Pácsó Ármándó: meg a fürdőszoba tükörben ;-)

AaannnaaA 2016.02.07. 15:55:11

Remélem a kedves hogyvótítró nem sértődik meg, de muszáj kicsit trollkodnom :D Merthogy most ütötte meg a szemem egy információ, ami kiabál azért, hogy feladjam házinak. Ettől az évadtól egy színész házaspárnak immár mindkét tagja szerepel a sori-ban. Kik ők?
A megfejtő vendégem egy sörre a következő blogtalin :D
@Pácsó Ármándó: @Gabba: @Akármi Áron: Hm????

Pácsó Ármándó 2016.02.07. 17:13:26

@AaannnaaA: Nem sértődik és nem veszi trollkodásnak sem :-)
Köszi a nehéz kérdést, nekem konkrétan fogalmam sincs.
Jelentős szereplőként újnak számít Woodes Rogers és Feketeszakáll. Vannak akik csak egy-két epizódra ugranak be és vannak akik még ezután fognak feltűnni. Szóval én Gabbában és Áronkámban bízok, hogy tudni fogják a megfejtést. Esetleg más?
Ha nekik sem megy akkor még megerőltethetem agyam rozsdásan csikorgó fogaskerekeit, de ezzel várnék még :-)
Mit szólsz a harmadik évadhoz, amelyben egy színészházaspár is szerepel, ettől az évtől?

AaannnaaA 2016.02.07. 17:28:32

@Pácsó Ármándó: Hát kérlek, a házi feladat azért extrán trollkodás a részemről, mert a harmadik évadot még nem láttam (majd csak darálva), de miután belefutottam a fentebb említett infóba, muszáj volt megosztanom :D Bocsi!
A többiekben azért még bízom, hogy kitalálják, ájemdíbí elég nagy barát ilyen feladványok esetén... :D

Pácsó Ármándó 2016.02.07. 18:00:25

@AaannnaaA: Aha, legalább 130 színész van felsorolva. DE én is bízom bennük :-)
Lécci, majd a hogyvoltokat is olvasd el, ha odaérsz :-)

AaannnaaA 2016.02.07. 18:09:04

@Pácsó Ármándó: Mondom újak :D Nem mind a 130 számít, csak az évados újak. És még csak két rész ment le (úgy értem két részből van hogyvót), nincs olyan sok új.
Persze, hogy olvasom, ha odaérek!

Pácsó Ármándó 2016.02.07. 18:20:37

@AaannnaaA: Szóval mindketten újak? Nem egy régi és jött hozzá a házastársa? Na, így már könnyebb a megfejtők helyzete valamivel :-)

AaannnaaA 2016.02.07. 18:21:37

@Pácsó Ármándó: Egy régi, és jött hozzá a házastársa (bocsi, ha az előbb félre érhető voltam).

Pácsó Ármándó 2016.02.07. 19:01:28

@AaannnaaA: Ez egyre cifrább, tisztára mint egy affér :-))
De nem megoldhatatlan :-)

AaannnaaA 2016.02.07. 19:03:35

@Pácsó Ármándó: Dehogy megoldhatatlan! Csak az újak ájemdíbi adatlapját kell megnézni (fejenként két kattintás) és megvan a válasz.
Ezek után a bónusz kérdést már be sem merem dobni :D
Többiek?

Pácsó Ármándó 2016.02.07. 19:09:17

@AaannnaaA: Várjunk még egy picit a megoldással, a többiek hétvége lévén pihenhetnek, adjunk még időt nekik. Rendben? :-)

Gabba 2016.02.07. 20:00:10

@AaannnaaA: @Pácsó Ármándó:
még csak olyat találtam, hogy Mrs. Barlow és Robert Ashe házaspáros a valóságban.
Ez remélem egy pohár sörre elég:)
Most nem tudok tovább nyomozni, mert megyek esti mesélni.

AaannnaaA 2016.02.07. 20:12:48

@Gabba: Ööö, ez gugli találat lehet, mert egyik színésznél sem írja az ájemdíbí adatlapjuk a házastársuk nevét. Btw. én csak Peter Ashe nevű karaktert látok, Robert-et nem (javítsatok ki ha elnéztem valamit).
Szóval nem, nem rájuk gondoltam.
Jó mesélést :D

AaannnaaA 2016.02.07. 20:20:17

@Gabba: Félreértés ne essék, attól, hogy az ájemdíbí nem írja a két színész simán lehet házaspár (mármint a Mrs. Barlow-t és a Peter Ashe-t alakító színészek), inkább arra célzok, hogy ők nem új karakterek, én nem rájuk gondoltam.
Mondjuk bónusz kérdés pont lehetne, hogy összekaparjuk a sorozat színész házaspárjait, de azért arra nem biztos, hogy vállalkoznék :D Kettőt mindenesetre már találtunk :D
A sör természetesen jár, nem is kérdés!!

Pácsó Ármándó 2016.02.07. 20:31:49

@Gabba: @AaannnaaA: Robi Ashról én sem tudok, unokatesó lehet.

AaannnaaA 2016.02.07. 20:36:22

@Pácsó Ármándó: Unokatesó... Ezen hatalmasat felröhögtem :D

tinipuma 2016.02.07. 20:45:46

@AaannnaaA: @Gabba: @Pácsó Ármándó: Sziasztok, mi van Toby Stephens nejével: Anna-Louise Plowman. Unokatesó vagy távoli ismerős? Avagy a megfejtés?

Pácsó Ármándó 2016.02.07. 20:56:04

@tinipuma: A macskafejű Mrs. Hudson?
Nézd mán a kis lesipuskás sörisszát! Hát nem megfejtette! :-))))

AaannnaaA 2016.02.07. 21:05:11

@Pácsó Ármándó: @tinipuma: Ugyehogyugye! Övé a korsó sör, @Gabba: kollégájé a pohár.
Jöhet a bónusz kérdés?

Pácsó Ármándó 2016.02.07. 21:17:14

@AaannnaaA: Jöhet, bár ma 22.00-kor kezdődik a 3x03 rész a Paramount Channellen, azt nézni kell! :-)

AaannnaaA 2016.02.07. 21:26:16

Oké, szerintem gyorsabban meglesz a válasz - bár kolléganő nagyon profi, úh. nem könnyítve teszem fel, mint eredetileg terveztem, ő úgyis tudja kapásból. Szóval. Maradjunk az eddigi tárgynál..

Melyik az a színész házaspár, ami @AaannnaaA (ez volnék én) egyik kedvenc, és egyben jó sok részen át (!) hogyvótozott sorozatában is házaspárt alakít? @tinipuma: kolléganő szerintem fejből tudja, úh. légyszi ne vágja rá azonnal a választ, hagyja a többieket ( @Pácsó Ármándó: @Gabba: ) küzdeni :D

AaannnaaA 2016.02.07. 21:27:52

Ja, bocs, segítség: a pár ffi tagja az egyik főszereplő az adott sorozatban.

Pácsó Ármándó 2016.02.07. 21:44:10

@AaannnaaA: Ez könnyű, mivel csak 192 hogyvoltot írtál eddig. Egyik kedvenc? Mindegyiket szereted. Szóval gyerekjáték :-)

AaannnaaA 2016.02.07. 21:46:45

@Pácsó Ármándó: Ahh, ugyan! Ott a segítség "jó sok részen át hogyvoltozott sorozat". Azért nincs olyan sok sori, amiből rengeteg hogyvoltot írtam :D

Gabba 2016.02.07. 22:33:56

@AaannnaaA: biztos a Célszemélyben játszik valaki

Robert vagy Peter ügyhöz csak annyit, hogy a névmemóriám gyakran kihagy, anno szegény Peter Gilmore-t is Robertnek írtam, amikor meghalt

AaannnaaA 2016.02.07. 22:38:04

@Gabba: Jó az irány, tessék még küzdeni :D

Gabba 2016.02.07. 23:01:05

@AaannnaaA: Jól van, akkor Michael Emerson és Carrie Preston :)

bár nekem előbbi a Losthoz, utóbbi a Good Wife-hoz kötődik

AaannnaaA 2016.02.07. 23:04:02

@Gabba: Gratula! Egy korsó és egy pohár sörrel jövök nem egészen két hét múlva :D

Pácsó Ármándó 2016.02.07. 23:05:50

@AaannnaaA: Grace és Föncsi? Én Medvére és Fuszkóra tippeltem :-))

Pácsó Ármándó 2016.02.07. 23:09:55

@AaannnaaA: És akkor még nem is említettem Amy Ackert és férjét James Carpinellot :-)
Minden sorodra emlékszem kedves Zsuzsa. Vagy Margit :-)

AaannnaaA 2016.02.07. 23:11:24

@Pácsó Ármándó: Ügyi vagy, igen, ők a PoI másik házaspárja, viszont a sorozatban nem alkotnak párt.

Gabba 2016.02.07. 23:47:38

@AaannnaaA: yuppíííí!

@Pácsó Ármándó: remélhetőleg Max még hajadon

Pácsó Ármándó 2016.02.08. 07:50:40

@Gabba: Biztosan várja még az igazit :-)
süti beállítások módosítása