Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Young & Hungry 2x04 - Young & Old

2016. február 02. 15:00 - Lilac Scorpion

Gabi és Josh a konyhában reggelizgetnek, Elliot pedig meglepően vidáman érkezik. Jókedvű, bolondozik Gabivel, majd végre elsüti a nagy hírt: randizik Andréval, a pár epizóddal ezelőtt megismert helyes sráccal, ráadásul másnap van a 40. születésnapja is. Josh eldicsekedik egy újságcikkel, amelyben jókat mondtak róla, Gabi pedig nagyban drukkol, hogy végre összebarátkozzanak a minigonosszal, aki többet nem fog neki beszólogatni. Ennek reményében felhívja Andrét, és leszervez egy romantikus szülinapi vacsorát, majd végre hagyja Josht szóhoz jutni, aki még királyabb meglepetéssel készül Elliotnak. Öhm… egy festménnyel, ami Elliotot és Andrét ábrázolja. Időm sincs hanyatt esni a székemmel, mert berohan Elliot, és közli, hogy André szakított vele. Hogy miért? Mert egy telefonhívásból megtudta, hogy Elliot nem 32 hanem 40 lesz. Szívesen gratulálnék Gabinek, de röhögni jobban esik. Főcím.

01.jpg

Joshék a kornyadozó Elliotot vigasztalják, aki bevallja: André az első férfi, akivel kölcsönösen szerették egymást. Josh valami munkaüggyel fárasztja összetört szívű publicistáját, de az telibe szarja az ilyen apró ügyeket. Ennek a tetejébe Yolanda is betáncikál a konyhába és szinte repes, ma ez egy ilyen túláradó érzelmekkel teli epizód. Josh őt is felvilágosítja, miért vág mindenki egy európai drámafilmbe illő fejet. Yolanda ismeri Elliotot, és megpróbálja valaki más pechével feldobni: az ő exférjét most dobták az oltár előtt, méghozzá épp az a nő, aki miatt elhagyta Yolandát. Elliot épp ettől sem vidul fel, főleg, miután kiderül, hogy Gabi köpte be a valódi korát Andrénak.

02.jpg

Yolanda megy utána a mosdóba, ahol Elliot elmondja: melegként sokkal nehezebb a korral pasit találni. Yolanda feldobja az ötletet: vásároljon sminkcuccokat, ahogy ő szokta – nope, én nem az a fajta meleg vagyok, hárít Elliot. Na és a plasztika? Azzal fiatalabbnak tűnne – ja, és ki gondolta volna: az exférj épp plasztikai sebész! Elliot átlát a szitán: Yolanda odamenne kelletni magát a gaz csalónak, de azért belemegy. Végül is neki mindegy, megéri egy-két ránc mínuszért.

03.jpg

Gabi meglátogatja Josht az irodájában. Főnökúr rohadtul aggódik, hogy az asztala nem lesz szép a fotó-rovatba, amelyikbe be fog kerülni, de Szösziséfnek egész máshol jár az agya. Elliotot a szülein keresztül akarja kiengesztelni, egy ünnepi koreai vacsorával. Fel is hívja őket és elmeséli az egész sztorit… nem nehéz kitalálni, Elliot pár másodpercre rá bőgve ront be. Ezúttal a nemi identitását sikerült leleplezni a szülei előtt – most komolyan, NEGYVEN évesen is titkolta?! Gabi haza, a ruhád meg nem is olyan csini… bugyirózsaszín. Böh.

04.jpg

Sofia persze nincs akkora véleménnyel Gabi napi eredményéről – bennem mondjuk felmerül a kérdés, hogy miért is van ő otthon – de ez most senkit nem érdekel. Gabi akcióban: pasit akar találni Elliotnak, mégpedig a publicista egy volt szaktársát, Alan Lowenstein nevezetűt. Facebook a segítség a keresésben, és Gabi már csinálhatja is az újabb katasztrófát. Jézusom… Másnap Josh odaadja a (kijavított) festményt – André helyett már ő maga karolja át rajta Elliotot. Az hallani sem akar szülinapi ünneplésről, de Josh asztalfotózásáról sem: plasztikai műtét-konzultációra megy. Josh nagyon ellenzi az egészet, főleg amikor látja, hogy Yolanda randiszerelésben készül elvinni Elliotot az exférj irodájába. Ebben a sorozatban persze akinek igaza van, arra soha nem hallgatnak, legyen az Josh vagy Sofia.

05.jpg

Gabi közben összeszedte Alant, aki halál izgatott, hogy találkozhat Elliottal: első év óta bele van esve, miatta jött rá, hogy meleg. Gabi nincs nagy véleménnyel a srácról, egyelőre csak Joshnak mutatja be. Az ünnepelt közben a rendelőben próbálja kitalálni, milyen arcot is akar pontosan, Yolanda pedig a dokit veszi le a lábáról kipakolt, hatalmas melleivel. Elliot nem értekeli a flörtölésüket, foglalkoznának inkább ővele. Persze Yolly összehoz magának egy vacsorameghívást… ebből nem lekoptatás lesz, hanem back together.

06.jpg

Elliot végre hazaér, Alan iszonyatosan izgul. Gabi lelkendezve szalad ki Elliot elé a lifthez, hogy beharangozza Alant. Óriási, Elliot boldog, de hogyan találta meg Gabi Alan O’Shay-t? Hogy KIT…?! Gabi már menekítené is a begőzölt Alant a hátsó bejárat felé, de Elliot eléjük vág, és nem túl boldog. Ön nem ezt az Alant keresi, de nagyon nem. Alan csalódott, Gabi már megint lebukik, szórakoztató lenne, ha nem a harmadik bukása lenne az epizódban. Elliot viszont egész kedvesen marasztalja szerencsétlen Alant… valakinek meg kell ennie a csodavacsit, amit Gabi készített.

07.jpg

Yolanda közben hazakísérteti magát a randi után Colemannel (az ex), aki természetesen vissza akarja kapni a nőt. Josh tenyérdörzsölgetve nézik, Alan és Elliot milyen egyetértésben vacsoráznak, majd sokkal kevésbé kevésbé elégedetten próbálják meggyőzni Yollyt, hogy amit a nő visszavágásnak nevez, annak valójában „újra együtt” a neve, és sosem sül el jól. Coleman közben Elliotnak újságolja: jövő héten már mehet is a kés alá. Alan nem akar beleszólni, de ellenzi a helyzetet (nem mintha sok beleszólása lenne ugye). Persze Elliot összetört kis szívére balzsam a rengeteg bók, nem is akarja már igazán azt az arcszabászatot… inkább Alant. Yolanda pedig a liftajtó előtt lesmárolja az exférjet, majd ahelyett, hogy kidobná, randira hívja… és ezen senki nem lepődött meg.

08.jpg

Gabi közben „bocsánat hogy a rossz Alannel hoztalak össze” tahiti vaníliás emeletes epertortát készít Elliotnak, de úgy tűnik, nem válik valóra Josh jóslata, miszerint az egész torta a séfcsaj pofájába nyomva végzi. Ellenkezőleg, a minigonosz publicista hálás a hirtelen véletlen randiért, ami nagyon jól sült el: Alan és ő egymásra találtak. Ja, hogy közben Elliot 40 helyett 42 éves…? Ugyan, apróságokon nem akadunk fent. Még Josh íróasztal-fotózása is gyönyörűen sikerül… az újabb mellékes ügy, hogy Elliot őt is melegnek adta el. Mindent a hírnévért, ugyebár.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása