Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 4. hét

2016. február 01. 10:00 - lulu1.0

Gabi túlkapja. Persze, hogy nem látja a fától az erdőt, persze, hogy nem látja Jenő cselekedeteiben a jó szándékot, ahogy azt sem, hogy pont emiatt az előre kiszámítható hiszti miatt történt minden eddigi titkolózás. Szakítást kezdeményez, elköltözést meg minden ehhez tartozó drámát. Gyöngyike is megérkezik Bandiékhoz, hogy gratuláljon a főzős videóhoz, hujujj! Böbe felváltva kap sokkkot és szitkozódik. Szerencsétlen Vilma nevű újságírónő lesz az első számú gyanúsított a kandi kamerás felvétel miatt. Adél az anyjához hasonlóan szintén nem lát tovább az orránál, Ő meg Big-et penderíti ki szerelmetes kapcsolatukból. Apukája gaztettei még mindig nem jutottak el az agyáig. Kardos és Patrícia kapcsolatában már el is indul a pozitív irányba mozdulás. Mindenki, aki eddig szidta, most imádja, mindenki, aki eddig borsot akart törni az orruk alá, most azért kampányol, hogy jó legyen nekik.

4_het_1_bekezdes.jpg

Böbe megcsinálja a cirkuszt, az újságírónő védekezik, aztán amikor a kölykök is szóhoz jutnak végre, bevallják, hogy Ők voltak azok, akik feltöltötték az ominózus videót. Persze aztán amikor meglátják, hogy mennyi lájk és pozitív komment érkezik, a viharfelhők odébb állnak. El is döntik, hogy mostantól a főzős videókkal népszerűsítik a levesezőt. Nem győzik kivárni, amíg hozzáértők is segítenek nekik, most de rögtön el akarják indítani a filmes karriert. Az első nekifutás kudarcba fullad, de aztán a második próbálkozásukat már siker koronázza. A maguk esetlen, csetlő-botló módján, ám szerethetően megfőznek egy frankfurti levest.

4_het_2_bekezdes.jpg

Halmos Feri és Darvas kihallgatása először nem tűnik gördülékenynek, de aztán Jenőnek csak sikerül odahatni a biztonsági őrök gyöngyénél egy kis gallérrángatással, meg a felfüggesztett emlegetésével. Meg is teszi sebtiben a terhelő vallomást. Gabi agyában ugyan elkezd tisztulni, hogy hányadán állnak a dolgok, de a lánya még mindig offon van. Amikor nagyon kedvesen elmeséli az anyjának, hogy Őt nem szereti, de a sitten ülő papát még mindig és nagyon, akkor a nő végképp magába omlik. Gondolom, most jön majd a békülős rész. Mármint Jenő és Gabi békülése.  Jenőkém, ne hari, hogy egy idióta voltam sat-sat-sat. Adél majd csak eztán kapja össze magát.

4_het_3_bekezdes.jpg

Éééééés igen! Virtuális pacsi! Ugyan nem láthatjuk a nagy egymás nyakába borulós kibékülést még ezen a héten, azt viszont igen, hogy miután Jenőék leszervezik, Adélnak, a tisztán látás kedvéért lehetősége nyílik végignézni apja vallomását a tükrös szobában. Az apák gyöngye nem rest naiv kisnyúlnak aposztrofálni saját gyermekét, akivel Ő, mint farkas, nem kell, hogy törődjön. A sokknak köszönhetően a jövő héten minden bizonnyal szépen visszaáll a világ rendje. Mindenki, aki eddig szerelmespárként működött, most majd újra összeáll, mint két kicsi lego.

4_het_4_bekezdes.jpg

Bandi határozottan humoros, mondhatni az Ő szövegei viszik el a hetet. Mivel a főzőcskézésükön és az Adél apu lebuktatása szálon túl, csak egy nagyon halovány Kardos doki – Patrícia rezidens héja nász jutott nekünk, így igen nagy szükség is volt az olyan aranyköpésekre, mint „ álljatok össze, mint a zsíratlan tészta” vagy „kérem az apparátot” hat pé-vel. Remélem a szövegírók Böbének is írnak ilyeneket a jövő hétre, mert ha nem, tuti beledolgozza az Ő hites urát a következő fogásba, legalábbis a szeme villogásából és a férje felfutó népszerűségéből erre lehet következtetni.

Címkék: jóban rosszban
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása