Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gran Hotel 1x07 - La carta robada

2016. február 01. 09:00 - winniethepoooh

Szóval ott tartottunk, hogy Cristina mégsem halt meg, ami jó hír. Miután megmentette Juliót, elmesél neki mindent. Egyik este a szállodában Cristina talált egy levelet Diego irodájában. A levél miatt Dona Teresa elveszítheti a hotelt. És akkor itt most elmesélte a levél egész történetét, hogy hogyan rejtette el, hogy szerzett erről tudomást Dona Teresa, Diego üldözte blablabla. Viszont bármennyire is gonosz Diego, nem ő a késes gyilkos, ugyanis Cristina aznap látta. Pascalról is szó esik, amikor zajt hallanak kintről. Már bekészültek, hogy lecsapnak, mikor Alicia belép az ajtón. Meglátja Cristinát egy WTF- pillantással, és kiakad, hogy Diego akkor mégis mi a francért ül börtönben? Cristina felől megrohadhat ott, ahol van. A lányok elkezdenek vitatkozni, Julio meg össze van zavarodva. Alicia feldúltan hagyja el a házat, Julio pedig próbálja meggyőzni, hogy ne szóljon Ayalának, mert akkor Diegót kiengedik. Egyelőre egy napot kapott, hogy megmutassa azt a levelet Aliciának, amely bizonyítja, hogy Dona Teresa is benne van ebben az egészben.

g0.png

Közben a hotelban Alfredóra, az új igazgatóra koccintanak. Javier ezalatt megesküszik anyjának, hogy nem kerül többé bajba, és felelősséget érez a hotel iránt. Dona Teresa pofán röhögi. Garrido tudomást szerzett arról, hogy Julio nem vett részt a gyűlésen, már épp elindultak volna egy kis „sétára”, amikor Alicia közbe lépett, és alibit biztosított Juliónak. Ezt nagyon bírom benne, bármennyire rosszba vannak Julióval, Alicia mindig segít neki.

g1.png

Javier az igazgatói irodában terpeszkedik Alfredo és Sofia legnagyobb döbbenetére. Javier lett az új igazgató. Hát ez szomorú, de legalább Alfredo lehet az aligazgató. Mondjuk, ezzel kitörölheti a seggét, bár ez is jobb, mint a semmi. Julio akárhogy is kereste azt a levelet, nem találta. Közben Belén szenved a főzettől, amit megivott Cathalina helyett. Amíg ő szenved, addig Andrés és Cathalina egyre közelebb kerülnek egymáshoz, aminek Dona Angela természetesen örül. Cristina nagyon nem bír magával, így titokban visszalopózik a hotelbe. Magára ölt egy szobalányruhát, és örömében fel-le kapcsolgatja a villanyt. Andrés véletlenül meglátja Cristinát, eldobja, ami épp a kezében volt, és fut, ahogy csak bír. Később Dona Angelának meséli, hogy Cristina szellemét látta. Ezt Julio is meghallja.

g2.png

Javier meglátja, hogy Alicia búslakodik. Megpróbálja megvigasztalni testvéri szeretetével. Ha más nem is, ez legalább jól megy neki. Dona Teresa tudomást szerez arról, hogy Cristina a hotelban tartózkodik. Julio le is szidja, amiért ide jött. Ja, mellesleg Cristina hazudott a levél hollétéről. Most, hogy a birtokában van, semmi sem állíthatja meg. Még Dona Teresa sem, aki felismerte, és persze, hogy a levelet követeli. Cristina beközli, hogy még szívességet is tett neki, úgyhogy már nem kell bujkálnia. Minden szembejövő, aki meglátta, majdnem dobott egy hátast. Julio utolérte nővérét, majd számon kérte. Cristina a hazugságát egy újabbal tetézte, amit Julio naivan elhitt. Miért ne?

g3.png

Javier megintcsak pénzzel tartozott a kocsmáros férfinak, amit meg is adott, mivel ő az új igazgató. Cristina telefonon zsarolja Dona Teresát, Alicia pedig közli vele, hogy tud a levélről. Így Dona Teresa kénytelen bevallani, hogy Cristina zsarolja. Cathalina ügyesen elérte, hogy Andrés megutálja Belént, Aliciának meg elege lett, és elmondott Ayalának mindent. Diegót felmentették, távozhat a börtönből. Visszatérve Diegónak nem maradt semmije. Elvesztette Aliciát és a hotelt. Julio búcsúzkodik, mert nővérével elutaznak, Aliciától volt a legnehezebb búcsút venni. Julio sietségében a sapkáját otthagyta, Alicia rohan is, hogy visszaadja neki. És úristen, megcsókolták egymást. Végre!! Ezt vártam a sorozat eleje óta. Merem állítani, hogy az első évad legszebb és legjobb része ez a pillanat. Meg persze, hogy Andrés levegőnek nézi Belént.

g4.png

Elérkezett a találka ideje, Dona Teresa pisztolyt ránt, Cristina pedig feltekeri a gázt. Nem tudni hogyan, de az utolsó percekben Cristinát láthatjuk, ahogy holtan fekszik a földön. Azt nem tudjuk hogyan és, hogy ki tette. Bár azért sejtésünk lehet.

g5.png

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása