Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 3. hét

2016. január 25. 15:00 - lulu1.0

Nándi nem bízik meg Katában. Katán kívül ezt már mindenki tudja. Terhesség forever, vagyis aki eddig nem kedvelte Katát, most az is meg akarja menteni szorult helyzetéből. Alíz és Konrád Nándi háza előtt dekkolva próbálják kitalálni, hogy mentsék meg a lányt. Alíz hirtelen felindulásból bombariadót jelent és a polgármestert követeli, az ötlet beválni látszik, Nándi hamarosan távozik a szerelmi fészekből. Mindeközben a Macsekban zajlik a ki kit szed fel ma este elnevezésű társasjáték, orvosok és rezidensek között. Viszonylag gyorsan kiderül, hogy Laci inkább Veránál marad, így az új lány, Patrícia enged a külső irányításnak, ha Laci nincs, jó lesz Kardos doki is.

3_het_1_bekezdes.jpg

Amíg Kata Konrád útmutatásával szakítást kezdeményez, mielőbbi szabadulása érdekében, Patrícia és Zoli együtt töltik az éjszakát. Próbálják eltitkolni, reggel külön érkeznek a kórházba, de a pletyka így is elindul, hiába minden óvintézkedés. A kollégák meg akarják leckéztetni a titkolózó párost és offenzívát indítanak ellenük. Addig megy a kavarás, hogy a hirtelen indult románc egy gyors lefolyású szakítássá változik. Zoli a nagy depresszióban bevallja a többieknek, amit azok már rég tudtak. Érthetetlen eme szál létjogosultsága, de valamit biztos kihoznak az írók ebből is, mondjuk egy jó kis békülést.

3_het_2_bekezdes.jpg

Jenő is mind nagyobb slamasztikába kerül, egyre nehezebb Gabi elől titkolni, hogy vadul nyomoz az egy szem leánygyermek és annak apja után. A főnök, vagyis az ezredes bevonása sem várathat tovább magára. Nagyon rendesen felvette a fonalat és Gabi számonkérését már felkészülten fogadta, magára vállalva azt, hogy Ő az, aki érdeklődést mutat Halmos után, Jenő és Ottó még csak nem is tudott róla eddig. A várva várt második akciót is megejtik végre. Megtörténik a leleplezés, könnyek és dráma.

3_het_3_bekezdes.jpg

Új portrésorozat indul a Csillagszemben, Böbe lenne az első riportalany. Természetesen nem ússzuk meg zökkenőmentesen. A pánik és kombinálás eredményeként először Böbe, majd Bandi is majdnem kiteregeti még azt a családi szennyest is, amit pedig a kutya sem kérdezett tőlük, aztán az interjú készítésekor megjelenik két tini fiú, hogy Ők most nagyon levesre vágynak. A jelenet során nem kapunk választ arra, hogy miért van itt ez a két surmó kölyök, az viszont biztos, hogy szanaszét trollkodják a jelenetet és Böbe szuper woman imázsát.

3_het_4_bekezdes.jpg

Böbe teljesen magába omlik, kizártnak véli, hogy folytatni tudja az interjút, ezért a fiatalok kitalálják, hogy majd titokban lefilmezik a saját konyhájában. A remekbe szabott terv működik egy ideig, pontosan addig, amíg kiderül, a rögzítés során real time streem-elték is a felvételt, amiből a jövő héten tuti botrány kerekedik. A betörős vonalon is elszabadul a pokol. Gabi úgy fel van hergelve az eddig tudomására jutottak okán, hogy mindenkit ki akar hallgatni, ha rajta múlna, a kínvallatástól sem riadna vissza valószínűleg. Jenő egyre kockásodó homlokkal hallgatja, ki mindenki került fel a listára. Elmorzsolt egy könnycseppet, hogy legalább Ő megúszta. Aztán jött az ezredes és ezt a problémát is megoldotta, bemószerolta az egyetlen gyanú felett állót is.

Címkék: jóban rosszban
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása