Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bear Grylls: A Sziget 2x07 - Nyafkák

2016. január 12. 13:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-01-12_6_43_23.png

A túlélőguru most 14 nőt tutajoztat el egy lakatlan szigethez, hogy aztán jól magukra hagyja őket. Némi minimális felszerelés, macseték, mormonkanna meg ilyenek azért van náluk, de ennyi és nem több. A csapatban 4 képzett operatőr hölgy is akad, akik majd bőszen filmezik a kalandot, hogy használható felvételeket lehessen leadni az adásokban. Bear egy tanácsot ad, ami aztán tényleg olyan, mint a falra hányt borsó, hogy ha már nagyon elkeseredettek, akkor is csak azt mantrázzák magukban, hogy sikerülni fog, sikerülni fog, sikerülni fog, mert az segít, hogy mentálisan ne legyenek molylepkék ezen a kihíváson. A part közelében Bear kiadja a lányok útját, a vízbe parancsolja őketés nézi, ahogy úsznak. Valaki már a motorcsónakban hisztirohamot kap, mert már attól megbomlik az agya, hogy nedves ruhában kell csatangolni.

Üdv a vadonban, szivi!

A csajok már 15 perce a parton ismerkednek, mire Bear annyit mond a kamerába, hogy már most nagyon vakon van ez a bagázs, mert délután 4 óra van, 2 óra múlva sötétedik, ezek meg egy lépést se mozdultak, szóval lehet, hogy krokik gyomrában fog mindegyik éjszakázni. Nehezen, de elindulnak. Találnak egy tisztásnak tűnő ki részt, ott ledobják a cuccaikat, aztán esőköpenyek és poncsók alá bújva "élvezik" a trópusi esőt. Miután elállt gyorsan nekilátnak tüzet csinálni, ami uszkve 5 óra alatt össze is jön. Aludni persze nem nagyon tudnak, mert rákok mászkálnak mindenött.

kepernyofoto_2016-01-12_6_45_25.png

Reggelre mindenkit összecsípkedtek a bogarak. Nem hal bele senki, csak a fodrász csaj, aki a távozás melletti legnagyobb érvként azt hozza fel, hogy szarrá ázott a keze... A csapat egyik fele elindul megkeresni a partot. Meg is találják, csakhogy az a szakasz nem alkalmas arra, hogy tábort verjenek, mert ellepi a dagály, a másik rész meg szügyig érő mocsár. A sikertelen küldetést még az is tetézi, hogy a lányok egy csepp vizet nem vittek magukkal a kimerítő útra, ami Bear Grylls szerint is insstant halál. Az egyik csaj szédölög is, de társai még tartják benne a lelket, így nem ájul el.

kepernyofoto_2016-01-12_6_47_19.png

Még egy éjszakát eltöltenek az átmeneti szállásukon, aztán másnap megint útnak indul a csapat egyik fele, de most már visznek magukkal folyadékot. Pont, amikor már készülnek feladni, akkor megtalálják a homokos partot, bikinire vetkőznek és úsznak, lubickolnak, ficánkolnak egyet a vízben, mintha sellők lennének, pedig babkonzerven nevelkedett, habtestű brit nők ezek. Még vízforrást is találnak. Visszaindulni nincs értelme, mert már giccsbe hajló naplementét is megnézték a parton, sőtétben sétálgatni meg nettó öngyilkosság lenne, szóval a parton, a szabad ég alatt hálnak. Az ideiglenes táborban azért nem aggódják rommá magukat, csak az bosszantjaőket, hogy egy vizes fát dobtak a tűzre, ami erre el is aludt, így vizet forralni se tudnak.

Nagyon meghajt a kókusz 

- mondja az anyagias picsa a parton, úgyhogy miután megmutatta a kamerának a valagát, el is vonul kakálni.

kepernyofoto_2016-01-12_6_48_32.png

kepernyofoto_2016-01-12_6_48_50.png

4 napja nem ettek semmit, ettől mindenki a plafonon van. Leginkább Fran a táborban, aki pánikrohamba oltott agyvérzést kap menten, ha valaki megint parancsolgatni kezd neki. A felderítő csapat elindul vissza a táborba, okosan megjelölik a fákat, hogy majd visszataláljanak, de még így is eltévednek, szóval adott a hepciáskodás és hajtépés a dzsungel mértani közepén, hogy akkor kinek is a jó édes anyját, amiért nem találnak vissza a táborba.

Következő héten innen folytatjuk.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antiszociál 2016.01.12. 23:30:39

Én ezt csak úgy vállalnám ha magammal vihetnék egy öngyújtót, néhány doboz magneB6-ot, és egy konténer palackozott vizet, ja és szúnyoghálót.
De ettől még bele léphetek egy kígyóba, skorpióba, mérges pókba.
Nyilván máshogy élik meg egy stábbal a seggükben, meg egy műhódas telóval, ha esetleg beüt valami basz, mint ha tényleg egy lakatlan szigeten rekedt csapat csaj lenne.
Azért így is húzós, agyban megterhelő, és ugye nem egy disznóvágós hízókúra :jajj
süti beállítások módosítása