Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fekete vitorlák 1x07 - Érdekek és akaratok (18+)

2015. február 22. 13:00 - Pácsó Ármándó

A Paramount Channel nálunk is bemutatta a Black Sailst, ennek örömére elővettük a hogyvoltokat, nehogy valaki kimaradjon a jóból. Lesz egy Facebook-játék is a sorozat örvén, tessék majd figyelni a hogyvoltot, és nyerni kalózkardot vagy koponyát, vagy mittudomén mit.

Pastor Lambrick a tájnak prédikál a gatyarohasztó karib forróságban, talán így próbál meg vezekelni a 6. parancsoltat megszegéséért. Nem időzünk vele sokáig, mert egy hírnök vágtat ki a Saccharum Officinarum L.-ből és a női vétkezőhöz megérkezve jelenti: Flint kapitány visszatért Nassauba! Tényleg visszatért és éppen Eleanornál tárgyal, Mr. Gates-el és John Silverrel egyetemben. A Scarborough váratlan felbukkanásával Richard Guthriet vádolja, de az orgazdanő felveti Mrs. Barlow felelősségét is, tekintve hogy elengedte. Őt majdnem meglincselte a tömeg, mert az apja szabadon kószálhatott a városban és bujtogathatta ellenük a kalózokat. Elmeséli a Konzorcium megalakulását és azt, hogy ebben John Silver a segítségére volt, ezért szíveskedjenek életben hagyni őt.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ Black Sails
28 komment

Derrick 2x01 - Az éjféli busz (Mitternachtsbus)

2015. február 22. 11:00 - wolfbeisz

A München környéki kis faluba (az epizódot valójában a bajor kisvárosban, Tittmoningban forgatták) éjszaka érkezik meg a címben megénekelt busz, s a helyi kocsma pincérlányát, Helgát – mint mindig – most is ott várja a megállónál Bruno, a „falu bolondja”, a szellemi fogyatékos fiatalember. Bruno általában mindenhová követi a lányt, cipeli a csomagjait, s Helga most is alig tudja lerázni, holott van fontosabb dolga: a városból érkezett, ahol orvosnál járt, s az eredményt gyorsan közölni kell az érintettel. Kiderült ugyanis, hogy gyermeket vár az indolens helyi kocsmatulajdonos, Oskar Holler léhűtő fiától, az éppen biliárdozó Erichtől, aki – nem meglepő módon – roppant mód nincs feldobva a hírtől.

4_mitternachtsbus.jpg

Tovább
Címkék: derrick
5 komment

Való Világ 7x98 - A vírus

2015. február 22. 07:49 - Bruti

Lássuk be, ahogy közeledünk a játék vége felé, egyre nehezebb dolga van a szerkesztőknek, mert kevés ember, kevesebb hülyeséget beszél. Bár ez se igaz teljesen, mert ebben a szériában nem panaszkodhatunk az ostobaság fájó hiányára. Mindenesetre én ma nem írok regényt, viszont kárpótollak benneteket egy (sixx kollégától megirigyelt) fiktív képregénnyel.

Lilu nyit, és vajon mi lesz a mai műsorban? Hát, ami még sosem volt: veszekedés. Nyálas az amerikai nap keretében tequila estet tarthatott. Persze feladat is volt hozzá, egy urnából kellett kihúzni cetliket, amire egy-egy tulajdonság volt írva, ezt adhatták oda valakinek a lakók. Volt itt minden: öntelt, elkényeztetett, érdekember, alattomos, amit Nyálas következetesen ALAPTOMOS-nak ejtett. Jézusom, már megint fakult a lexikális tudása. Az ő érdekében remélem, hogy kiesik holnap, mert még egy hét és kezdheti előröl az általánost. Szépen mindenki megkapta a magáét, előjöttek az ezerszer hallott, vélt és valós sérelmek, éppen csak szülőzésig nem fajultak a dolgok. Hogy mi lett a tequila sorsa, azt sajnos sűrű homály fedi.

nevtelen-1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ vv7 dsns
1933 komment

Az Onedin család 5x09 - Uncharted Waters (Ismeretlen vizeken)

2015. február 21. 11:00 - Gabba

A címben sugalmazottak ellenére ezúttal nem szállunk hajóra, végig Liverpoolban maradunk, ahol a történendőket pontosabban jelző német epizódcím szerint Überraschende Wendungen, azaz meglepő fordulatok várnak ránk, lássuk hát. Az Esther Lohse nagy adag juta rakománnyal megérkezik Liverpoolba, Baines irányítása alatt folyik a kirakodás. Ezalatt James a kereskedelmi ügynöktől megtudja, hogy a juta ára időközben nagyon lement, így már nem éri meg Jamesnek, aki máris utasítást ad a bálák visszarakodására. Skóciába megyünk vele, ott jobban fizetnek érte, magyarázza Bainesnek, ám ekkor az egyik bála lezuhan a magasból, egyenest a vén tengeri medvére. James elhívatja a kikötői orvost, dr. Watsont, aki szerint szerencsére nincs nagy baj, csak a bal kar tört el. Dr. Watson ezek után távozik (biztos Sherlock Holmes-szal van találkozója), James meg úgy dönt, szabadságra küldi az öreget, törött karral úgysem dolgozhat, pihenjen inkább pár napot.

Uncharted01

Tovább
Címkék: onedin család
7 komment

Való Világ 7x97 - Fanni páros lábbal rúgta be a tudósklub ajtaját

2015. február 21. 10:02 - sixx

Nem ezt az összefoglalót fogják benyújtani nemzetközi Emmyre az RTL-nél, az nagyjából borítékolható, hiszen történés nem sok volt benne, viszont annál többet acsarkodtak egymásra a lakók, akik már kezdenek nagyon komolyan kikészülni a játékban. Ja, és volt tudósklub megint, pompás eredménnyel.

A jelmezkölcsönző “fiatal férfi” szekciójából hacukát választó Bencus után a lakók azzal nyitottak, hogy egymásnak beszóltak. Igen, ez volt a feladat: nyíltan kritizáld társaidat, amiből pompás kis üvöltözés alakult ki, mert mióta a tradicionális bajor sísapkát viselő Dóri úgy döntött, hogy levedli magáról a Bugyitlan Teó-jelmezt, és úgy tesz, mint aki mindig is a játékban volt, keményen kioszt mindenkit és azért pont őt emelem ki, mert a többiek eddig is az aranyéremért indulhattak a csicskagecizés-versenyben. A nap szava a “bellül”. A vitatkozás egyébként nem túl érdekes, ugyanazokat a problémákat, sérelmeket emlegetik fel, mint eddig, Dóri meg köhögve szolgáltat az egészhez aláfestő zenét, és terjeszti a bacilusokat. A legviccesebb pillanatokat megint Fanni hozza, ez a bebokszolt fejű bennszülött szerep eleve adja a röhögést, ugye.

screen_shot_2015-02-21_at_7_37_14.png

Tovább
Címkék: vv7 dsns
1553 komment

Való világ 7x96 - A zsiráfra még várni kell

2015. február 20. 05:54 - Hoppancs

Fokozódik a helyzet, dúl a harc az önző és önzetlen villalakók közt, szaporodnak a beleállásra váró konfliktusok, Edina hiányzik, Dóri köhög, Laci pedig végre kiviheti azt, akit a legjobban rühell. Kiderül, hogy kié lett a jobb videoklip, és hogy mit csinálna Fanni és Dennis, ha oroszlánok lennének. Nagyjából ugyanazt, amit most.

Hideg a víz a fürdőben, és Fanni hiába próbálja énekével felmelegíteni, nem jön össze. Laci egy közepesen súlyos depressziós lelkesedésével áll hozzá az eljövendő nagy harchoz, amelyben immár Edináért is fog küzdeni, ami megduplázza erejét és hitét. (Bár én az iskolában úgy tanultam, hogy ha a nullát megszorozzuk kettővel, az még mindig nulla marad.) Lassan nő a bajusza és büdöseket fingik, miközben Robin olyan bájos kárörömmel kortyolgatja mellette a kávéját, hogy már szinte megkedvelem. Hamarosan meghallgathatjuk, milyen tanácsokat fog Laci magasról leszarni, a villalakók ugyanis elmondhatják kihívással kapcsolatos véleményüket.  Fanni kezdésként durván megfenyegeti bánatos villatársát azzal, hogy a saját gondolatait fogja elmondani, majd olyan bölcsességekkel bombázza, hogy: „a te kezedben most nagy súly van”. Laci valószínűleg próbál másra gondolni, mondjuk egy jó kis kamera és anyuka nélküli közösülésre Edinával. De lehet, hogy csak nyitott szemmel alszik. Fanni szerint ő lesz a kihívott, mert Laci nem csinál segget a szájából. A monológ végén a megszólított a szemét dörzsölgeti, ebből látszik, hogy még él. Fanni úgy véli, Laci és Dóri jelenlegi jó kapcsolata „ál-puszipajtás téma”. Utóbbi pont annyi energiát fektet a konzultációba, mint amennyi szükséges: azt csinálsz, amit akarsz, szevasz.

nevtelen_1_2.jpg

Tovább
Címkék: vv7 dsns
1801 komment

Forever 1x14 - Hitler on the Half-Shelf

2015. február 19. 13:00 - Kapitánylány

A hogyvoltíró társaim azt mondták, hogy jó kis részről fogok hogyvoltot írni, de hát hogy kezdődhet jól egy sorozat, amikor egy nővérke méri Abe vérnyomását? Henry is ezen aggódik, de mindketten hamar megnyugszunk, csak a biztosítás meghosszabbításhoz kell a vizsgálat, az öregnek nincs semmi baja, akár le is tagadhatna pár évtizedet. Az ápolónő rögtön megvizsgálná a dokit is, remek biztosítási ajánlata lenne a részére, teljes visszafizetést ígér, ha váratlanul meghalna. Abe majdnem kiköpi a lázmérőt, én meg az üdítőmet, Henry azonnal hárít. Nővérke felvenné az élettörténetét is Abe-nek, kezdve a szüleivel, az öreg teljesen elszontyolodik, az igazi szülei Lengyelországban haltak meg, a nőnek leesik a tetoválást látva, sajnálkozva rohan el, a vizsgálat ezzel befejeződött. Morgan doki újra felajánlja, hogy nézzenek körbe, de Abe eredeti neve nélkül sajnos nem mennek semmire, de különben is, Abraham inkább előre nézne, vidám dolgokra gondolni. Ekkor csörren meg a telefon, Jo jelentkezik be, gyilkosság történt, ennyit a vidám dolgokról.

01.jpg

Tovább
Címkék: Forever
8 komment

Leszbikusnak lenni menő - miniinterjú a Simlis spinék egyik főszereplőjével

2015. február 19. 11:27 - sixx

liam_karma_amy.jpg

Katie Stevens, a Simlis spinék című MTV-sorozatban leszbikus gimis lányt alakít, és mint ahogy az az alábbi interjúból kiderül, saját gimis éveire ismert rá a történetekben. Ja, és az ő iskolájában is menő volt leszbikusnak lenni.

Mennyire tudsz azonosulni Karma karakterével?

Elég könnyen, hiszen nagyon sok mindenben hasonlítunk egymásra. Határozott, céltudatos személyiség, aki tudja, mit akar, és mindent megtesz, hogy az álmait megvalósítsa. Emellett pedig végtelenül optimista és reménytelenül romantikus, amiben szintén egyformák vagyunk. Hatalmas szíve van, ezt igazán szeretem és becsülöm benne.

Te találkoztál hasonló problémákkal a saját gimidben?

Különlegesnek lenni a mi giminkben is trendinek számított. Úgy gondolom, hogy az egyediség ajándék, és az, hogy valaki meleg vagy leszbikus, nagyon menő a mai középiskolákban. Akkor leszel népszerű, ha különc vagy. A Simlis Spinék azért annyira szerethető, mert valós képet mutat a tinik világáról, és a legkínosabb helyzeteket is humoros megvilágításba helyezi.

Tovább
2 komment
süti beállítások módosítása