Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Crossing Lines - Határtalanul 3x10 - Enemy of the People

2015. december 13. 12:00 - Chat Géza

Kiváló kis focibotrányba oltott terrortámadásos rész lesz ez, amiben Kovács doktor megvillantja minden színészi kvalitását. Egy szó van rá: Z S E N I. Épp egy kiváló hágai krimóban megy a lealjasodás, illetve a kultúrált sörözgetés melletti csocsózás, ami simán az év legrosszabb csapatépítője cím várományosa, mikor a tévében egy kapitális lngyelországi merényletről számolnak be. Egy győztes meccs végén felrobbantották a csapat öltözőjét. Nem is kérdés, hogy kié lesz az ügy, naná, hogy az ICC tolja tövig a nyomozásit.

kepernyofoto_2015-12-11_8_43_28.png

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 7699-7700-ik rész:

2015. december 12. 11:55 - Gillotte

Gizi és Miki iszogat a kisboltban amikor Laci rájuk tör, nem tetszik neki a látvány, s amint látja, hogy Gizit továbbra sem tudja jobb belátásra bírni ott is hagyja őket. Másnap reggel Laci ismét próbálkozik Gizinél, kezdetnek lehordja amiért úgy néz ki, mint akit kimostak, továbbá jelzi, hogy ma amúgy Gizinek kellett volna mennie a boltba nyitni. Gizi szerint ez is Laci hibája, ha Laci nem csalta volna meg, nem kellene újra innia és elaludnia. Laci kínjában átmegy Bözsihez aki meg is kínálja a bánatos mackót némi maradék palacsintával. Bözsi elhiszi, hogy Laci nem csalta meg Gizit, úgyhogy szándékában áll segíteni, és addig győzködni Gizit a hülyeségéről, míg be nem látja, hogy téved. Bözsi át is megy Gizihez, próbálja meggyőzni, hogy esetleg Laci igazat is mondhat, miszerint nem csalta meg Gizit, de Gizi hajthatatlan. Bözsi kerek-perec megmondja Gizinek, hogy ő csupán azt akarja hinni, hogy Laci megcsalta, hogy tudjon inni, és ha neki ez kell, nem tud rajta segíteni. Dolgavégezetlen ballag a kisboltba Lacihoz, s azt tanácsolja, hagyja kicsit főni Gizit a saját levében.

bk_december9_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

A titkok könyvtára (The Librarians) 2x06 - A pokoli paktum (The Infernal Contract)

2015. december 11. 16:00 - Gabba

Hawthorne, New Hampshire, itt játszódik a mostani epizód, fiatal lány ütközik neki Toyota Camryjával a magasvasút lábazatának, majd botorkálva bemenekül egy házba és a hálószobából SMS-t küld valakinek. Ám mielőtt a válasz megérkezne, a plafonon lángvörös folt jelenik meg és berántja a lányt, nyomában csak valami furcsa szimbólum marad a falon. Az Annexben a könyvtárosok kedélyesen beszélgetnek Jenkins-szel, amikor beront Jake és örömmel közli, sikerült kiviteleznie a tervet: Chupacabra és sült hús! Mármint nem a Chupacabrát sütötte meg, hanem a Chupacabra fog nekik sütni, igazi konyhaművész az a csávó. És ez mindaddig biztonságos, amíg távol tartjuk a 4. szint kecskéitől, bólogat Jenkins, micsoda, nekünk vannak kecskéink is?, néz nagyot Cassandra és Ezekiel.

libr2_6_01.JPG

Tovább
8 komment

A S.H.I.E.L.D. ügynökei 2x21 – S.O.S. 1. rész

2015. december 11. 15:00 - Smokey the bear

Ott tartunk, hogy Skye-mama vállon lőtte magát, és eljátssza a nagyhalált. Lincolnt elküldi, hogy helyezze biztonságba a falu többi lakóját. Gordonnak is ad feladatot, egy biccentéssel, ezek tehát előre kiterveltek együtt mindent. Skye-t maga mellett tartja, naná. Előkerül Simmons, de Jiajing nem hagyja, hogy segítsen, adott körülmények között furán is venné ki magát, ha hagyná. Skye jobbnak látja, hogy a S.H.I.E.L.D-es barátai inkább elhúzzák a csíkot, amíg még lehet. Simmons rákérdez Gonzalesre, de nem kap érdemi választ. Ha tudná, hogy ott ül a szerencsétlen Jiajing irodájában elszenesedve, akkor kicsit másképp alakulnának a dolgok. Így viszont visszatér az igazi May quinjetjére, hogy elmondja, mi a szitu. Coulsonék már így is feszültek, mert May az előbb épp azt ecsetelte, nem tudja, merre van Bobbi, most meg még ez a felfordulás is, csak ez hiányzott. Gordon közben egy haverjával elfoglal egy másik quinjet-et, a haver marad a pilótafülkében, a S.H.I.E.L.D. ügynök pedig a szemtelen fogságába esik. Nem lesz ennek jó vége.

1_problem.jpg

Tovább
1 komment

Válótársak 1x05 - Markolj úgy, mint egy férfi! (18+)

2015. december 11. 12:00 - Dzsudibí

Nyitó: Joci keményen dolgozik éppen valakin, miközben gyerekhang lentről süvölt, hogy Bence újságpapírral törölte ki a seggét, eldugult a wc és tiszta szar minden. Na ha erre nem gerjedsz be Joci apukám, akkor semmire. 1 nappal korábbról indulunk, a 3 kan okoskodik életről, nőkről sörözés közben. - A nők is akarják a szexet, csak néha elfelejtik, nekünk kell eszükbe juttatnunk - bölcselkedik Buci, innye, ha erre nem vonulnak a feministák a Parlament elé "A Válótársak monnyon le" transzparensekkel, akkor semmire. Te neked hány nőd vót Joci? - teszi fel a nagy kérdést. Kábé, nagyjából. - Nagyjából egy, Szonja. Buci és Papucs udvariasan összehugyozzák a kanapét a röhögéstől, de amikor rájönnek, hogy a szerencsétlen nem viccelt, gyászhangulat üli meg a szobát. Azért miután Joci kimegy, még alaposan kiröhögik magukat a nyomorékon, aki egy nőt húzott meg egész életében, az is kettyós volt. A következő reggelen még mindig Joci a téma - kicsi? Vagy ferde? Vagy hetvenes vagy, az a baj? Nem, Joci olyan életet szeretne, ahol a nő este főz, ő sörözik a haverokkal, szombaton állatkert, vasárnap családlátogatás, unikornisok a kertben legelésznek és szivárványon csúszdázva fésülgetik egymás haját - Buci tátott szájából lassan csordogál ki a lágytojás, mikor lettél buzi Jocikám?

1.png

Tovább
Címkék: 18+ válótársak
Szólj hozzá!

Young & Hungry 1x08 - Young & Car-less

2015. december 11. 11:00 - Lilac Scorpion

Gabi és Sofia Gabi frissen felújított verdájában kocsikáznak – Sofia szokás szerint remekel, az epizód legperverzebb és/vagy szórakoztatóbb poénjaiért felelős. Mint később kiderül, bizonytalankodása sem alaptalan: nem csak a kocsi állapota, Gabi vezetési stílusa is hagy biztonsági kívánnivalókat maga után. A gumi bűzölög, a kocsi furcsa hangokat ad ki, ablakemelő-kar kitörik, fék elromlik, majd az autó túldoppingolt gepárdként száguld bele San Francisco lankás domboldalaiba. Főcím, amit a főszereplők egy kis szerencsével nem élnek túl.

01.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Gran Hotel 1x03 - El cuchillo de oro

2015. december 10. 09:00 - winniethepoooh

Julio azzal tölti napjait, hogy nővére leveleit olvasgatja. Don Benjamin félbeszakítja, mert hát a reggeli nem fogja felszolgálni magát. Akkor nem lenne szükségünk pincérekre. Julio fogja magát, és elemel egy kést, hogy majd azzal szóra bírja Diegót. Szerencse vagy nem, de Alicia időben megállítja. Egyszerűen nem tudok elsiklani afelett, hogy a srácnak mennyire jól áll az a pincéregyenruha. A szálloda legújabb lakója Alfredo anyja lett. Mindenki repes az örömtől, főleg Dona Teresa. Azt is megtudja a drága anyuka, hogy Sofia „terhes”. „Ha lány lesz, akkor 9 hónapot vártatok a semmire”- közli kedvesen. Méghogy a lányok „semmik”? Ezt gondolja át mégegyszer. Dona Angela észreveszi Belénen a gyűrűt, és rögtön le is veteti vele.

g0.png

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 7695-7696-ik rész:

2015. december 09. 21:42 - Gillotte

Ági férje erőszakoskodása után összetörve próbál visszatérni magához. Szoknyája elszakadva, haja szétzilálva, lelke összetörve, de férje egy szó nélkül aludni megy, s magára hagyja az egy pohár whiskeyvel vigasztalódó feleségét. Liza hazatér, Ági próbál érdeklődőn viszonyulni, de Liza látja, hogy valami nem stimmel az anyjával, és azt feltételezi, hogy ivott, de Ági biztosítja, hogy egy kortyot csak. Másnap reggel Ági arra megy be a nappaliba, hogy a Liza a Herr által készített reggelit fogyasztja idilli hangulatban. Ági nincs jól, étvágya sincs, Liza szerint beteg, s a Herr meg is lovagolja a témát. Négyszemközt megkérdezi Lizát, hogy mivel segíthetne Áginak abban, hogy jobban legyen. Liza a ruhát javasolja, a Herr egy elegáns és drága gyűrűt, és el is mennek megvenni. Eközben Juli átmegy Ágihoz egy kis mézzel, a betegségét gyógyítandó, s kedvesen biztatja Ágit, szóljon, ha bármiben tudna segíteni. Ági nem mond semmit, csak bólogat. A Herr hazatér és egy gyűrűt ajándékozik a kedélybeteg Áginak, de Herrné nincs elragadtatva, hiszen az ,,egy gyűrű” amit már kapott a Herrtől az sem bizonyult őszintének. A Herr megfejeli azzal a gyűrű adást, hogy Liza azt mondta, hogy Herr és Herrné a példaképei, ő is szeretne találni valakit aki úgy a tenyerén hordozza, mint a Herr Ágit. Amikor a Herr egy ,,amúgy szívesen” kíséretében kimegy a szobából Ági végre nekiáll sírni.

bk_december7_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása