Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gran Hotel 1x01 Pilot - La doncella en el estanque

2015. november 22. 14:00 - winniethepoooh

Egy zajos pályaudvar köszönti a nézőket, ahol egy fiatal férfi a távolból figyel egy nőt. A férfi vonatra száll, és útközben ellop egy almát, vagy mi a tököm az. Egész véletlenül pont ugyanarra a vonatra szállt fel, amelyikre a nő is. A békésen szundikáló öreghölgy mellet Julio épp egy levelet olvas, melyet nővére küldött neki. És akkor most flashbackeljünk 1 hónappal korábbra. Cristina Olmedo megírja levelét öccsének. Épphogy kész lett, már viszi is a teát Dona Teresának. Az udvarias kérdezősködés után Dona Teresa lopással vádolja Cristinát, Cristina pedig zsarolósat játszik. Ezt követően már a bálteremben vagyunk, a Gran Hotel legújabb korszakának ünnepén, vagyis a gyertyák helyett már árammal világítanak. Köszi Edison puszillak. És 3..2..1.. történelmi pillanat, a lámpák felkapcsolódtak, Olmedo kisasszony meg menekül, gondolom a támadója, és nem az áramszolgáltatók elől.

g1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Az Onedin család 7x06 - Running Free (Szabadon)

2015. november 22. 10:00 - Gabba

Mielőtt belecsapnánk az e heti részbe, javaslom, hallgassuk meg a címhez kapcsolódó halhatatlan zeneművet.

Köszönöm.

Mivel a német címhez (Flucht ins Glück, szerencsés menekülés) nem tudok zenét társítani, haladhatunk tovább. James visszatért a Zöld-foki-szigetekről, a kikötőben Seth Burgess azzal fogadja, hogy a Black Pearl kazánja kész, már csak a felügyelő engedélyére vár a gőzös. Majd közli, valami nagynénijétől pénzt örökölt és ki akarja vásárolni Onedint. James persze nem egyezik bele, dehogy adja el a részesedését, hiszen eddig még egy fillér hasznot nem látott a társulásukból. Burgess kényszeredett mosollyal visszakozik, majd közli: úgy néz ki, sikerül havi 500 tonna porcelán szállítására szerződést kötni, hamarosan találkozik ez ügyben az Imperial Stuff nevű cég ügynökével.

onedin_7x06_01.JPG

Tovább
Címkék: onedin család
9 komment

Barátok közt 7669-7670-ik rész:

2015. november 21. 11:00 - Gillotte

Alíz bekeményít Krisztián zsarolása hallatán és felháborodik, hogy ártatlanul börtönbe ültetnék csak azért, hogy ők megússzák a fegyver balhét, de nem akar hazudni, lesz ami lesz. Krisztián ekkor előjön a Luca kártyával, miszerint ha Alíz nem engedelmeskedik, akkor börtönbe kerül és nem fogja látni felnőni a lányát. Erre Alíz iszonyú haragra gerjed, életében először előjön belőle az anyatigris és felpofozza Krisztiánt azzal megtoldva, hogy többet ne vegye a szájára Lucát. Alíz ezután szomorúan gubbaszt egy fal tövében, s elpanaszolja Rudinak a Krisztián affért. Ezután Rudi jól le is tolja Krisztiánt amiért képes volt megfenyegetni Alízt, ugyanis szerinte kár hergelni a csajt amikor be is köpheti őket a rendőrségen. Krisztián hamar belátja, hogy hülye volt.

bk_november18_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Válótársak 1x01 - Buci a pinarengetegben (18+)

2015. november 21. 10:00 - Dzsudibí

Annyira izgulok már, hogy 20 perccel előbb beülök a TV elé, nem is baj, így alkalmam adódik egy kicsit belenézni a Barátok közt-be. Azt hittem, hogy bármennyi időt kihagyhatok, és fel tudom venni úgyis a történet szövevényes fonalát, de be kell látnom, tévedtem. Hova lett a Hoffer Misi meg a Bandika? Meg az fehér kopott Opel GMO-s rendszámmal, amit az egész környék felváltva használt, délutánonként meg Kata törleszkedett rajta, hátha Gézu elhívja egy körre? Na de, vissza a Válótársakra. 

20120613-baratok-kozt-bk.jpg

Tovább
Címkék: 18+ válótársak
13 komment

A titkok könyvtára (The Librarians) 2x03 – A kaján démon (What Lies Beneath the Stones)

2015. november 20. 13:00 - Kapitánylány

Ott fejeztük be, hogy Flynn eltávozott egyedül az elveszett ereklyéket fosztogatni felkutatni, vagy csak távozott utoljára űrlényeket irtani. Eve maradt a kis csapattal, mert számára fontos az "Egy mindenkiért, mindenki egyért!" elv, úgy mint a Muskétásoknál. A Könyvtár meg hisztis/depressziós, az eltűnő/felbukkanó szobákról nekem a Roxfort-ban lévő Szükség Szobája jut eszembe, de akár hogy is, a történet folytatódik, még pedig egy robbantási területen vagyunk, ahol a kerítésen túl tüntetnek, „El a földünkről!” felkiáltások mindenhonnan. Kalapos férfi érkezik, kocsiján Stone Family felirat, na kiről fog szólni a rész?

01.jpg

Tovább
2 komment

A S.H.I.E.L.D. ügynökei 2x18 – Az ellenségem ellensége

2015. november 20. 11:00 - Smokey the bear

Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Azt ugyan nem tudjuk meg, mihez kellett a kézszárító, de Fitz valahogy mégis csak kiszökött a mosdóból, és most szemüvegben és öltönyben menekül az iShield emberei elől. Szó szerint, van egy kis futkorászás a dologban. Coulson, Hunter és Mike egy álcázott quinjetben várják egy épület tetején, és az alkalmas pillanatban fel is veszik zsenikémet. Fitz átadja a Kockát a Főnöknek, aki vázolja, hogy mi az új szitu: von Strucker báró és Dr. List a HYDRA két új feje, de egyáltalán nem kevésbé veszélyesek, mint Whitehall volt. Ők is a különleges embereket kutatják, elődjüknél még megszállottabban. Coulson abban bízik, hogy talán a HYDRA Gordon nyomára akadt. Be kell hát épülniük a HYDRÁ-ba, hogy kiderítsék, mit tudnak. Ehhez pedig, nincs mit tenni, Ward segítsége kell. Remek.

1_deal_ward.jpg

Tovább
1 komment

A S.H.I.E.L.D. ügynökei 2x17 – Melinda

2015. november 20. 10:00 - Smokey the bear

Ígéretes az epizód címe, most talán egy kicsit többet is megtudunk May ügynökről. És valóban. A nyitó jelenetben May zuhanyozik, és hamarosan társa is akad, a férje személyében. 7 évvel korábban járunk, a S.H.I.E.L.D még ereje teljében, készül a Triskelion, Fury pedig javában tervezgeti az Avengers-t. A Garner házaspár meg a családalapítást, immár a konyhában, a reggeli kávé mellett. A közösen eltöltendő szabadságot vitatják meg, amikor becsönget Coulson. Korán jött, meló van. A Bázison már felsorakoztak a katonák, May és Coulson csak tanácsadóként vesz részt az akcióban, amit Hart ügynök vezet. Egy Éva Beljakov nevű különleges képességgel megáldott nőt kell nyilvános helyen elfogniuk, azaz S.H.I.E.L.D. szakzsargonnal élve meggyőzni, hogy működjön együtt. Ha nem teszi, akkor Hart ügynök beveti a fegyveres katonákat, azaz a közmondásos lovasságot.

garners.jpg

Tovább
1 komment

Foglalkozásuk amerikai 1X12 – Az eskü

2015. november 20. 09:00 - Bruti

Elizabeth most éppen rockernek öltözött. Fekete sörénnyel, bőrdzsekiben iszogat egy bárban, mikor megérkezik a szerencsejáték függő informátora, Prince. Mindjárt bele is vág: beszervezett egy a Reagan rendszerből kiábrándult magas rangú tisztet, akinek hasznos infói vannak. 50 rugót kér érte, amit Elizabeth kissé sokall, de, ha jó a cucc, akkor meglátja...

vlcsnap-00001_11.jpg

Tovább
Címkék: The Americans
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása