Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A titkok könyvtára (The Librarians) 2x02 - A törött varázspálca (The Broken Staff)

2015. november 13. 17:00 - Gabba

Az előző epizód végétől folytatjuk: mindenki visszatért az Annexbe New Yorkból, örülnek a sikernek, de Flynn figyelmeztet: még nem győzték le Prosperót. Majd félrevonul Eve-vel, aki szerint közösen kell fellépni a varázsló ellen, főkönyvtárosunk viszont jobban szeretné, ha ők csak kettesben nyomoznának, a többiek majd elfoglalják magukat külön. Érveinek csókkal akar nyomatékot adni, de szőkénk elhajol, nincs most ideje a léhaságoknak. Bizony nincs, mert a könyvtár olvasótermében A vihar c. kötetből fekete füst gomolyog elő, és belőle testet ölt Prospero. A varázslók már a spájzban könyvtárban vannak! Főcím.

libr2_2_01.JPG

Tovább
8 komment

Barátok közt 7659-7660-ik rész:

2015. november 13. 16:00 - Gillotte

Reggeli készülődés közben Laci károg, hogy nem találja a zoknit amit Gizi előkészített neki reggelre. Gyorsan át is fordul a téma a nejlonharisnyára, mint szintén ruhadarabra, amit Gizi talált a fürdőszobában. Laci próbálja azzal rövidre zárni a témát, hogy Gizinek vette a harisnyát, csak koszos volt a tükör és azzal törölte le. (Ilyen egy felnőtt ember: a zoknit nem képes magának elővenni, de az eszébe jut, hogy koszos a tükör, le kéne törölni.) Gizi továbbra is nyüstöli Lacit, hogy rendeljen Valitól krémet, de Laci azt mondja, bűzlik neki a dolog, mi van, ha illegálisak a kencék, nehogy őket büntessék meg a végén. Fel is hívja az illetékes szerveket, hogy érdeklődjön, s kiderül, hogy a kencéket az egész EU-ban tilos árulni.

bk_november11_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Young & Hungry 1x04 - Young & Pregnant

2015. november 13. 15:00 - Lilac Scorpion

Gabi ezen a reggelen idegesítően túljátszott lelkesedéssel akarja kirobbantani Caroline-t a szokásos méla undorral keveredő megvetésből, ami konstansul a hangulata, mióta vászonra köpték az első epizódban. Persze a nőt kicsit sem hatja meg a próbálkozás, el van foglalva vele, hogy a véres késeit tisztogassa a kínzókamrájában vacsorát készíttessen elő Gabivel a barátai számára. Közben a telefonjáról egy versenyló képét mutogatja a csajnak, amiből valahogy melltartóméretekre keveredik a szó (enyhén zavaros, de először hallhatjuk a két libát aránylag normálisan társalogni, clapclap), majd Caroline bedobja az időzített bombát a közösbe – egy kosárméretnyi ugrás ugyanis csak akkor fér bele, ha felcsináltak. Számomra új az infó, Gabi viszont tökéletesen úgy reagál, ahogy azt egy romkomtól el lehet várni: kétségbeesett fejjel számol (az ujjain!), majd „oh no”. Nagyon kreatív. Főcím.

01.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A S.H.I.E.L.D. ügynökei 2x16 – Túlvilág

2015. november 13. 12:00 - Smokey the bear

A történet az előző rész végén három külön szálra bomlott, amik között, az „igazi” S.H.I.E.L.D-es kardcsörtetésen kívül, nem nagyon van átjárás, ezért, hogy ne kelljen annyit ugrabugrálni a helyszínek között, inkább tömbösítettem a mondanivalóm.

A Menedék

A főnök igazi törvényen kívüli lett. Mentségére szóljon, hogy amikor betévedt az autókereskedésbe tényleg fizetni akart a terepjáróért, de aztán jött a rosszéletű Hunter a kereskedő saját kocsijával és a dolgok kicsit más irányt vettek. Coulson jegeli az ügynököt, aki nem titkos, és lelépnek. A Menedékhez hajtanak, de csak a pusztítás nyomaival szembesülnek. Találnak egy kamerát is, ami rögzítette az eseményeket. Hunter csak hüledezik: ezt Skye csinálta? És ki az az idegen csávó, aki magával vitte? El se hiszi, hogy csak egy hetet volt távol! Coulson elkámpicsorodik, Gordonról semmi infójuk, elvesztették Skye-t.

1_1_lost.jpg

Tovább
6 komment

A S.H.I.E.L.D. ügynökei 2x15 – Szűkülő mozgástér

2015. november 13. 11:00 - Smokey the bear

Hihetetlen izgalmak közepette zártuk az előző részt, menekülő Hunterrel, problémamegoldó Bobbival, és egy rivális S.H.I.E.L.D-del. Egész ütős ez az évad, és még Gordon bandája képbe sem került igazán. Az új részt flashback-bel indítjuk, aminek én külön örülök, mert szeretem az ilyesmit. A S.H.I.E.L.D. bukásának napján vagyunk, az összevert Macket és néhány társát a sötét oldalra átállt egykori ügynöktársaik tartják fogva egy teremben. Az egyik fogoly arról panaszkodik, hogy nem érzi az egyik karját. Mack nyugtatni próbálja, tartson ki, megoldják. Az fegyveresek bandavezére kérdezősködni kezd, ki itten a főmérnök? A lebénult karú ügynök jelentkezik, de Mack a szavába vág, hogy falazzon neki, nem ő az, csak hazudik. Nemes a szándék, csak sajnos hibás, mert a fegyveres erre agyonlövi a fickót, akinek innentől nagyobb gondja is akad a lebénult karjánál. Mack felugrik, feszült a helyzet. Hirtelen egy mobil csúszik be az ajtó alatt, nyomában pedig Bobbi és a nagyon is élő Hartley viharzik be, és sorba legyilkolja a fegyveres bandát. A kivégzett mérnökön ez már sajnos nem segít. Mack szomorkodik miatta, majd érdeklődik Bobbitól, hogy végül is hogy kerültek ide? Fury küldte őket, hogy megmentsék a S.H.I.E.L.D-et. Úgy látszik Fury biztosra ment: ha sok embert bíz meg a feladattal, valaki csak megcsinálja.

1_bobbi.jpg

Tovább
1 komment

Foglalkozásuk amerikai 1X11 – Titkos háború

2015. november 13. 09:00 - Bruti

A kémek világa nem egy életbiztosítás. Az oroszok pedig túlléptek egy határt, ami nem maradhat válasz nélkül, így az FBI, három magas rangú KGB ügynököt végez ki, köztük Viktor Zsukovot, az alvó ügynökök vezetőjét. Persze az életben nem hinném, hogy az FBI foglalkozik ezzel, mikor frankó szervezeteik vannak az ilyen akciókra, de tekintsünk most el ettől egy ilyen remek sorozat kedvéért.

vlcsnap-00001_10.jpg

Tovább
Címkék: The Americans
Szólj hozzá!

Crossing lines - Határtalanul 3x06 - Executioner

2015. november 12. 15:00 - Chat Géza

Újfent egy festői tengerparti látképpel nyitunk, de most nem Olaszba vagyunk, hanem a szomszédba, Horvátországba. Egy kedves francia pár reggelizik és tervezi meg a napját. Azon méláznak, hogy inkább a hotelben/parton horpasszanak vagy elmenjenek csámborogni ide-oda? Nem sikerül leütni a 20 millió forintos kérdést, mivel egy hasba szúrt ember tűnik fel a színen, aki richtig felborítja a vízparti gyümölcsös standot. Gyorsan odaugrik ez a francia ürge, aki orvos, majd egy ronggyal elszorítja a vérzést, de itt nem áll meg, mert a mentők kiérkeztével úgy dönt besegít a kollégáknak és bemegy velük a kórházba. Ez volt 8:43-kor. Az asszony már többször is megkávézott, de a hapsijának nyoma sincs, így bemegy a kórházba, hogy megtudakolja mi a szitu, de ott azt mondják, hogy ma egyáltalán senkit nem hoztak a sürgősségire. A nő már a szállodánál toporzékol, mire megjelenik Kovács doktor 10:24-kor, hogy közölje: vele kell jönnie, ha látni akarja a férjét. Semmi para, csak benyelt egy ebolához hasonló vírust, így karanténba zárták.

Tovább
Szólj hozzá!

Defiance 3x08 - My Name Is Datak Tarr and I Have Come to Kill You

2015. november 12. 13:00 - Szencsike

Hölgyek, urak egy messzi-messzi galaxisban járunk, a régi Votan világban kezdünk, azon belül is a Castik otthonán járunk. A kisfiú Datak Tarrt látjuk, hát gyerekként is elég akaratos volt, a lézerpengével játszik és már most a tiszteletet követeli magának a képzeletbeli ellenfelétől. Feltűnik az apja (akit egyébként Tony Curran, vagyis a felnőtt Datak megformálója játszik, ez ügyes megoldás), elveszi a kölyöktől a pengét, mondván csak az igazi férfiak használhatnak lézerpengét, ő pedig még csak egy gyerek… Vissza a jelenbe, Dataket nyújtják, mint a rétestésztát, a kövek csak gyűlnek és gyűlnek. Bebe (Rahm Tak hadnagya) és Indo társa már bent járnak a városban és Datak kivégzését nézik, hát így járt a kémük, lépjünk tovább. A városrombolási terv második fázisa következik, a célszemélyek a VágyÁlomban tartózkodnak. A csapat szétosztja a von Bach gyártmányú fegyvereket, jajaj…

1.png

Tovább
3 komment

Barátok közt 7657-7658-ik rész:

2015. november 12. 12:00 - Gillotte

Robi ünneplésének összejövetelén Ottó megtalálja Robit a kérdéssel, hogy miért küld rendszeresen pénzt neki az anyján keresztül. Persze a fiú nem magától tudja, Robi apja, a Herr volt olyan kedves és megosztotta a sráccal ezt az infót. Robi csak azt mondja amit Nórának, hogy kötelességének érezte támogatni a legjobb barátja fiát. Ottó el van ájulva Robi nagylelkűségétől, aki csak bólogat zavarában, majd régi történetekkel szórakoztatja Ottót, mint például a porból készült fagyi árulásáról Márkkal, Ottó apjával. Ottó akkora összhangot érez, hogy megkérdezi Robit, hogy elmehet-e az esküvőre, s Robi kínjában kénytelen igent mondani.

bk_november10_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

The Flash 2x05 – The Darkness and the Light

2015. november 12. 11:00 - SuperLawyerGirl

Wells visszatértét nem fogadja senki kitörő örömmel, ami mondjuk érthető. Kicsit belekukkantunk Harrison Föld2 világába, ahol ő „csak” egy tech-zseni, egy roppant arrogáns tech-zseni. Mellesleg kifejlesztett egy metahuman detektor órát. Napjainkban pedig az ártatlanságát bizonygatja buzgón Cisconak és Caitlinnek, illetve azt, hogy azért jött, hogy megállítsa kreálmányát, Zoomot, aki szerinte egy betegség, amit ki kell irtani. Erre jön be Joe, aki gondolkodás nélkül lead három lövést rá, Barry épphogy meg tudja menteni. A detektív ki van borulva, de Allen némi belátásra bírja, hiszen ez a Wells nem az a Wells. Fun fact: Föld2-n Harrisonnak van egy csinos lánya.

vlcsnap-2015-11-07-11h16m12s901.png

Tovább
Címkék: the flash
7 komment
süti beállítások módosítása