Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Z, mint zombi 1x04 - Full Metal Zombie

2015. október 24. 13:00 - Zirowe

Hőseink már Pennsylvaniában irtják az amis zombikat, akik hiába próbálták magukat izolálni a külvilágtól, nem jött össze nekik. Közben megy a nagy ötletelés, hogy vajon hogy terjedt el a vírus, de a sok elmélettől nem leszünk okosabbak, de legalább megtudjuk, hogy Mörfinek többre van szüksége, mint egy falás wc papírra, amikor „gondolkodni” szokott elvonulni. Illetve azt is megtudjuk, hogy szegény 10.000-nek ki kellett nyírnia a saját apját, miután átváltozott, és ő volt az egyes számú áldozata. A semmiből megjelenik egy bogárhátú hőseink mögött és mindenki izgatott lesz, de sajnos meg kell állniuk, mert az út közepén pár z tanyázik és nem szeretnék az áthajtással tönkretenni az autót, ezért inkább a manuális mörszi osztást választják.

01.jpg

Tovább
komment

Az Onedin család 7x03 - The Paddy Westers (Az iskola)

2015. október 24. 10:00 - Gabba

A magyar cím eléggé semmitmondó, az angol eredetiben rejtőző szójátékról később, így első körben a legtöbbet a német verzió árulja el a mai történésekről: Landratten an Bord, azaz szárazföldi patkányok a fedélzeten. A liverpooli kikötőben kezdünk, egy bajszos férfi és egy bajusztalan nő mászkál a dokkok között és keresik Paddy Westet, az egyik munkás elirányítja őket a közeli kocsmához. A kikötő másik részén a még mindig felkötött karú Baines kapitánynak tesz jelentést Kirk első tiszt: a New Yorkba készülő hajóról hét matróz meglépett, mert azt hitték, Baines lesz a parancsnok, pedig ő a törött karja miatt még nem hajózhat ki (James irodai munkára rendelte, amíg meg nem gyógyul, emlékszünk). A helyettes kapitány, Blake viszont még nem jelentkezett, mert a bátyja temetésén vesz részt Carlisle-ban. Sürgősen pótolja azt a hét embert, miszter Kirk!, utasítja Baines az első tisztet.

oniden_7x03_01.JPG

Tovább
Címkék: onedin család
komment

Once Upon a Time in Wonderland 1x02 - Trust Me

2015. október 23. 15:00 - nyauuuuu

A sok évvel ezelőtti Agrabában járunk. Egy szegény sálárushoz állít be Jafar, és vagyonosodási vizsgálatot tart, azt firtatván, szerény jövedelme mellett hogyan telik neki két tevére, és a többi luxusholmira. Gyorsan kiderül, hogy mint a NAV-osok is általában, jó nyomon jár, a vagyon nyitja nem a bizonyos körökben megszokott családi összefogás, hanem két elhasznált kívánság. Hogy a további kérdésektől megmeneküljön, a kereskedő gyorsan bezárkózik, előszedi Cyrus palackját, és harmadikként azt kívánja, hogy a dzsinn olyan messzire tűnjön Agrabától, mint amilyen messze van a Föld a Naptól. Mire a csalódott Jafar beront a hátsó szobába, már csak a dzsinn hűlt helyét találja. Teljes csalódottságát még az árus messziről-megfojtása sem tudja enyhíteni, a palack viszont oda kerül, ahol – mint azt az előző részben láthattuk – majd Alice fog rátalálni, a Szív Királynő labirintusának egyik bokra alá.

01.jpg

Miközben a bubi szundikálna, Alice vadiúj öltözékében (egy arra járó ruhás lótól szerezte) épp egy vétlen fenyő-csemetét szeletelget a kardjával, mondván, berozsdásodott és most gyakorol. És bár szegény Will egy kávés lóról álmodozna, Alice már a tervét mondja el: nem tudják, hol van Cyrus, de szerencsére nem is kell tudniuk, mert tudnak valamit, amit egyik ellenségük sem. Egyszerűen csak el kell menniük a dzsinn palackjáért, kívánni három következmény-menteset, és Alice szerelme rögtön visszakerül a palackba. A bubinak kell kívánnia, Alice-nek pedig meg kell benne bíznia, ezért kellenek mind a ketten az akcióhoz. El is indulnak a Mamsi-rétre, a Tamtam-fa tövéhez, merthogy ott van elásva a palack, bár a bubi szerint ilyen névvel nem is csoda, ha senki sem jár arra, csak a Gondos Bocsok™ (életem egyik legszebb napja volt, amikor a kisebbik lányom is azt közölte, hogy a bocsok meséi unalmasak). Alice viktoriánus neveltetésével természetesen nem tudja, hogy Will miről beszél (milyen szerencsés!), viszont úgy dönt, hogy a Fehér Nyulat inkább hagyják aludni, mert úgyis csak hátráltatná őket. Kettecskén indulnak hát Cyrust menteni (aki közben még a kalitkájában is megérzi, hogy Alice őt keresi, mily romantikus).

Tovább
komment

The Flash 2x02 – Flash of Two Worlds

2015. október 23. 11:00 - SuperLawyerGirl

Jay Garrick eleinte nem részesül olyan meleg fogadtatásban a laborban, mint tőlünk nézőktől, de sebaj, nagyon igyekszik elnyerni mindenki szimpátiáját. Teljesen nyugodtan elmeséli, hogy Barry feketelyuka – khm... – egy portált nyitott a jelen (Earth-1) és az ő világa (Earth-2) között, így került ide Atom Smasher is. Nem mellesleg abban a világban ő a Flash – most Allen biztosan nagyon szomorú, hogy a legkevésbé sem egyedi. Ráadásul még Reverse Flash is van, csak Zoomnak hívják. Hiába, nincs új a nap alatt.

vlcsnap-2015-10-15-14h39m31s789.png

Tovább
Címkék: the flash
komment

Defiance 3x06 - Where The Apples Fell

2015. október 23. 10:00 - Szencsike

Kezdem egy jó hírrel: aki a tévében követné a sorozatot, az keddenként, 22:00-tól kapcsoljon a Viasat6-ra. Elindult a harmadik évad, hurrá, hurrá! Aki itt követi az eseményeket, azzal ott folytatjuk tovább, hogy Alak hazatért. De sajnos nem a boldog viszontlátásban egyesült a Tarr család, mert a bosszúszomjas Alak tombol. Elsőként az anyját támadja meg, aki ugye megölte Christie-t, erre nincs bocsánat. Ám belép a szobába Datak, Stahma torkánál feszül a kés, de apu rátámad a gyerekre így ők ketten verhetik agyon egymást. Datak képes lenne megölni a földön fekvő fiát, ha Stahma nem szól rá, hogy hagyja abba, ám a srác nem teszi zsebre, amit kap az anyjától. Stahma egy jó erős rúgással indít, majd rátapos a csuklójára, ezzel bilincselve őt a földhöz. Közli vele, hogy hálátlan, kiváltságos gyerekkora volt, Datakkal befogadták Christie-t, de a fogság óta nincs nyugalma. Elárulta a várost, csakhogy a drága fia kiszabadulhasson, erre mit kap?! Christie önként áldozta fel magát, hogy védje a családját! A kisgyerek közben felsír, Alak kiszabadulva anyja szorításából rohan Luke-hoz, a nagyszülők pedig megtudják végre, hogy hívják a kis unokát, mert eddig ezt se tudták.

1.png

Tovább
komment

Foglalkozásuk: amerikai 1x08 – A bérgyilkos

2015. október 23. 09:00 - Bruti

Elizabeth-el nyitunk, aki éppen titkos kódokat fejt vissza egy rádióadásból. Úgy látszik teljesen normális, hogy Amerikában bárki bemondhat az éterbe csak úgy számokat és a kutya sem jár utána, hogy mik lehetnek ezek, illetve honnan jön az adás. Már persze, ha egyáltalán arról a földrészről sugározzák.

vlcsnap-00001_7.jpg

Phil megjön az edzésből, de csak annyit derített ki, hogy Stan kissé fasírtba van az asszonnyal, az meg pont nem érdekes a hidegháború közepén. Kicsit enyelegnek a konyhában, majd az asszony közli, hogy gondok vannak a munkában és itt nem az utazási ügynökségre gondol. Meg kell állítaniuk egy a szovjetek által felbérelt bérgyilkost, akivel ügyesen elvesztették a kontaktot. 14 rakétatudós nevét kapta meg a csávó, közülük kell kinyírnia párat, de, hogy kit, mikor és hol, azt nem tudják, sőt még képük sincs róla. Jó kis fejtörő, de hőseink igen kreatívak. Mivel nem tudják kit fenyeget veszély, ezért elmennek az első tudóshoz akit találnak, bombát tesznek a kocsijába, majd várnak. Megérkezik a bácsika a feleségével, beszállnak, de mikor nem indul a kocsi, az öreg benéz a motorháztető alá és észreveszi a bombát. Kirángatja az asszonyt és mikor biztonságos távolságba érnek, Phil távirányítással felrobbantja az autót. Ez a kis akció majd ráveszi az USA kormányát, hogy megvédjék az összes rakétatudóst, így lesz idejük elkapni a bérgyilkost. Okos!

vlcsnap-00002_7.jpg

Az FBI kapcsolt is, minden tudóst biztos helyre szállítottak, de Gaad ügynök és emberei, csak a sötétben tapogatóznak. Elizabeth Claudiával találkozik, aki elmondja amit lehet tudni a bérgyilkosról, meg azt, hogy melyik fegyverkereskedőtől fog vásárolni. Aztán megoszt még egy információt az asszonnyal, történetesen azt, hogy Phil New Yorkban lefeküdt Irinával. Elizabeth hiszi is meg nem is, de Claudia elég meggyőzőnek tűnt.
Reggel Gaad berendeli Beemant magához és ad neki egy lakáskulcsot, ahol biztonságosan találkozhat Ninával. Elizabeth meg felkeresi a fegyverkereskedőt, de az teszi az ártatlant. Majd a fickó lánya fegyvert fog Elizabethre, de a kémeinket se lehet csak úgy meglepni, így Phil hátulról elkapja a kiscsajt. Az apja innentől kezes báránynak bizonyul. Leadja a bérgyilkos személyleírását és a fotóját.

vlcsnap-00003_7.jpg

Új helyszínen vagyunk, a bérgyilkos éppen felméri a terepet, majd ugrunk Martha lakására, aki éppen Phillel bonyolódik testi kapcsolatba, hogy finom legyek. A férfi az aktus után egyből a munkára tereli a szót és próbál tapogatózni, hogy mit tud a nő, a tudósokról.
Beeman felhívja az új kecóra Ninát, aki láthatóan meg van elégedve az új fészekkel, és, ha már itt vannak, akkor fel is avatják. Közben azért Beeman ügynök a munkát se felejti el és kikérdezi a lányt. Eközben bérgyilkosunk összeszed egy prostit, akivel érdekes tervei vannak. Ugrunk egyet, és már Beemanéknál járunk, ahová meghívást kapott az egész Jennings család, majd a vacsora után Phil és Elizabeth leülnek beszélgetni. Az asszony hamar kinyögi, mitől mufurc egész este: tud Irináról. Phil szerint az csak egy óriási hiba volt, mert ő Elizabeth-et szereti. Az asszony szerint viszont így nem folytathatják tovább.

vlcsnap-00005_7.jpg

Kiderült, mire kellett a bérgyilkosnak a csaj. Egy FBI-ost szedett fel, és amíg ők egy hotelszoba zuhanyzójában szeretkeznek, addig emberünk beoson a szobába és az ügynök adó-vevőjébe robbanószert csempész.
Gaad ügynök Martha-t kéri meg, hogy tegyen a helyére egy listát tartalmazó aktát, mire a nő gondol egyet, és lefénymásolja az egészet. Mikor visszateszi az eredetit, Amador lepi meg, de csak randit akar a nőtől, Martha meg rövid úton kikosarazza.
Ninát Arkagyij Ivanovics, a rezidentúra új vezetője hívatja magához és kicsit elbeszélget vele, majd ugrunk Marha lakására, ahová éppen megérkezik Phil, vagy ahogy ő ismeri Clark. Vacsora és szex után átadja neki az ajándékát, vagyis a listát, amin az összes gyanús külföldi van, akik mostanában jöttek az országba. Phil és Elizabeth otthon összeveti a képeket, a fegyverkereskedőtől kapott fotóval, hamar kiszúrják az emberüket, majd akcióba lépnek. Phil egy hotelszobába tör be, és az éppen vacsorázó bérgyilkosra fogja a fegyverét. Az ablakon pedig Elizabeth ugrik be, majd lemagyarázzák a fickónak, hogy a KGB visszavonta a megbízását. Emberünk viszont elővesz egy távirányítót, majd a Phil mögötti falra mutat, ahová egy gránát van szerelve. Hamar lövöldözés alakul ki, majd mielőtt használná a távirányítót, Phil-ék utána dobják a gránátot, ami fel is robban. Mivel csak véres cafatok maradtak utánuk, úgy gondolják ideje lelépni.

vlcsnap-00006_7.jpg

Tovább
Címkék: The Americans
komment

Crossing Lines - Határtalanul 3x03 - Dragon

2015. október 22. 15:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2015-10-22_7_49_43.png

Kedves Naplóm! Ez a nap is el van cseszve, bla, bla, bla - írja egy lány a kis titkos füzetecskéjébe. Még mielőtt full depibe csapnánk máris egy buszon vagyunk, amin elitista kisdiákok zötykölődnek. Egy alagútnál aztán véget ér a móka, mert a sofőr feláll és elkezd pisztollyal hadonászni. A naplót vezető lány sem ússza meg, aki pont kiment a busz budijába, mert a túsztárgyalásra kiérő Marco Constatne már vele cseveg, miközben a sofőr a halántékának szegezi a fegyvert. Marco nagy ász abban, hogy megértesse magát a félidiúta túszejtőkkel, de most még az sem hatja meg az embert, hogy megkapja azt a talicskányi pénzt, amit követel, puff lelövi a kiscsajt, őt meg valaki más a buszból.

Tovább
komment

Young & Hungry 1x02 - Young & Ringless

2015. október 22. 13:00 - Lilac Scorpion

Szöszi séf első napja az iskolában… na jó, nem, de nagyjából azzal a dumával kelti reggel Sofia Gabit, amivel a hétéveseket szokás szeptember elsején. Talán annyi a különbség, hogy Gabi nem vágja kebelbarátnőjéhez a párnáját és fordul a másik oldalára – helyette megjelenik egy szál melltartóban (újabb jel, hogy a széria kétségbeesetten próbál felnőttnek tűnni #nemvagyunkDisneysorozat – még lesz pár ilyen, csak figyeljetek). Felesleges a para, ahogy azt éles nyelvű Sofia meg is jegyzi – csupán annyi lenne a cél mára, kicsi Gabi, hogy próbálj meg nem dugni a főnököddel. Tudjuk, legutóbb nem sikerült, de bízunk benned… Miután Gabi magára borítja a kunyerált ingyen kávét, Sofia pedig megtartja az epizódonkénti két kötelező hegyi beszédből az egyiket – és még csak egy percnél tartunk – eljutunk a rész legfőbb drámai kérdéséhez: nevezetesen az önbizalomhoz, mert abból aztán Gabinek nem osztott bőven az ég (lásd évadpremier). Sofia kioktat, Gabi engedelmesen bólogat, igen, ezt a napot nem fogom elcseszni, ígérem… nem, tényleg. Főcím.

01.jpg

Tovább
komment

Downton Abbey 5x04 - Panelprogram

2015. október 22. 11:00 - Ancsinszka

A romantikus mellékszálak helyett most végre sor kerül egy újabb intézkedésre a birtok egyben tartásához. A Lord teljesen ellene van - mint ahogy a szép zöld gyepű krikett pályát is sajnálta holmi emlékműhöz -, és jelenleg a nagy füves semmit próbálja megóvni a fejlődéstől, és a profitot hozó lakópark építésétől. Branson szeretné tető alá hozni a megegyezést a felvásárolóval, de apósa még mindig szkeptikusan fintorog az ötleten, hogy a pórnép beköltözzön az ő szépen egyben tartott, szakszerűen gondozott kertjébe. Violet elcitálja magával Isobelt Yorkba az oroszokhoz, és mélységesen megrázza őket a félhomályban kihűlt levest kanalazgató nemesek látványa. Szerencsére Rose észreveszi őket és hevesen örül a jelenlétüknek. Hát még Borisz hogy örül, mikor Violet mosolyogva odaaraszol hozzá. Hellyel is kínálja a hölgyeket, majd gyorsan összedob pár bókot Violetnek, és egyúttal megemlíti, vele mennyire kitoltak a bolsevikok.

26.jpg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása