Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Trek (TOS) 1x21 – Az Archonok visszatérnek

2015. október 04. 10:00 - Kapitánylány

Csillagidő 3156.2 Sulu és O’Neil (csak egy l-lel) korhű ruhában menekül egy kihalt utcán, azonban lassan körbeveszik őket csuklyás alakok, nincs hova tovább futni. Sulu hívja is az Enterprise hídját, azonnali felsugárzást kér, Kirk rögtön riadóztatja is a transzporterállomást. O’Neil azonban nem marad nyugton, fél a csuklyásoktól, hisz már látták mire képes az ellenség, elrohan Sulu mellől, aki egyre inkább közeledő férfiak miatt aggódhat, immáron egyedül. Az egyik csuklyás a kezében tartott bottal elkábítja a navigátort, aki révült, vigyorgó arccal sugárzódik fel a hajóra. Kirk érkezik meg, O’Neil hadnagyról érdeklődik, de Sulu nem emlékszik rá, és Kirk-re is csak annyit mond, hogy nem a test része, majd Landru-t kezdi el ismételni, McCoy kell ide már. Sulu az édenkertről kezd el hadoválni, bizony a hadnagy is odakerült.

01.jpg

Tovább
Címkék: star trek tos
5 komment

Defiance 3x02 - The Last Unicorns

2015. október 02. 13:00 - Szencsike

Ott hagytuk abba, hogy Rafe McCawley-t brutális módon kivégezték Rahm Tak, a Szörnyeteg katonái. Mellette ott zokog a lánya, Christie, aki válogatott Casti átkokkal szórja meg a Szörnyeteget. Ő persze rögtön Stahmahoz fordul, vajon ő tanította meg a lányt így átkozódni? Igazából mindegy, a nő kezébe nyom egy lézerpengét, tessék megölni a lányt. A nő érthetően habozik, de a Szörnyeteg Datak fejéhez nyom egy pisztolyt, ha nem öli meg a lányt, akkor a férje fog meghalni. Kint Pilar és Alak egyre közelebb ér a házhoz, bent Christie és Stahma szavak nélkül kommunikálják le a dolgot, Stahma pillantása egyre csak a szekrényt keresi, ahol ott a baba. Christie szabaddá teszi a nyakát, ő nem fél a haláltól. Kint Pilarék pont látják, ahogy Stahma átvágja Christie torkát. Stahma minden erejét összeszedve mosolyog a tábornokra, a halott ember a jó ember, de most már menjenek innen, mert túl büdösek számára. Datak pedig megkönnyebbülhetett, hogy nem halt meg.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Defiance 3x03 - The Broken Bough

2015. október 02. 11:00 - Szencsike

A városban kezdünk, Nolan a törvényőrségi irodában röhögcsélve olvas fel a híres-hírhedt könyvből részleteket. Irisa hallani sem bírja a kissé bulvárosra színezett sztorit (olyan is benne van, hogy kinyírt egy századra való katonát, és lépcsőként használta a testüket) és mindenáron meg akarja szerezni az apjától a könyvet. Nolan egyszer gyengül el, a lány máris a tűzre veti azt, de nem éghet porrá a ponyvairodalom remeke, mert Nolan kikapja a kandallóból és tovább nevetgél a történeten. Berlin rongyol be, a sztázishálót lekapcsolták, mert egy ellátmánykonvoj mögött váratlanul beszáguldott egy másik autó, ami a város felé tart. A kocsi egyenesen a város fő utcájáig száguldott, a rendészek a barikádok mögött várnak Nolan tűzparancsára. A kocsiból egy rémült Stahma Tarr száll ki, és az eszméletlen férjének minél hamarabbi orvosi ellátást kér.

1.png

Tovább
1 komment

A S.H.I.E.L.D. ügynökei 2x08 – Eltemetett múlt

2015. október 01. 11:00 - Smokey the bear

A sorozat vonzódik a keretes szerkezethez, úgy tűnik, mivel ismét visszatérünk az évadnyitó epizód idővonalához. 1945-ben vagyunk, dr. Whitehall éppen azon van, hogy kiderítse, kire nem hat az obeliszk elporlasztó ereje. Egy keleties arcberendezésű nő töri meg a kísérleti alanyok pechsorozatát. Az ő kezében szépen felcsillan a cucc, azonban még mielőtt tudományosan is megvizsgálhatnák a jelenség okát, ami ez esetben kb. élve boncolásnak felel meg, jön egy hírnök, hogy a Vörös Koponya halott, ideje lesz cuccolni. A jelenben még mindig egy sor megválaszolatlan kérdés nyugtatja a jó Whitehall dokit, aki ezúttal begyűjtötte Zabo-t is, hogy megtudja végre, hogyan lehet az obeliszkből fegyvert csinálni. Skye-apu erre cicceg egy sort, kicsit több kreativitást nézett ki a HYDRÁ-sból. A nagy fölényeskedésének, azonban számunkra egyelőre nincs sok haszna, nem jutunk előbbre a rendkívül eredeti módon Orákulumnak nevezett tárgy értelmével kapcsolatban, csak annyit tudunk meg, hogy a Kiválasztottnak el kell vinnie egy meghatározott helyre, és akkor valami nagy dolog fog történni. Csak látnánk már!

1_mom.jpg

Tovább
3 komment

A S.H.I.E.L.D. ügynökei 2x07 – Vésés

2015. október 01. 09:00 - Smokey the bear

Az előző rész végén látott tetkós pasi, becses nevén Sebastian Derik csajozik. Bár partnernője láthatóan jobban rá van pörögve a témára. Ahhoz képest, hogy most találkoztak egy bárban, már fent is vannak a nő lakásán, és iszogatnak. Amikor a férfi vetkőzni kezd (mi már tudjuk, hogy tetkómutogatási célzattal), a csaj persze rögtön tiltakozik, ja, hát ő nem is úgy gondolta, kéne egy kicsit lassítani. Na, anyám, te is jobban tennéd, ha a bárban pasifelszedés helyett inkább Kékfényt néznél este, hogy ne fuss bele ilyen kellemetlen, ámbár tipikus helyzetbe! Az mindenesetre kiderül, hogy talán nem véletlen, hogy a csajszi olyan ismerősnek vélte Deriket, hiszen ugyanazokat a jeleket rajzolgatják mindketten. Tetkós fazon azonban tovább nyomul, és egy kis emléket próbál meg a nőből kicsikarni. Késsel.

1_victim.jpg

Tovább
1 komment

Z, mint zombi 1x02 - Fracking Zombies

2015. szeptember 30. 13:00 - Zirowe

Szóval, ott tartottunk, hogy a vidám és „önkéntes” csapat megindult Kalifornia felé az értékes csomaggal. A kényszerfeladat okozta kellemetlenséget kicsit feledteti a z-kkel játszott carmageddonozás, ami nagyon jól esik Vórennek. Sajnos a vidámság nem tart sokáig, mert az egyik benzinzabálóból kifogyott a nafta, a másik meg defektes lett. Illetve nem is, csak beragadt oda egy kósza z, ami akadályozta a haladást.. Na mindegy, mörszi kiosztva, oszt szívélyes búcsú a nagy almától és folytatódik a kirándulás. Közben Z Polginak sikerül felvennie a kapcsolatot a Wilson hegyi bázissal, de azt éppen egy csapat z lepte el, az életben maradtakat csak úgy tudta megmenteni Polgi, hogy távolról túlterheli a bázis elektromos hálózatát, de sajnos ezzel elszállt az összes mentés, ami a vírussal volt kapcsolatos.

01.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Embervadászat 2x05 - Skócia

2015. szeptember 30. 10:00 - zoltankiricsi

Ha azt mondtuk, hogy a mexikói terep kemény dió egy menekülésben lévőnek, mert kevés a fedezék, akkor most kapaszkodjunk meg. A mai részben a skót felföldön, körülbelül fogkefe sörték között kell elrejtőzni Joelnek, de legalább bemutatja a legjamesbondosabb epizódkezdést a sorozat történetében.

kep_1_1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Downton Abbey 05x01 - Házassági évfordulós örömtűz

2015. szeptember 30. 09:00 - Ancsinszka

Az előző évad vége nem hagyott sok izgulni valót a nézőkre, talán Batesnek Green halálával kapcsolatos látens bűnössége vet fel némi moralizálást, de még ha a lakáj is ölte meg felesége megerőszakolóját, inkább azon keccsölünk majd, hogy megússza a dolgokat. A másik kulcsfontosságú probléma Edith törvénytelen gyermekének elhelyezése volt, akit végül Drewe gazda fogad örökbe, így közel lesz majd édesanyjához a kislány. A kérdés csak az mindkét esetben: mikor borul a bili? Emellett kíváncsiak lehetünk Mary melyik udvarlójának nyújt majd kezet végül, de ez inkább egy bulváros vonal a többi a vérkomoly problémához képest. Lássuk hát a Downton Abbey ötödik, utolsó előtti évadát!

01.jpg

Tovább
Címkék: Downton Abbey
Szólj hozzá!

Fear The Walking Dead 1x05 - Cobalt

2015. szeptember 29. 11:00 - Chat Géza

Elöljáróban fontos megjegyezni, hogy anno még voltak olyan hírek, hogy Cobalt lesz a The Walking Dead testvérsorozatának a címe, aztán jött csak képbe a Fear The Walking Dead. Ennek fényében érdemes nekiesni ennek a résznek. 

ftwd-105-madison.jpg

Újfent több szálon, párhuzamosan futnak az események. Madison továbbra is gyűlöli Travist, merthogy az exneje, Liza elvitte a drogos kölkét, ahol még akármit is csinálhatnak vele, ugye. Travis kamasz csemetéje, Chris meg azon van besérülve, hogy a faterjának sokkal fontosabb az új családja, mint a régi. Travis meg ott áll a nyomasztástornádó közepán és az atyai sallerek kiosztogatása helyett csak tűr és nyeli a gombócokat.

Tovább
7 komment
süti beállítások módosítása