Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Affair 1x05 - Defekt (18+)

2015. augusztus 21. 09:00 - AaannnaaA

Part One: Alison
Megfordítjuk az eddigi rendet, ezúttal először Alison szemszögéből nézzük végig az eseményeket. Reggel van, immár férje ébreszti, sejthetően az éjszaka után, mikor szeretőjével birtokba vették a hitvesi ágyat. Cole szörfözni hívná, de ő fáradt, alig aludt az éjjel (aham), ezért még szunyálna egy kört. Amint férje kiteszi a lábát máris vigyázzba ugrik, ruhát vesz magára, és épp a tegnap a szigeten vásárolt szoknyát nézegeti, mikor váratlanul Cole visszatér, mert itt felejtett valamit. Kínosan feszengve méregetik egymást a lebukás okán, aztán a férfi úgy dönt nem teszi szóvá a dolgot, futólag megdicséri a ruháját, aztán távozik.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
7 komment

Halt and Catch Fire – CTRL Nélkül 2x10 – Heaven Is a Place

2015. augusztus 19. 11:00 - SuperLawyerGirl

Sara úgy tűnik nem csak ideiglenesen hagyta el Joe-t, fast forward, már írják is alá a válási papírokat. Jelenetezés nincs, mivel a nő el sem megy, csak az ügyvédjével küld mindent aláírva. Jacob lesújtva értesül a WestGroup részvényeinek zuhanásáról, kínját pedig fokozza, hogy MacMillan semmilyen retorzióra nem számíthat az elnökségtől. Ő viszont annál inkább, hiszen kell egy bűnbak. Mutinynél legalább jól mennek a dolgok, láthatóan helyreállt a rend, csak Cameron vizei zavarosak, egyrészt Tom miatt – aki még mindig nem tért vissza – másrészt azért, mert őrületbe kergeti, hogy mennyit kell fizetniük a szerverek használatáért. Sajátot akar, csak épp pénze nincs rá.

vlcsnap-2015-08-10-20h46m52s359.png

Tovább
3 komment

Grimm 3x22 – Szőkének áll a világ (évadzáró)

2015. augusztus 18. 11:00 - Kapitánylány

„Fordulj, fordulj szép ara, ne készülj semmi alázatra! Csak is valami gonoszra.” - A rabló vőlegény

Esküvői próbán vagyunk, az anyakönyvvezető Nick napszemüvegére kérdez rá, erre mindenki majdnem egyszerre magyarázni kezdi, hogy akár meg is vakulhat Nick, ha nem viseli, a szertartásvezető hagyja is a témát.

Wu érkezik az őrsön a hírrel, a taxi társaság megadta hol rakta ki Adalind-ot, de aznap már nem kértek oda taxit, Renard ki is adja az ukázt, keressenek rá, hogy nem vették-e fel esetleg máshol. Ugrunk is az eltűnt nőre, épp a boszorkánysüvegből szippant, átváltozik Juliette-té, majd a korábban ellopott ruhát próbálgatja maga elé.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
99 komment

Nagypályások 1x09: Az arany ember

2015. augusztus 18. 09:00 - _lovas_

Ott hagytuk abba a múlt héten, hogy Spencer sikeresen elintézte, ne zsarolják tovább Vernont a hajós bulin készült képekkel, ehhez csak a zsaroló nővel kellett találkoznia. Aki mellesleg a volt nője. Vernon most már nagyon felszabadultan csocsózik a haverokkal, arról persze senki nem szólt nekik, hogy tilos csuklózni. A bulit Spencer és az ügynök Jason szakítja félbe, elújságolják, hogy a zsaroló kiiktatva. Vernon örül, Reggie vergődik, hogy ezt elmondhatták volna telefonon is. Spencer inkább arról kérdezi Reggie-t, hogy miért bulizott annyit a zsaroló Angie-vel, meg kapta elő neki a farkát az autóban, és még fizetni is akart neki, mint egy lotyónak. A tiszta erkölcsű Vernonnak ez már túl sok, elzavarja a búsba Reggie-t, aki köpni-nyelni nem tud. Azt azért kiböki, hogy bassza meg mindenki. Vernon meg annyira kibukik, hogy még a Cowboys ajánlatáról se akar hallani.

ballers91.jpg

Tovább
Címkék: nagypályások
1 komment

Falling Skies 5x07 - Everybody Has Their Reasons

2015. augusztus 17. 11:00 - Szencsike

Kis csipet csapatunk a hadművelet második fázisába ért, Norfolk haditengerészeti kikötője a következő lépés. Tom, Hal és Weaver a felderítők, nagy csodálkozásukra a hadikikötő teljes erővel működik, katonák a helyükön vannak, és óriási tűzerővel rendelkeznek, ritkaság ez három év háború után. Hát igen, van itt fegyver, ember, ellátmány, jól jönne mindegyik a társaságnak. A trió felderíti a környéket, az erdőben egy drótcsapdát is felfedeznek, de ez csak az elterelés, mert álcaruhás katonák veszik körül őket. Tomék azonosítják magukat, de teljes patthelyzet, senki sem teszi le a fegyvert. Megérkezik egy dzsip, a katonák felettes tisztje egy bizonyos Katie Marshall, ő és Weaver régi jó barátok, a hölgy pedig a 14. Virginia ezredet vezeti.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Downton Abbey 4x05 - Elő a farbával!

2015. augusztus 17. 09:00 - Ancsinszka

Anna sebei az arcán lassan begyógyultak, de a nincs az púder, ami elfedné lelki sérüléseit. Bates is a türelme határán jár, már unja, hogy hiába közeledik feleségéhez, és számon kéri mi a jó élet történt így egyik napról a másikra!? Választ azonban továbbra se kap. Reggelizik a cselédség, és Pattmore Mrs. Hughes segítségével megpendíti Alfred szakáccsá avanzsálását Carsonnak. A főkomornyik jóllakott már, így kevésbé morcos, és beleegyezik, hogy Pattmore kiképezze Alfredot a szakácsvizsgára, mert rendes, szorgalmas gyereknek tartja. Baxter, a Barrow által beajánlott új komorna is ezerrel teper Coránál, narancslé meg gyapotvirág, Amerikában ez dukál az igazi reggelihez, amitől Cora nosztalgikus hangulatba kerülten somolyog.

01.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása