Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Halt and Catch Fire – CTRL nélkül 2x06 – 10Broad36

2015. július 11. 15:38 - SuperLawyerGirl

Joe reggele nem indul valami derűsen a menyasszonya nélkül. Fel is hívja, mert látja, hogy a házban járt, hiszen ott a sörösüveg, meg eltűnnek a ruhák. Sara azonban nem veszi fel a telefont, és vissza sem telefonált eddig. Ezért is kapja fel a telefont, mikor az végre megcsörren, de a másik jövendőbeli rokon, Jacob az. Az irodában folytatják a megbeszélést, az apósjelölt fel akarja vinni a Mutiny díját 3 dollárról 5-re, ami ellen MacMillan hevesen tiltakozik, mondván, hogy a start-upban van jövő, csak valakinek(!) formálni kellene őket. Addig köti az ebet a karóhoz, amíg Jacob belemegy, hogy maximum 3,5 dollárig leviheti az árat, de azért próbáljon meg kicsikarni minél többet.

vlcsnap-2015-07-09-21h40m33s234.png

Tovább
komment

Utánam, srácok! 1x01 - A hidrakéta

2015. július 09. 11:00 - Gabba

Mostanra hagyomány lett kedvenc blogunkon, hogy ha nyár, akkor szünidei matiné. Az olvasó tömegek igényének megfelelve volt már itt tüskevárazás, tenkesezés, cipőledobás, keménykalapozás, bányászás, úthengerezés, idén pedig útjára bocsátjuk az Indexen februárban már kitárgyalt, idén 40 éves sorozatot. A gyerekszereplők között természetesen megtalálható az akkori három legmenőbb tinisztár, Jelisztratov Szergej, Kovács Krisztián és Berkes Gábor. Az utóbbinak testvére, Berkes Zoltán is játszik a filmben, a forgatókönyvet pedig édesapjuk, Berkes Péter írta saját regényéből, tiszta családi vállalkozás. Műszálas póló, trapéznadrág, bandázás - utánam, srácok! (Miskolciak előnyben.)

utanam.JPG

Ifjúsági focimeccsel kezdünk, szenvednek a hazaiak, hát már hogyne, amikor egyik legjobbjuk, Kapufa sérülése miatt csak nézőként szemlélődik a lelátón. Az aréna ugyan nem egy Maracana stadion, füves domboldal szolgál tribünként, de a közönség lelkes. Zúg a biztatás: mindent bele, menj már rá, rúgd meg, stb., bizony, csak így sportszerűen, sehol egy hülye vagy, földet rá, vagy horribile dictu: qrva anyád. De minden hiába, vezet az ellenfél, sőt a hazaiak még egy 11-est is kihagynak, így aztán marad az állás, a meccs végén a nézők csalódottan oszlanak szét. Jenő bácsi, a fizikatanár mielőbbi felgyógyulást kíván Kapufának, majd lelép, az addig látványosan sántító csatár ettől váratlanul helyrejön és futólépésben siet legjobb barátjához, Bogdán Andrishoz.

utanam1x01.JPG

Tovább
Címkék: utánam srácok
komment

Sherlock 3x01 – The Empty Hearse

2015. július 09. 09:00 - PuffCinq

2014. január elsején a BBC végre vetíteni kezdte a Sherlock várva várt 3. évadát. (A Many Happy Returns című miniepizódot, ugye mindenki látta? Szemérmetlen önreklám, tudom, bocsánat. A miniepizód minihogyvoltja egyébként: Sherlock közeledik.) Úgy gondoltam, itt az ideje, hogy most már legyen a 3. évadról hogyvolt is. Vágjunk bele!

Az epizód sem indul lassan, Sherlock sírkövét látjuk, halljuk, ahogy John fölordít: „Sherlock!”, majd látjuk is a híres jelenetet. Sherlock a tetőn, könnyeivel küszködve búcsúzik Johntól. De mi történik közben a háttérben? Szorgos kezek lehozzák a tetőről Moriarty hulláját. És ez még csak a kezdet. Profi módon rátesznek egy Sherlock álarcot is, hogyha ott fekszik majd a járdán véresen, és John fölé hajol, akkor minden teljesen hihető legyen. Eközben Johnt elüti a biciklis, Sherlock pedig egy bungee jumping kötél segítségével berepül a kórház ablakán Mollyhoz. Ekkor természetesen Sherlock fölborzolja göndör fürtjeit, mert a jó megjelenés minden helyzetben fontos. Utána pedig megcsókolja Mollyt. De úgy, hogy Molly nem kap levegőt. No meg, a rajongó(lányok) sem. Ekkor John már ébredezne, de jön Derren Brown (ennek az angolok biztosan nagyon örültek), és egy kicsit még álomba ringatja, hogy a szorgos kezeknek legyen idejük kihozni az utcára Moriarty elmaszkírozott holttestét, és mindent elrendezni körülötte. John magához tér, csakhogy megint elájuljon, amikor meglátja halott barátját. Mi persze látjuk, ahogy az élő eleven Sherlock kisétál a kórházból.

sherlock.jpg

Hülyeség! Mondanátok erre Ti? Lestrade felügyelő is így gondolja. Merthogy az egész fenti jelenetet Anderson mesélte Lestrade-nek. Andersont, akit annyira imádtunk utálni, annyira mardossa a bűntudat, hogy a halálba kergette a zseniális Sherlockot, hogy időközben szakállt növesztett, és napjait azzal tölti, hogy különféle elméleteket gyárt arról, hogyan élete túl Sherlock a zuhanást. Azaz Anderson lett az Első Számú Sherlock Rajongó, Aki Hisz Sherlock Holmesban. Anderson bűntudatát csak növeli, hogy közben persze kiderült az igazság: Sherlock nem volt csaló, Jim Moriarty valóban létezett, veszélyes bűnöző volt.

A következő jelenet, amelyben John Sherlock sírjánál áll bánatosan, két dolog miatt fontos: kiderül, hogy Johnnak barátnője van, valamit az is, hogy – John, nem a barátnője – bánatában bajuszt növesztett, ami nagyon rosszul áll neki.

Közben már egy ősember külsejű ember fut, valahol Szerbiában, egy sötét erdőben. Hőkamerával fölszerelt helikopterek és katonák üldözik, el is fogják mindjárt. Indul a kínvallatás. (Nekem erről a jelentről egyébként mindig a Benedict Cumberbatch főszereplésével készült Little Favour című kisfilm jut eszembe, de tudom, túl nagy rajongó vagyok.) Sherlock – mert persze ő az ősemberkülsejű egyén – csak úgy menekül meg a még nagyobb kínoktól, hogy megmondja a vallatójának, ha most hazamegy, ágyban találja a feleségét a szeretőjével. A vallató elrohan, és előlép az árnyékból Mycroft. Persze, hogy az idősebbik Holmes fivér két perc alatt magas rangú szerb katonatisztté változott. Mi az neki, ha egyszer haza kell végre vinnie az öcsikéjét a Baker Streetre, mert Londont terrortámadás veszélye fenyegeti. Olyan terrortámadásé, amelyet csak Sherlock akadályozhat meg. Jöhet a főcím.

Tovább
Címkék: sherlock
komment

Zoltán, a Farkasember 1x04

2015. július 08. 15:00 - Chat Géza

f8.png

Horkaiék talicskán hordják haza a filmes megbízásokat, mert megint egy filmhez kell pár jelenetet forgatni. A nehezítő körülményt most a határon túli terep adja, na meg az, hogy 5 nap van felkészülni a jelenetekre, onnan élesben fog menni a felvétel, a világítókkal, a hangtechnikusokkal, a szendvicskészítő gyakornokokkal, a rendezővel, a rendező asszisztensével és még ki tudja hány jól fizetett díszletmunkással a farkasok körül zizegve. Zoltán és Péter bejárják a lengyelországi terepet, fejben átdumálják a workflowt, de a szakbarbárkodást levetkőzve hívjuk ezt munkamenetnek. Rúfusz pakk fog a színésszel egy tetemen osztozkodni, de a halott állatot Nelson fogja alakítani. persze csak fejben működik minden ilyen flottul, lesz itt galiba és egymás agyon dominálása bőven.

Tovább
komment

Grimm 3x17 – Szinkronicitás

2015. július 08. 13:00 - Kapitánylány

„Minden káoszban van kozmosz is, minden rendetlenségben rend is rejlik.” – Carl Jung

Nick az esküvőn mereng, Hank próbál tanácsot adni, nem lenne jó, ha a Grimm lemészárolná a vendégeket, rokonokat. Nick végül úgy dönt, hogy lemond a tanúságról, Hank rögtön fel is teszi a jogos kérdést, mégis miként jönnek rá a keveréklények, hogy ő egy Grimm? Nick sem tudja, talán rá kellene kérdezni Monroe-nál.

Adalind és Meisner megérkezik a találkozási ponthoz, most már csak az összekötő emberre kell várni, aki kimenekíti anyukát és gyermekét a svájci Alpokból. A testőr elindul körbenézni, persze már várják őket, míg Meisner verekedni kezd, addig Adalind-ra is fegyvert fognak, közben megérkezik a repülő is. Meisner már csak az üres autóhoz ér vissza, Adalind-ékat az ellen elhurcolná, azonban a sofőrék halottak, és a maradék árulók is holtan végzik, megérkezett az összekötő, aki nem más mint Grimm anyuka, Kelly Burkhardt.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
komment

Kékpróba 6X02 – A tökéletes család

2015. július 08. 12:25 - Bruti

A 15-ös őrsön indul a nap. Érkezik Gail és Diaz, de a srác kiszúrja a nagyfőnököt és a szexi feleségét, így nem akaródzik kiszállni a kocsiból. Gail egy másodperc alatt levágja, hogy ez az a férjezett nő, akit Diaz dönget. Majd beköszön a főni is és megkéri Diazt, hogy nézze meg a felesége autóját, mert szivárog valami. Aha, biztos szivárog... Így kell a frászt hozni az újonc rendőrünkre.

1_1.jpg

Tovább
Címkék: Kékpróba
komment

Nagypályások 1x03 - Magas élet a csöcshajón (18+)

2015. július 08. 09:00 - _lovas_

A múltkor Spencer leszerződtette a pénzügyeit kezelni képtelen NFL-sztárt, Vernont az ügynökséghez, úgyhogy végre találkozhat a főgóréval a kikötőben. Egy csillagromboló nagyságú jachthoz gyalogolnak ki éppen Joe-val, a felettesével. Spencer még gyorsan meg akarja tudni, tényleg az volt-e a helyzet, hogy a góré nem akarta felvenni, de Joe terel. A góré egy igazi seggfej milliárdos, Spenceréknek zokniban kell állniuk a fedélzeten, mint két hülyegyereknek. Eddig csak annyit hallott Spencerről, hogy fasza öltönyökben jár és régen focizott, bár nagyobb darab embert képzelt el. És olyat, aki képes több pénzt hozni nekik. Spenceréknek van erre egy zseniális terve: szerveznek egy óriási bulit, ahol majd szépen meggyőzik az NFL-eseket, írjanak alá az ügynökséghez. Csak izé, na, kéne hozzá ez a jacht. A góré azt mondja, hogy a feleségét nagyobb eséllyel fektethetnék meg, minthogy kölcsönadja nekik a hajót. De az ügynökök meggyőzik, a játékosok az ilyen cuccokra buknak, és a hajónak semmi baja nem lesz, becsszó. 

ballers31.jpg

Tovább
komment

A célszemély (Person of Interest) 4x22 - YHWH (évadzáró)

2015. július 07. 15:00 - AaannnaaA

Szerelő egyensúlyoz egy villanyoszlopon, valamiféle elektromos dobozt szerel le és helyez helyette másikat üzembe, miközben a hírek arról szólnak, hogy az ország elektromos rendszere túlterhelődött. Az irodában Harold és Forrás konstatálja, hogy a Szamaritánus vszg bemérhette a Gép helyét, és most megpróbálja elvágni az energia-utánpótlását – mindenesetre a nővel azóta nem beszél, hogy hőseink eljöttek a kórházból.

Ekkor távolról telefoncsörgés hallatszik, méghozzá az egyik fal mögül. Miközben Forrás egy hatalmas kalapáccsal gyorsan nekiugrik, hogy betörje, Főncsi megállapítja, hogy a metróállomás felújításakor befalazhatták a készüléket, ami most csörög. Mikor elérik felveszi a kagylót, de a gép mindössze a nullát ismételgeti (pontosan kilencszer) – ezt vészjelzésként programozta bele, azt jelenti „haldoklik”. Aztán végül csak belök még három számot 3,1,4 (azaz pí), ez ugye a táska kódja (amit nemrég kerítettek, és most üresen áll), nyilván így kér segítséget tőlük. A nő kinyitja a táskát, belehajít egy laptopot meg még valami kütyüt, aztán indul neki a világnak. Főncsi ellenveti, hogy talán elő kellene keríteniük Johnt, hogy segítsen a veszélyes küldetésben, de Forrás nemet int. Némi gondolkodás után a férfi vele tart.

1.jpg

Tovább
komment

Dominion 1x8 - Beware Those Closest to You (Évadzáró)

2015. július 07. 11:00 - Szencsike

Az első évad ilyen rövidre sikeredett, a 8., duplarészes évadzárót olvashatjátok. A szenátussal kezdünk, épp az angyalok jelentette fenyegetést tárgyalják, mikor a mindenre elszánt Alex viharzik be hozzájuk. A srácot nem hívta senki, az őrök vinnék ki őt, azonban Mihályról vannak infói, ezért maradhat. Alex berohanása előtt Senior beszélt, ő átengedi a maradék idejét a katonának. Alex elárulja a mentorát, Mihály szándékosan rejtegetett a városban angyalokat, mióta csak Vega falai állnak. Még az a szolgálólány is tőle kapta a hamis igazolványokat, aki a Riesen-házban megölte Bixbyt. Sőt, Mihály régen az emberiség legádázabb üldözője volt! Ezt a főangyal saját maga vallotta be Alexnek. A bajt csak tetézi, hogy az Arkangyal Alakulat (katonai különleges egység) egyik tagja magasabb rangú angyal, akit Mihály épített be, ez pedig Noma Banks lenne. A szenátorok vérmérsékletüknek megfelelően reagálnak, van, aki döbbent (Becca), van, aki elégedetten vigyorog az árulás miatt (Senior).

1.png

Tovább
komment

True Detective 2x02 - És akkor mégsem csak egy kaliforniai Twin Peaks

2015. július 07. 09:01 - szabóZ

Leonard Cohen úgy zakatol a főcímben, mintha csak egy lepukkant, hollywoodi sztriptízbár wurlitzeréből szólna, elsőre talán szokatlan volt, de most, a második epizódban már értjük, hogy miért ezt keverték a nyugati parti borzalmak elé. De az, aki az első évad zenéjét jobban bírta, az új főcímet is megnézheti a régi dallal, mert ugye a Youtube-on minden van, még brazil fingós pronó, és True Detective mashup is.

kepernyofoto_2015-07-07_1_23_48.png

A második évadból a kritikák leginkább az erős párbeszédeket és a gyomorszájon vágó monológokat hiányolták, erre a második epizód pont egy ilyennel nyit: Frank Semyon fekszik luxusvillája hálószobájában és a plafonon lassan növekvő foltot bámulja. Felesége, a Lakótársak keresünk óta, kancsal vastagcsontú brit tiniből érdekes tekintetű végzet asszonyává változott Kelly Reilly pedig olyan megértően kérdezgeti, hogy mégis mi a baj, a garanciális javítások miatt bosszús, vagy más baja van, hogy a maffiózó elmeséli neki, hogy milyen volt, amikor a részeges apja bezárta a pincébe, majd gyorsan lecsukatta magát, ezért a kis Frank napokon át feküdt a sötét pincében azon gondolkodva, hogy mi van, ha az apja sose tér vissza. Aztán persze megjött, de három napon át csak a sötétség volt, meg a patkány, ami elkezdte rágni az ujját, és a düh, amint puszta kézzel megöli a nekitámadó állatot.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása