Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Derrick 3x01 - A kolibrik halála (Tod der Kolibris)

2015. május 31. 11:00 - wolfbeisz

Ázsiai hölgy menekül egzotikus ruhában valaki elől a harmadik évadot nyitó epizódban. Az arcán rémület, a parkoló autók mögött bujkál, majd megpróbál felkapaszkodni egy arra járó villamosra, de mindhiába, a jármű tovasuhan az éjszakába. Berohan egy üres telefonfülkébe, de nem tudja, mihez kezdjen, s végül ott éri utol a végzete. A következő jelenetben már egy erősen ittas házaspár autózik hazafelé egy jól sikerült buli végeztével, nagyokat vihorászva. A parkolóházban az asszony veszi észre, hogy zöld ruhadarab lóg ki kocsijuk csomagtartójából. Eleinte ez is nagyon tetszik nekik, egészen addig, amíg a férfi fel nem nyitja a csomagtartót, s meg nem pillantják a halálra késelt lány tetemét…

16_tod_der_kolibris.jpg

Tovább
Címkék: derrick
5 komment

Az Onedin család 6x06 - The Reverend’s Daughter (A papkisasszony)

2015. május 30. 13:00 - Gabba

Ha a fenti címet összevetjük a német verzióval (Schatten der Vergangenheit, azaz A múlt árnyéka), nagy dolognak jöhetünk a nyomára, lássuk hát. A Fogarty-házban kezdünk, a nappaliban a férfiak üzleti ügyekről tárgyalnak, a társalgóban ezalatt a b. nejek divatról és mindenféle pletykákról. A férfiak tervrajz fölé görnyedve vitatják a Liverpool és Manchester közé tervezett 30 mérföld hosszú csatorna előnyeit, az építése kb. 10 millió fontba kerülne, de ez az összeg eltörpül a várható haszon és a gazdasági fejlődés mellett, amit magával hozna a kanális. (Az asztalon amúgy található még pohár, tányér és kanál is.) Itt van Norman Truscoat parlamenti képviselő is, tőle erőteljes lobbitevékenységet és médiaoffenzívát várnak, hiszen a jelenleg monopolhelyzetben lévő vasúttársaságok nem fognak könnyen engedi ennek a tervnek.

reverend01.JPG

Tovább
Címkék: onedin család
12 komment

Éden Hotel 3x70 - The Final Countdown (18+)

2015. május 30. 12:44 - sixx

screen_shot_2015-05-30_at_10_52_25.png

Naszóval a vége. Ez most nem lesz egy hagyományos, rendes hogyvolt, mert az élő kibeszélőben mindent kitárgyalt a kedves-lelkes közösség és a visszajáró trollsereg, amit gondolt, szóval minek. És őszintén szólva kibaszottul el is fáradtam már, jó lesz már egy olyan reggel, amikor nem Péter fejével vagy a Berkin feszülő izompólóval kelek. Ja, apróság: Berkin nem áll jól a zakó, legalábbis nem az, amit nem rá szabtak. Apróság tudom, csak gondoltam, szólok.

Tovább
Címkék: 18+ éden hotel
276 komment

Éden Hotel 3x70 - Elvált a szar a májtól: Loki és Barbara nyerte az Éden Hotelt

2015. május 29. 19:57 - sixx

screen_shot_2015-05-29_at_20_31_59.png

Barbara és Loki nyert, ez van, győzött az igazság, vagy mi. Holnap jön a poszt, az idei utolsó. 

Na kérem, mivel livebloggolni nem fogom a Jeles Eseményt, de ettől még nézem/nézzük lelkesen ugye, legyen hát egy olyan poszt, ahol lehet kommenteli élőben az eseményeket. Sőt, legyen benne szavazás is, ingyen van. Naszóval:

A végeredménnyel tisztában levők NE szavazzanak már, hadd derüljön ki, mennyire lesz a vége meglepő és/vagy mulatságos.

 

Címkék: éden hotel
1225 komment

Domionion 1x02 - Godspeed

2015. május 29. 15:00 - Szencsike

Egy régi szép emlékkel kezdünk, amiben a kisgyerek Alex és Jeep élik a világukat. Apa és fia kosaraznak, heccelik egymást, ahogy a játék hevében szokás, ilyenek a boldog békeidők. Sajnos azonban néhány vérszem (alsóbbrendű angyalok, akik megszálltak embereket) rájuk támad. Jeep bezavarja a srácot a házba, ő küzd meg velük. Szerencsére sikerrel, bár volt egy pillanat, mikor úgy tűnt, hogy Alex megszívja, mert egy vérszem bejut a házba, de Jeep jön, lát  és lő, a fiú megmenekül, Jeep pedig megígéri, hogy sose hagyja el a gyereket. Vissza a kőkemény rögvalóságba, Jeep temetését Alex csak távolról figyeli, a pap a rejtélyes Kiválasztottról is megemlékezik, talán ő elhozhatja a békét…

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Breaking Bad 1x04 - A drogbáró

2015. május 29. 13:00 - roxig

Hank épp az ‘Operation Icebreaker’-t vezeti fel kollégáinak, mikor Gomez beoltja, hogy nehéz úgy komolyan venni egy ügyet, ha az mindig a mentolos cukorkát juttatja az eszébe. Hank erre elveti az ötletet és visszavág társának azzal, hogy egy-két steak vacsora után tényleg ráférne a leheletére pár mentolos drazsé, majd Krazy-8 fényképével visszatereli a szót a nyomozásra:Krazy-8, vagyis Domingo Gallardo Molina nem az az átlagos agyatlan drogdíler, egyszer sikerült lekapcsolnia, mikor még az utcán tevékenykedett, de a csávó olyan, mint a Jefferson család: felfelé bukik. Csakhogy most nagyon úgy tűnik, hogy eltűnt, valószínűleg megölték – az autóját a sivatagban találták meg, a legutolsó személy pedig, akit beköpött, nem más, mint a saját unokatestvére, Emilio Koyama, aki szintén felszívódott. Hank elmondja, hogy normális esetben letudná annyival, hogy valaki tett egy rohadt nagy szívességet, csakhogy Krazy-8 kocsijában találtak vagy 2 gramm metamfetamint, a laboros vizsgálat pedig kimutatta, hogy ez a legtisztább anyag, amivel valaha dolguk volt, egészen pontosan 99.1%-os. A kémikusuk teljesen el van ájulva, állítólag még ő maga se lenne képes ennyire tiszta anyagot előállítani, ráadásul nem is valami lepattant mexikói laborból származik: Krazy-8 kocsija mellett találtak ugyanis egy gázmaszkot, így elég erős a gyanú, hogy egy mozgó meth-laborral van dolguk. Új arcok vannak a városban, és bár még nem tudni, pontosan kik, és honnan jöttek, az biztos, hogy az eddigi kotyvasztókhoz képest elképesztően magas a tudásuk. Nagyon úgy néz ki, hogy Albuquerque-nek új drogbárója van.

kepernyofoto_2015-05-28_10_33_34.png

Tovább
3 komment

The Flash 1x22 – Rogue Air

2015. május 29. 11:00 - SuperLawyerGirl

Wells szónoklatával indítunk, amit a lerobbant Eddie-nek ad elő, kifejtve, hogy mindent vissza fog szerezni, amit elvettek tőle. Közben Iris is nagyon szenved, annyira, hogy kétezer címzést rendelt kétszáz helyett, és szükségét érzi Barry letolásának is, amiért nem találta még meg a pasiját. Allen a lány kezét fogva ígéri meg sokadjára, hogy rossz pénz nem vész el, meglesz Thawne ne aggódjon, majd elrohan, mert Cisconak valami fontos mondanivalója van. Mégpedig az, hogy rájött miért gyorsabb annyival a Reverse Flash, mint Barry: mert Wells a kerekesszékében lévő eszközzel töltötte magát, mint valami telefont. De még mielőtt ebbe belefolyhatnánk, a részecskegyorsító – ami elvileg felrobbant, de láthatóan újraépült - minden előjel nélkül beindul.

vlcsnap-2015-05-23-21h51m20s245.png

Tovább
Címkék: the flash
1 komment

Éden Hotel 3x69 - A búcsúbuli érdeklődés hiányában elmaradt (18+)

2015. május 29. 06:36 - sixx

screen_shot_2015-05-29_at_05_24_57.png

Már látom a fényt az alagút végén, igaz, ahogy közeledek felé, Gólem áll benne térdig érő fosszínű halászgatyában és mélyen kivágott, molyrágta pólóban, a kezében egy Éden Hotel feliratos kártyával, és azt mondja, hogy a lakók a 34 555. napon vannak túl, Botox és Papika unokái túl vannak az első kamerás kúráson, Loki és Patkolt Pecek válása pedig viharos volt, mert nem jutottak dűlőre a kék pillangók sorsát illetően. Igen, bazdmeg, ilyeneket álmodom mostanában, nem lehet elég gyorsan vége ennek az évadnak.

Tovább
Címkék: 18+ éden hotel
149 komment

Grimm 3x12 – Vadászat

2015. május 28. 15:00 - Kapitánylány

„Jöjj vissza este, hogy meglásd, hogyan zártam ki a féktelen vadászokat!” - Little Brother and Little Sister

Kihalt utcán minden sebességi korlátot megszegve siet emberünk valahova, persze a rend éber őre se rest, szirénázva utána indul.

Monroe idegesen várja Rosalee-t a lépcső alján, egy drága étterembe mennek vacsorázni. Az étteremben Eddie kíváncsi lenne, milyen volt a lány első alkalma, persze nem lenne hálátlan, ő is elmesélné a sajátját. Sajnos sikamlós történetek helyett az első átváltozásról van szó, Rosalee a bátyjával élte át, Eddie pedig az anyja előtt alakult át először. Újabb 175 dolláros bor mellett folytatódik tovább a randevú, a lány nem érti, talán ünnepelnek valamit?

Az üldözés tovább folyik, gyorshajtónk végül megáll, a rendőr pedig elindul letartóztatni, de végül nem sikerül elkapnia a sofőrt, az átalakulva megöli a helyi erőt.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
6 komment

A férjem védelmében 6x21 - Don't Fail

2015. május 28. 13:00 - fuszulykavirág

A visszalépés után Aliciára hirtelen rászakadt a rengeteg szabadidő, nem is tudja, mit kezdjen vele. Memoárt ír, barkácsol, téblábol, rejtőzködik és várja az 5 órát, mint a messiást, hogy végre kibonthasson egy üveg bort. Eli azért ad neki feladatot: a kampányának adakozókat kell hívogatnia, és köszöngetnie a nagylelkűségüket. Hosszú a lista, nem is mindenki kíváncsi a hálálkodására, de az egyik szám a listán, nem is egy adakozóé, hanem egy régi ügyfélé, aki ismét bajban van. Ezt a Brett nevű fickót hat évvel ezelőtt sikerült felmentetnie egy gyilkossági kísérlet vádja alól, de időközben meghalt a sértett, ezért most ismét megpróbálják őt elítélni, immár gyilkosságért.

1_alicia.JPG

Alicia nem akarja vállalni, hisz ő most nem praktizál, Finnre akarja sózni az ügyet, de ő nem vállalja, inkább meggyőzi Aliciát, hogy talán mégis jót tenne neki, ha újra munkába állna. Így is lesz, vállalja az ügyet. Hat éve Brett állítólag megverte az áldozatot, elég csúnyán, kómába is került, amiből aztán felépült, de most mégis meghalt – az akkor szerzett sérülései miatt. Anno nem találta a bíróság megalapozottnak, hogy gyilkosság lett volna Brett szándéka, így felmentették, most viszont úgy néz ki, hogy mégiscsak megölte azt a szerencsétlent.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása