Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Derrick 2x12 - Riasztás a 12-es körzetből (Alarm auf Revier 12)

2015. május 24. 11:00 - wolfbeisz

Börtönudvaron indul az évadzáró epizód. Albert Ross, a betörés miatti nyolcéves büntetésének utolsó két hónapját töltő rab már a jövőt tervezgeti. Megbeszéli a sameszaival, hogy vegyék kezelésbe a gázolás miatt nemrég kóterba zárt, sápadtan megszeppent Fleischmannt. A verekedés csúcspontján aztán Ross közbelép, „megvédi” a már vérző szájú új fiút, s még azt is elintézi, hogy utána egy cellába kerüljenek, s teljes legyen a védelem. Tervei vannak a jólfésült rabbal, ez nyilvánvaló, csak még nem tudjuk, mik azok.

15_alarm_auf_revier_12.jpg

Tovább
Címkék: derrick
komment

Az Onedin család 6x05 - The Upright Man (Egy tisztességes ember)

2015. május 23. 11:00 - Gabba

Az évad eddigi legjobb epizódja ez, de nemcsak ezzel csalogatom az olvasókat, hanem a német címmel is: Von Fremden und Freunden, azaz idegenekről és barátokról lesz máma szó, csapjunk is gyorsan bele a paradicsomlevesbe. Nagy izgalom dúlja a liverpooli üzletemberek keblét, Mr. Murchison felszámolja a cégét és eladni szándékozik a társaság valamennyi vagyontárgyát, beleértve a raktárat (persze nem a 13-ast!), a teljes raktárkészletet és az öt gőzösből és egy vitorlásból álló flottáját. Baines és Jack Auskerry kapitányok beszélgetéséből megtudjuk, hogy az ifjú William Frazer már tett ajánlatot a cégre. Természetesen Jamesünket is érdekli a dolog, ő közvetlenül Murchisonnal tárgyal, de egyelőre eredménytelenül.

upright01.JPG

 

Tovább
Címkék: onedin család
komment

Éden Hotel 3x65 - Te is, egykori partnerem és harcostársam, akinek mindent elmondtam és csak nagyon kevésszer ugattam le a fejét, Laura?

2015. május 23. 06:00 - sixx

screen_shot_2015-05-22_at_22_40_41.png

Áll ez a derék Gólem a hotel előtt, és sajnálom, de ha egyszer olyan, mint egy telefosott búvárruha, akkor olyan, basszameg, feszülős kék ing ide, zöld gatya oda, és ezen nem segít a kényszeresen megkettőzött t-betűs felkonf, és az idegesen rángatott kis kártya sem, és sajnálom, de ez asszem a 62. hogyvoltom ebben a témában, az a csoda, hogy még nem motyogok magam elé a BKV-n melóba menet.

Tovább
Címkék: éden hotel
komment

Forever 1x22 - The Last Death of Henry Morgan (sorozatzáró)

2015. május 22. 13:00 - tinipuma

Valahol egy raktárban egy nő kutakodik a holmik között, régiségekről van szó az biztos, a szalmával bélelt ládából ósdi holmikat vesz elő óvatosan, de a tárgyak megóvása miatt viselt gumikesztyű nem a viselőjét védi, egy rettentő öregnek látszó tőr miatt véresen húzza ki a kezét.

Kedvenc nyomozócsapatunk közben helyszínel, ismeretlen nő holtteste hever egy aluljáróban, Hanson örül is, az ilyesmit szereti, kirabolták, sima ügy. Lenne, mutat rá Jo, normális rabló nem hagyná a gyémántosan fénylő gyűrűt az áldozatán (és még Henry sincs sehol, teszem hozzá). Lucas érkezik, nyakában egy zsebkendővel (Mike szerint), van egy elmélete. Kábé kettő másodpercig, megcáfolják, ekkor újabbal rukkol elő, de nyomozóink inkább megvárnák Henryt, mielőtt elővezetné a harmadikat, tényleg, merre van a mi kedvenc doktorunk? Hát temetésen, mondja Lucas, Jo adja a flegmát, szabira ment, mittudomén, engem nem zavar, hazudja.

Tovább
Címkék: Forever
komment

Breaking Bad 1x03 - A felfedezés

2015. május 22. 11:00 - roxig

Walter és Jesse gázálarcba öltözve súrolják Emilio cafatokra szakadt maradványait a padlóról, miközben a véres, testéreszes szivacsok facsarásakor nagy erőkkel öklendeznek. Walter, hogy elterelje figyelmét, visszaemlékszik egy évekkel ezelőtti délutánra, mikor az emberi test összetevőit vizsgálva arra a kérdésre keresték a választ, mégis mi töltheti ki azt hiányzó két ezredet az ember összetételéből. Közben Emilio vére a parketta rései között lecsepeg a pincébe is Krazy-8 lába elé, miközben a férfi maradványaitól Walter a fenti WC-be öntve szabadul meg.

kepernyofoto_2015-05-14_15_28_24.png

Tovább
komment

Kemény motorosok 5x07 - Mindenki csak szív

2015. május 21. 13:00 - _lovas_

A múlt héten végre kiderült, hogy Clay mozgatta a szálakat a betörésekkel, de azzal ő sem számolt, hogy emberei lelövik a rendőrfőnök terhes feleségét. Innen folytatjuk, a Fiúk volt elnöke bőszen felesezik, és cseszegeti tovább az új tagokat, akik jól elcseszték neki az egészet. Azok meg azért dühösek, mert Clay elküldené őket a városból, amíg kicsit leülepednek a dolgok, pedig pénzt és sikert ígért nekik, ha visszaültetik az asztalfőre. Törnek a poharak, Clay ideges, miközben volt nője, Gemma a bárban összeszedett MILF-vadász mellett ébred, eléggé másnaposan. Kitántorog a fürdőbe, hogy megeméssze a dolgot.

soa1.jpg

Tovább
Címkék: sons of anarchy
komment

A férjem védelmében 6x20 - The Deconstruction

2015. május 21. 11:00 - fuszulykavirág

Alicia egy sajtótájékoztatóval nyitja az eheti epizódot, ahova Peter a kezét fogva kísérte el, és támogatóan áll mögötte. A megromlott kapcsolat ellenére ez most őszintének tűnik, a bajban mégis összezárnak. Alicia bejelenti, hogy lelép az államügyészi posztról a felmerült csalások vádja miatt, amihez neki nyilván semmi köze, de nem akarja, hogy az elhúzódó újraszámlálási procedúra megbénítsa a hivatal működését. Nem igazán volt más választása, de azért ez eléggé összetöri, és nem tudja, mihez kezd most. A sajtótájékoztató zseniális, pont úgy áll Peter Alicia mögött, mint Alicia állt Peter mögött, amikor megismertük őket.

1_alicia_peter.JPG

A republikánus fővadász összeereszti saját két ügyvédjét Diane-nel és Caryvel, mert akad egy téma, amiben történetesen egyetértenek: a kötelező minimumbüntetések mindenki szerint igazságtalanok, amikor a bíró nem dönthet másként, minthogy kiszab egy büntetést, még akkor is ha nincs meggyőződve annak helyességéről. Ezeknek az eltörlését szeretnék ők mindannyian, ehhez keresnek egy ügyet. Diane jelöltje egy nagymama, aki postára adott egy csomag drogot, és éppen 6 évre ítélik, a másik esélyes ügy, pedig egy szobafestő, aki egy sérülés után a fájdalomcsillapítókra szokott rá, amiből végül drogvád lett.

Tovább
komment

Éden Hotel 3x63 - Bence csapágyasra hajtja a szopórollert?

2015. május 21. 06:52 - sixx

screen_shot_2015-05-21_at_05_37_06.png

Ez lesz az az adás, amiben a faszik és a bulák is egymásról mondanak véleményt, ígéri Gólem, és ingben van, meg farmerben, elfogyott a sort-póló kombó? Aszongya, hogy veszélbe kerülés lesz két játékosnak, a bejátszóban meg Pornósbulát halljuk, ahogy felolvas, és gyertyaceremóniát emleget, tán csak nem forró viaszt kell egymás testére csorgatni, és aki először felsikít, az szarban van?

Tovább
Címkék: éden hotel
komment
süti beállítások módosítása