Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kossuthkifli 1x02

2015. március 29. 15:00 - Gabba

1849. május 7., az utazás első napja

Az útra készülőben Schwappach őrnagy átnézi a grófnő néhai bátyjának, Thalvizer Dorozsmának a fegyvergyűjteményét, meglepetésre Karola valamennyi fegyver nevét és működési elvét ismeri. Schwappach végül egy puskát, egy jurátuskardot és egy zsebpisztolyt választ ki, és elhelyezi a málhában. Jön Csepke, a régi hűséges házicseléd, aki mostanra már vaksi és félig süket, mégis segít a pakolásban, múltbeli erényeiről a grófnő rögtönzött előadást tart. Ennek lényege, hogy fénykorában Csepke igencsak buja némber volt, például Karola idős apját hatszor fordította vissza a haldoklás útjáról női bájai, főként dinnye nagyságú csecsei segedelmével. Az öreg gróf minden ilyen beavatkozás után úgy meggyógyult, hogy többnapos vadászatokat rendezett. Csodás, mesés idők! Az utasok bekászálódnak a delizsánszba, az őrnagy szökés ellen kötelet akaszt a kocsis nyakába, aminek másik végét a saját kezébe fogja. A bakról Batykó az útirányról érdeklődik: Merre? Balra, Debrecenbe!, adja ki a pontosnak nem igazán tekinthető iránymutatást Schwappach.

Kossuthkifli2 01

Tovább
Címkék: kossuthkifli
14 komment

Derrick 2x05 - Az erőszak jegyében (Zeichen der Gewalt) (18+)

2015. március 29. 11:00 - wolfbeisz

Kendőbe bugyolált arcú férfi hívja Manfred Riegert, a fiatal ügyvédet, aki éppen a vizsgálati fogságban lévő védencéhez, a halált okozó verekedés miatt elfogott Günter Hausmann-hoz készül a börtönbe. A telefonáló közli az ügyvéddel, hogy hamarosan futár érkezik majd hozzá egy csomaggal, amit észrevétlenül be kell juttatnia Hausmann-nak a börtönbe, különben baj lesz. A csomagban pedig nem mást talál majd, mint egy pisztolyt, ami rögtön izgalmasabbá teszi a dolgot. S hogy mi lesz a baj, ha az ügyvéd vonakodna, vagy nem teljesítené feladatát, az is gyorsan kiderül: a telefonáló férfi és társa ugyanis otthonában ejtették túszul Hertát, az ügyvéd csinatos feleségét, aki egy másik univerzumban nem más egyébként, mint Christa nővér (Gaby Dohm) a fekete-erdei klinikáról. Ha a szegény fiskális értesítené a rendőrséget, meg fogják ölni a fiatalasszonyt.

8_zeichen_der_gewalt.jpg

Tovább
Címkék: derrick 18+
28 komment

Az Onedin család 6x01 - No Smoke Without Fire (Ahol füst van, ott tűz is)

2015. március 28. 11:00 - Gabba

Izgalmas epizódcímmel nyitjuk a hatodik évadot, a német verzió szerint Die Feuerteufe, azaz tűzkeresztség, ezek szerint nem fogunk ma sem unatkozni. Amúgy a főcím ismét megújult, a bevezető képek az egyik Onedin vitorlás fedélzetén sürgölődő matrózokat mutatják, a főszereplők viszont már nem jelennek meg a képen, csak a nevüket írják ki.

Nosmoke00

Dél-Afrikában kezdünk, James gyapotbálákat rakodott be a Christian Radichba, amit a 4x10-ben már tömjéneztem, szerintem ez a legszebb tagja az Onedin flottának. Már csak Bainest várják vissza a partról, de késik, James idegesen járkál fel-alá a fedélzeten, Blake első tiszt is aggodalmasan pásztázza a partmenti vizeket a távcsővel. Végre feltűnik a révkalauz kis gőzhajója, azon érkezik Baines és még valaki: Daniel Fogarty, akit Blake amúgy már korábbról ismert. Én viszont alig ismertem meg, mert Fogarty mindig borotvált arcát most dús bajusz díszíti, azt nem mondom, hogy rosszul áll neki, de hogy nem jól, az biztos. (Méretes bajusza alapján ő is beköltözhetne a Sándor-palotába Ádár János mellé.) Terjedelmes ládát hoz magával, aminek beemelésére Baines már ki is adja a parancsot, de James leinti: csak olyan rakomány kerülhet a hajóra, amit ő engedélyez, úgyhogy bitte warten.

Nosmoke01

Tovább
Címkék: q onedin család
8 komment

Éden Hotel 3x25 - Szevasztopol (18+)

2015. március 28. 09:00 - sixx

 screen_shot_2015-03-27_at_23_14_58.png

Én aztán kurvára nem értek a kortárs férfidivathoz, fekete póló és farmer kombóval viszont még nem tévedtem akkorár soha, sehol, mint Gólem ezzel a zöld, aprókockás inggel, aminek a gallérrésze alaposan el van szabva vagy baszva, kinek hogy, hátborzongató adást ígér, meg emberi értékeket, a végén még kiderül, hogy Beus Pjotr eltitkolt gyereke, és most felvállalja, Nózi ide, Minnie oda.

Tovább
Címkék: 18+ éden hotel
744 komment

Fargo 1x09 - Róka, nyúl és káposzta

2015. március 27. 13:00 - tinipuma

Fogorvosnál kezdünk, azt látjuk amit az orvos lát, kibírtam volna ezen képsorok nélkül, de most már mindegy. A fúró kellemesebbik végén Malvo helyezkedik el, folyamatosan beszél, ezúttal az alvásmegvonás élettani hatásait és az erre irányuló kísérleteket ecseteli a tehetetlen páciensnek, most már értem a drasztikus pályaváltást, a fogorvosi székben ülve senki nem tud és nem is mer visszaszólni, ha agyzsibbasztó fejtegetésekbe kezd. Mick Mike, merthogy most így hívják, remekül beilleszkedett az új közösségbe, fogorvos kollégákkal partizik, eljegyezte az asszisztensnőjét is, a csaj odavan a gyűrűért, viszonzásképp legközelebb az egész hüvelykujját feldugja majd vőlegénye hátsójába, csupa öröm az élet. Új barátnak iszogatás közben eszébe jut, hogy Micky Mikey milyen jól kijönne az ő régen látott tesójával, igaz, hogy az tanúvédelem alatt áll, de üsse kavics, annyira jó cimborák már, egy vegasi hétvégén talizhatnak, abból nem lehet baj. Malvo mégse váltott szakmát ezek szerint, sőt a relaxációs kazettái is megvannak még.

Tovább
Címkék: fargo
1 komment

Better Call Saul 1x05 - Alpine Shepherd Boy

2015. március 27. 11:00 - roxig

Az idős nő nyugtalanul lesi, mikor érkeznek már meg végre a járőrők, akiket jó ideje kihívott már a furcsa szomszéd, Chuck McGill miatt: a férfi ugyanis ezüst takaróba burkolózva lopta el az újságot a küszöbéről. Nem sokkal később meg is érkeznek a rendőrök és kopogtatnak is a férfi ajtaján, aki épp a kanapén fekve próbálja legyűrni a külvilág által okozott sokkhatást. A rendőrök egyre határozottabban kopognak, így Chuck kénytelen felkelni, az ajtóhoz érve pedig közli a járőrökkel, hogy szívesen beszél velük, de az ajtót nem nyithatja ki és sajnos az udvarra sem tud kimenni az állapota miatt. A rendőrök erre felhozzák, hogy újságot lopni azért mégis ki tudott jönni, mire McGill elmondja, hogy ott hagyott cserébe egy ötdollárost, így az eset aligha tekinthető lopásnak. A helyzet komolyságát érzékelve kibújik belőle az ügyvéd, ám az ‘alapos gyanú’ törvénykönyvben foglalt jelentésének taglalása közben az egyik járőr a hátsó bejárathoz megy, bevilágítva pedig észreveszi a tönkretett biztosítódobozt. Rögtön odahívja társát, aki szintén értetlenül áll az eset előtt, akkor meg pláne, mikor észreveszi a megrongált doboz alatti tűzelőanyag mennyiséget, amivel az egész környéket fel lehet robbantani. A kukucskálóba nézve McGill észreveszi a dühösen közeledő rendőröket, úgyhogy taktikát vált és megígéri, hogy mégis csak beengedi őket, ha kint hagyják az összes elektromos berendezést, sőt, még az újságot is visszaadja. A járőrök viszont sokkolót és fegyvert rántva rátörik az ajtót, a beszűrődő fénytől pedig ismételten úrrá lesz a férfin a rosszullét.

kepernyofoto_2015-03-21_21_46_46.png

Tovább
Szólj hozzá!

Éden Hotel 3x24 - In Pjotr We Trust (18+)

2015. március 27. 06:06 - sixx

 screen_shot_2015-03-26_at_20_38_31.png

Gólem a parton, a kamera a homokban, az Éden Hotel lakói egy pokoli társasjáték résztvevői, mondja, de ezt ő maga sem gondolja komolyan. Jó, azt mégsem mondhatja, hogy egy bolondokházával kevert bordélyba zártunk pár paranoiás agyhalottat, illetve lehet mondta, csak nem ez került be a műsorba. Pjotrnak van valami terve, mondja, és kíváncsi, mi lesz belőle. Én meg arra, hányszor kellett ezt felvenni, mire sikerült elmondania, mert a homok jól össze van járva mögötte.

Tovább
Címkék: 18+ éden hotel
631 komment

A férjem védelmében 6x12 - A vita

2015. március 26. 15:00 - fuszulykavirág

Alicia az első nyilvános vitájára készül az államügyészi posztért folytatott kampányban, egyszerre fésülik és készítik fel a keményebb kérdésekre, de őt csak az érdekli, hol van Johnny. Emlékszünk, az előző rész végén lesmárolta. Eli próbálja ellátni kezdés előtt az utolsó jótanácsokkal, de Aliciával nem könnyű, inkább az ügyfeleivel foglalkozik. Az egyik nagy kliens éppen válik, nincs megelégedve az ügyvédje munkájával, ezért reklamál Aliciánál, aki ráállítja az ügyre Diane-t és a többieket. Kiderül, hogy az irodájuk egyik ügyvédje nem éppen előnyös alkut készül kötni, jó eséllyel azért, mert a konkurencia munkát ajánlott neki.

1_alicia.JPG

A vita kezdete előtt 3 perccel befut Johnny a hírrel: az egyik újságírónak fotói vannak Peterről és Ramonáról (az aktuális szerető, akit állítólag már dobott), amik tegnapelőtt készültek, és erről akarja kérdezni Aliciát. Alicia nem is igazán lepődik meg magán a tényen, inkább csak az bosszantja, hogy már megint Peter magánéletéről akar szólni az ő kampánya. Az aktuális ügy, ami mindenkit lázban tart egy fekete fiú halála, akit két rendőr lőtt le, és felmerült annak a gyanúja, hogy talán faji előítélet vezette a rend őreit. Erre az ítéletre vár mindenki, a vitán is téma lesz, Peternek is nyilatkoznia kéne valamit a témában.

Tovább
Szólj hozzá!

Empire 1x05 - Veszélyes kötelék

2015. március 26. 13:00 - Szencsike

TaKeem, mint az ideális párok No. 1-ja, egy bulin vesz részt, a vörösszőnyeges riport viszont pindurkát balul sül el. A ripotercsaj egész egyszerűen Lucious Lyon fiának nevezi Hakit, mintha semmi mást nem tudna felmutatni ezen kívül, de Tiana megvédi őt. Ha kijön az új klip, Lucious Lyont fogják úgy emlegetni, mint Hakeem Lyon apja. Biza, a videót a Drip Drop című számából készíti és a listák élén fog landolni. Buli vége, hazaút, Tiana nem megy Hakihoz, másnap egész nap próbál, búcsúzáskor Haki megköszöni, hogy megvédte őt. Csók, holnap találkoznak, a srácok ugratják a hősszerelmes fenegyereket, de ha tudnák… Tianát az ágyban már várja valaki, egy lány, a szeretője, hoppá…

1.png

Tovább
Címkék: fox empire
Szólj hozzá!

Az Álmosvölgy legendája 2x16 - A felszín alatt

2015. március 26. 11:00 - Szencsike

Három derék munkásemberrel kezdünk, egy alagút útvonalát kell ellenőrizniük és felderíteniük. A falban felfedeznek egy hasadékot, ami egy titkos folyosóra vezet, ami egy csapóajtóval lezárt, újabb alagutat rejt. Nem különösebben lelkesek az urak a plusz munkától, de a fedelet felnyitják. Ebben az alagútrendszerben első pillantásra nincs lent senki. Előkerül egy kamerás mobil is, örök emlék lesz ez a felfedezés. Mikor a melósok jobban megnézik az alagutat, mindegyiküket elragadja egy rém.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása