Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Derrick 2x04 - Madeira

2015. március 15. 13:00 - wolfbeisz

Az epizód elején idősebb úriember ballag egy társasház kapucsengőjéhez. A felcsengetett lakásban Domberg asszony már tűkön ülve várja a férfi hívását. Utaznának valahová, de akadt közben egy apróbb probléma: a hölgy kutyáját a szomszéd mégsem hajlandó befogadni, így Agnes tárgyalásokat kezd arról, hogy nem vihetné-e mégis magával a valami rosszat sejtő, nyüszítve vakkantgató blökit? A férfi a vonal végén hajthatatlan, s annyira sietős neki az indulás, hogy rábeszéli az asszonyt: hagyja összepakolt holmijait a már üresen álló lakásban, később majd visszajönnek a cuccokért, előbb ezt a kutya-dolgot kell elintézni. Végszóra csönget a hirtelen távozás miatt szintén eléggé izgatott szomszédasszony, hogy Agnes legalább egy címet adjon, ahol baj esetén elérhetik, de a pontos úticél nagyon titkos lehet, mert az öreg hölgy majdnem szívrohamot kap a kérdéstől, s azzal szereli le a szomszédot, hogy majd utólag megírja neki az új – mint kiderül – madeirai elérhetőségét. A hölgy még megkérdezi Agnest, hogy jól meggondolta-e ezt a költözést, egyáltalán ki az a férfi, akivel elutazik olyan messzire, de az asszony hajthatatlan: minél gyorsabban indulni szeretne, mert lenn már türelmetlenül várják. Bár Cristiano Ronaldo csak egy jó évtized múlva születik majd meg ott, a jelek szerint Madeira szigete nélküle is elég vonzó volt az unalmas müncheni életüket maguk mögött tudni akaró hölgyek számára...

7_madeira.jpg

Tovább
Címkék: derrick
10 komment

Éden Hotel 3x15 - Igazi tökös csaj, reméljük, nem szó szerint (18+)

2015. március 14. 10:03 - sixx

screen_shot_2015-03-14_at_8_04_00.png

Gólem egy jelenség a kis piros topánban a zöld domboldalon, mellkas alatt behúzott, kicsit feszülős, csíkos ingben, de mintha érezné, hogy ez most mellélövés volt, és feszeng, topog, bár az is lehet, hogy a reggeli utáni káfolás maradt ki a szórásból, nem tudni. Ma kiválasztás, lecsap Snezi, dráma, tragédia, könnyek.

Tovább
Címkék: 18+ éden hotel
660 komment

Better Call Saul 1x03 - Nacho

2015. március 13. 15:00 - roxig

Kocsikulcs, toll, lakáskulcs és egy bunkofonnak beillő, kezdetleges mobil – ezeket adja le a fogda portáján Chuck McGill. Nem sokkal később piros kezeslábasban és bilincsre verve védence is megérkezik, aki nem más, mint Saul Goodman, aki közepes poénokkal igyekszik oldani a helyzetet, totál sikertelenül. Szexuális zaklatásért ültették le, amit oltári nagy baromságnak tart, így egyből a védekezési stratégiáról és a kiskapukról faggatja bátyját, amivel seperc alatt kikerülhet. Chuck viszont hozzávágja, hogy ahhoz képest, hogy már öt éve nem találkoztak és most sem volt képes személyesen a segítségét kérni, mégis milyen alapon várja el, hogy vállalja az ügyét. És különben is, miért az anyjukat hívja fel sírva, segítségért könyörögve? Goodman ezt persze kikéri magának, ő aztán nem fajul odáig, hogy a megyei börtön nyilvános telefonja mellett fakadjon sírva, magyarázkodás közben viszont eléggé összezuhan és bevallja, hogy nem csak a családjának okozott csalódást, hanem saját magának is, ebből pedig már nagyon elege van. Szinte sírva ígéri meg Chucknak, hogy ha most kimenti, akkor felhagy minden korábbi kétes ügyével és megpróbálja rendbe tenni az életét.

rsz_kepernyofoto_2015-02-20_170836.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Grimm S03E06 – Stories We Tell Our Young – Történetek az útókornak

2015. március 13. 13:00 - Kapitánylány

„Nem hiszünk, pusztán félünk.” - Inuit mitológia

Több mint egy éve búcsúztam el, hogy talán ősszel folytatjuk, ebből tavasz lett és Viasat 6, de folytassuk is a történetet!

Renard nyomozópárosunkat kéreti magához, elmegy a városból, de nem nyaralni, ha kapnának tőle bármiféle üzenetet, azt nem ő küldi, ha üzenni akar, azt úgy is Rosalee-n keresztül fogja megtenni.

Egy házaspár érkezik a helyi paphoz, a fiukon akarnak segíteni. Az atya, a papnövendék és a fiú elzárkózik, a szülők kint imádkozva várják, hogy véget érjen az, amit a pap készül tenni a sráccal. A tiszteletes a Mi atyánkat kezdi el mondani, Daniel halálra van rémülve, a papnövendék próbálja megnyugtatni. Amíg kint az ideges szülők várakoznak, addig bent a helyzet fokozódik, Daniel rohamot kap, a tanonc próbálja lekötözni, de a srác átváltozott arccal, kikelve magából leüti az ott lévőket.

01-1.jpg

Tovább
Címkék: grimm
17 komment

Éden Hotel 3x14 - Adrienn szellemi képességei suták (18+)

2015. március 13. 08:07 - sixx

 screen_shot_2015-03-13_at_5_36_43.png

Gólem rettentő délutánt ígér, drámát, és olyan bejelentést, hogy lefossuk a bokánkat testületileg. Mindezt egy zöldeskék abroszban, amit az Így rendezzük be Shrek kedvenc kisvendéglőjét katalógus negyedik oldalán láttam legutóbb. Én hiszek neki, mert nagyon határozottan csapkodja a tenyerét egy súgókártyával. (Órák száma: egy.)

Tovább
Címkék: 18+ éden hotel
556 komment

Az Álmosvölgy legendája 2x14 - Kali Yuga

2015. március 12. 15:00 - Szencsike

A csapat karaoke-estét tart a bárban, Abbie áll a mikrofon mögött, hát egy X-faktor középdöntőt megajánlok neki a hangja alapján, ha hozzá tudnak fűzni valamilyen jó bulvársztorit a démonokkal való harcolásra, lehet tovább is menne. Crane, Jenny és Szőke szájtátva hallgatják az előadást, a csajnak nagyon jó hangja van, anyukájuk csak angyali hangként emlegette. Jenny kis célzásán Crane nem sértődik meg, Orion már kikerült a képből. A dal végeztével bezsebelheti a dicséreteket, majd a következő dalon törhetik a fejüket, ám Szőkét elszólítja a kötelesség. Japán dobócsillagokért mehet, ám Jenny gyanúja szerint az eladó lehet hamis cuccokat sózna rá. Szőke nem kér a lány segítségéből, így egyedül indul bevásárolni, egy ígérettel, hogy nemsokára visszatér.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Forever 1x16 - Memories of Murder

2015. március 12. 13:00 - Kapitánylány

A mai részünket úgy látom időugrással kezdjük, de nem, ez mégse a 70-es évek, egy mobiltelefon szólal meg a háttérben. A nő idegesen veszi fel a telefont, megint zaklatják, de a hívást megszakítja, valaki épp most érkezik meg, nagyon sajnálja a helyzetet.

De úgy látom nem nyert bocsánatot, egy szeméttelepen holtan kötött ki a nő, nyomozópárosunk érkezik meg, Jo rögtön meg is állapítja, hogy ha Mike veszi fel a telefont, akkor mindig ilyen helyszínen kötnek ki. A holttestet és a környékét átkutatva nem találnak semmit, ami azonosíthatná a nőt, csak pár fénykép hever az áldozat mellett, talán prosti volt? Jo ekkor veszi észre a lehetséges fegyvert, egy fondü nyársat.

01.jpg

Tovább
Címkék: Forever
9 komment

Fargo 1x07 - A jéghegy csúcsa

2015. március 12. 11:00 - tinipuma

Gus Grimly rendőr üldögél gondterhelten a kórházban, feltehetően Molly miatt izgul. A kezdő képsorok alatt oda nem illő beszélgetést hallunk, valahol valakik reggeliznek éppen. Ugrunk is oda, Chaz Nygaard, Kitty és a gyerek készülődnek, háttérben a hírolvasó a minapi különös időjárási jelenségről beszél (halak potyogtak az égből, egy tornádó kaphatott fel egy tavat a lakókkal együtt és pakolta le kicsit odébb). A kis Gordo fogja a hátizsákját és suliba megy. Később az ebédlőben két osztálytársa öli egymást, birkózás közben lelökik a kisfiú táskáját, amiből kirepül a Lester által becsempészett pisztoly és végigcsúszik a padlón. Csend és döbbenet.

01.jpg

Tovább
Címkék: fargo
2 komment
süti beállítások módosítása