Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x56 - Nem a szavanna ez, hanem a Fidesz

2015. január 11. 17:20 - szabóZ

Hiába öltöztették csótánynak, meg varacskos disznónak a Való Világ szereplőit, azért a hét végére csak kiderült, hogy szó sincs szavannáról, meg az Elton Johnnal kisért Disney-mese Afrikáról: ez itt akkor is Magyarország, közelebbről a főváros ötödik kerülete, tudod, az a soktornyú, irgalmatlan nagy épület, ott a Duna partján. Mert tényleg mi mást jelentene az, hogy az Oroszlánkirályt megpuccsolja a strucc, ezért a hatalmat a Varacskos disznó örökli, és eközben a háttérben felröhög a Csótány? Andersen írja a Való Világot, ez már fix, de csak miután másfél évtizedet lehúzott parlamenti tudósítóként a Népszavánál, és cinikus alkoholistát csinált belőle a nagypolitika.

Az első negyedórában semmi nem történik, csak Zsu, az Oroszlánkirály szenved, hogy mennyire fáj, hogy betesznek neki, hiába talál ki jobbnál jobb adókat, elnézést büntetéseket, ezek csak leszarják. Mert nem akarnak együttműködni a nemzeti rendszerben, jaj elnézést, a szavanna játékban. Dennis viszont egy ágyban fetrengés közben Habony Árpáddá válik, és olyan tanácsot ad, amihez képest a rezsicsökkentés csak bölcsészek füves rémálma csupán. Adják át a hatalmat Macinak, aki éppen egy másik állatot, a varacskos disznót alakítja, névleg ő lesz majd a vezér, de a háttérből ezentúl is Zsu osztja majd a jobbraátokat.

screenshot_2015-01-11_15_07_57.png

Tovább
1540 komment

Fekete vitorlák 1x01 - Ragyogó napfény, ragyogó fogak (18+)

2015. január 11. 13:00 - Pácsó Ármándó

A Paramount Channel tegnap este bemutatta a Black Sailst, ennek örömére elővettük a hogyvoltokat, nehogy valaki kimaradjon a jóból. Lesz egy Facebook-játék is a sorozat örvén, tessék majd figyelni a hogyvoltot, és nyerni kalózkardot vagy koponyát, vagy mittudomén mit.

Egy remeknek ígérkező sorozat hogyvoltját ajánlom most mindenki figyelmébe, a Starz TV Channel - Black Sails sorozatát! A fő történetszál nem titkoltan Robert Louis Stevenson művének, a Kincses szigetnek szereplőit eleveníti meg, annak kvázi kitalált előzménye.

blacksails-1x01-1.jpg

1715-ben járunk a Nyugat-Indiai szigetek környékén. A kezdő narrációs feliratból megtudhatjuk, hogy a stratégiai elhelyezkedésű New Providence-sziget kalózai szanaszét fosztogatják a környéken áthaladó kereskedelmi hajókat. Mivel egyik uralkodónak sem jön be, hogy kilopják a zsebéből az aranyat-ezüstöt-mirhát, ezért ellenlépésként hadihajókat vezényelnek a térségbe. Két hajó tűnik fel a víz és az ég kékje között, egy üldözött és egy üldöző. Egy kétségbeesett lassú kereskedelmi hajó és egy csontvázzászlós sebes kalózhajó.

blacksails-1x01-2.jpg

Tovább
Címkék: 18+ Black Sails
44 komment

Való Világ 7x55 - A Kiskun ház trónfosztása

2015. január 10. 09:05 - candyperfumegirl

Próbálja megőrizni mindenki a nyugalmát, és kapaszkodjon a legközelebbi felesbe, ugyanis Lilu figyelmeztet, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek, és olyan fejet vág hozzá, hogy nem lehet nem komolyan menni. Meg is ijedtem rendesen. Elérkeztünk a játék feléhez, ezt egyrészt azt jelenti, hogy ezt egy irtózatos lealjasodással meg kell ünnepelni, másrészt pedig azt, hogy ez az a pont, amikor már mindenkinek pont annyira van tele a töke a többi agyhalottal, hogy elég egyetlen szikra, és a gyűlölettől fröcsögő csicskageci-faszkalap- kurvaanyázás futótűzként terjed szét a villában. Máshogy fogalmazva Ordenáré Röné emlékestet tartunk. Igyekszem minden eseményt, mellékvágányt és konfliktust hiánytalanul rekonstruálni, hogy az eset a maga teljességében maradjon meg az utókornak.

755-01.png

Tovább
Címkék: vv7
1932 komment

VALÓ VILÁG 7X54 - A királynő hülye!

2015. január 09. 12:30 - Bruti

1_24.jpg

Megint Lilával kezdünk, dzsungelhéttel, no meg azzal, hogy kire illik legjobban az állatneve. Én special Varacskosdesznyóra tippelek, de ne rohanjunk előre, majd a végén meglátjuk. Mindenesetre a Ki Mit Tud nyertese elviheti a fődíjat, a kocsit, a kecót, meg a 12 millát,  na jó nem, de kiszabadulhat a bolondokházából egy vacsora erejéig. A szerencsés, pedig nem más, mint Robin a Bivaly, aki állítólag kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Mondjuk tőle már az is nagy teljesítmény, ha úgy megy el egy kamera előtt, hogy az észre is veszi. Az is hamar kiderül, hogy ki lesz a partnere, és még véletlen se lepődünk meg, mikor PVC-t nevezi meg. A lány láthatóan örül a dolognak, de a szemében azt látom, hogy: „OK, kimegyek vele, gyorsan bebaszunk, oszt’ majd lesz valahogy”.

Tovább
Címkék: 18+ vv7
1400 komment

A titkok könyvtára (The Librarians) S01E05 - A viszály almája (The Apple of Discord)

2015. január 08. 15:00 - Gabba

Japánban kezdünk, a Fuji-hegy közelében fiatal vegyespáros térkép segítségével keresgél valami 5. állomást. Éppen azon filóznak, merre menjenek tovább, amikor a föld alól dübörgés hangzik és több helyről vízsugarak törnek fel. A két fiatal rohanni kezd, de menekülés közben elvesztik egymást szem elől. A lány elesik és rémülten néz felfelé, mert egy nagy fekete árnyék magasodik fölé. Váltunk az Annexre, ahol nagy a pörgés, mert a könyvtáros albumból hírt kaptak a japán incidensről. Jenkins a földrengésekről tart kiselőadást: mindig valamilyen varázslat következményeként törnek ki, na tessék, az összes szeizmológus visszaadhatja a diplomáját. A tanoncok túrják az iratokat, a gyakorlatias Ezekiel eközben telefonon pizzát rendel, ha már ilyen keményen kell dolgozniuk, legalább ne éhezzenek. Odakintről csattogás, mennydörgés hallatszik, és az ajtót egyszer csak sárga viharkabátba öltözött alak tépi fel: maga Flynn Carsen! A sárkányok azok!, köszönti az elképedt arccal néző tanoncokat. És működik az ajtó?, kérdezi az egyetlen nem elképedt arcútól, Jenkinstől.

Libra01

Tovább
12 komment

Barátok közt 7227-7230 - Vilibá csajozik

2015. január 08. 13:00 - julie0812

1.jpg

Claudia elszörnyedve konstatálja, mivé vált az ő ízlésesen berendezett nappalija. Mindenhol absztrakt festmények és szobrok, a kedven szófája meg sehol. Ezért aztán ölelgetés helyett inkább lecseszi Hannát, mégis hogy lehetett ilyen ocsmányul átrendezni a villát, na meg amúgy is, hogy lehet valaki ilyen slampos, az sem mentség, hogy most dobta ki az ágy. Hát nem tudom, azért Nagyasszonyra is adhattak volna valami csinosabb cuccot ehelyett a kifejezetten előnytelen turkálós pulcsi helyett.

Tovább
Címkék: barátok közt
2 komment

Halt and Catch Fire - CTRL nélkül 1x08 – The 214s

2015. január 08. 11:00 - SuperLawyerGirl

Elővesszük ezt a hogyvoltot, hiszen amikor készült, még nem tudhattuk, hogy az AMC jön hozzánk is, és bemutatja majd, pedig de, így történt. A sorozat epizódjait szerda esténként tíztől lehet látni szinkronizált verzióban és választható angol hangsávval is. Előzetesek és minden egyéb itt.   

Gordon a múltkor csak nem találta meg az óriást a hátsókertben, így most meditációs kazettákhoz fordult segítségért, amit Donna aggodalmasan figyel. (Tudja, hogy a kutyaházban lenne a helye a férjen kívüli pasik csókolgatásáért.) Persze a Cardiffnál ettől nem áll meg az élet, bőszen készülnek a COMDEX-re (1983. november 27. – december 2.), főleg walesi lakomákat megszégyenítő étel-ital rendeléssel és fülke foglalással (mai pénzen 43 ezer USD!), amit a pillantásából ítélve John áll. Na nem mintha dühös lenne, sőt, de tudjuk, hogy a vállalatnak már egy kanyi vasa sincs, és a mondás ebben az esetben a lehető legszorosabban értelmezhető: there is no free lunch.

vlcsnap-2014-08-18-20h34m22s14.png

Tovább
3 komment

Való Világ 7x53 - A kleptománia megdönteni készül a királyságot 18+

2015. január 08. 07:43 - candyperfumegirl

Javában zajlik ez a remekbeszabott hierarchia/dzsungelhét, ami azon túl is számos szépséget tartogat, hogy most egy hétig élvezhetjük a látványt, ahogy Jabba „Varacskos Disznó” feliratú táblával a nyakában mászkál. Mindjárt itt is van nekünk Kazal és Komisz közegészségügyi 5 perce, avagy tisztálkodás a víztakarékosság jegyében, de akár „a girl, a boy and a cup” is lehetne a szegmens címe. Ők mint Csótány és Hangya ugyanis a tápláléklánc legalján helyezkednek el, ezért tisztálkodáshoz csak egy lavórt kaptak, amit igyekznek kreatívan felhasználni. Komisz egy szál pöcsben és egy baseballsapkában (!) ül a lavoárban, és nekem nagyon kellett röhögnöm azon, hogy simán bele is fért törökülésben. Sőt, még Fannika is beleül (na nem ABBA, csak a lavoárba egyelőre), és megy a viháncolás is, de annyira, hogy egy ponton már csak egy hajszál választja el a jelenetet egy golden showertől. Főleg, hogy Kazal a riportban meg is vallja erős gesztikulálás közepette, hogy ő bizony belepisilt a lavórba, és mindezt úgy adja elő, hogy láthatóan baromi büszke magára.

753-01.png

Tovább
Címkék: 18+ vv7
1461 komment

A kór 1x06 - Napfogyatkozás (+18)

2015. január 07. 15:00 - hesszelgetőbibiána

Az űrből vágunk neki ennek az epizódnak, kellemes lágy muzsikával. Nincs net, a tőzsde összeomlott, itt az újév és még napfogyatkozás is lesz - mondják be a rádióban. Majd a főcím után egyből a Herrhez kapcsolunk, aki az otthoni kis köntösében libben be egy alsógatyás, földön fetrengő, nyakánál megbilincselt faszihoz. Emberünk retteg - érthető is, a Herr természetes valójában pompázik, orr nélkül -, majd halálért könyörög, amit meg is kap. A Herr egy tekerős kis szerkezet segítségével, a nyakára tett bilincshez rögzített lánccal húzza be a szoba közepéig, ahol is egy fehér, márványból faragott kis kőtömbre ülve szipolyozza ki az utolsó csepp vért is a szerencsétlenből.

vlcsnap-00001.jpg

Tovább
Címkék: the strain a kór
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása