Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Z, mint zombi 1x02 - Fracking Zombies

2015. szeptember 30. 13:00 - Zirowe

Szóval, ott tartottunk, hogy a vidám és „önkéntes” csapat megindult Kalifornia felé az értékes csomaggal. A kényszerfeladat okozta kellemetlenséget kicsit feledteti a z-kkel játszott carmageddonozás, ami nagyon jól esik Vórennek. Sajnos a vidámság nem tart sokáig, mert az egyik benzinzabálóból kifogyott a nafta, a másik meg defektes lett. Illetve nem is, csak beragadt oda egy kósza z, ami akadályozta a haladást.. Na mindegy, mörszi kiosztva, oszt szívélyes búcsú a nagy almától és folytatódik a kirándulás. Közben Z Polginak sikerül felvennie a kapcsolatot a Wilson hegyi bázissal, de azt éppen egy csapat z lepte el, az életben maradtakat csak úgy tudta megmenteni Polgi, hogy távolról túlterheli a bázis elektromos hálózatát, de sajnos ezzel elszállt az összes mentés, ami a vírussal volt kapcsolatos.

01.jpg

Tovább
komment

Embervadászat 2x05 - Skócia

2015. szeptember 30. 10:00 - zoltankiricsi

Ha azt mondtuk, hogy a mexikói terep kemény dió egy menekülésben lévőnek, mert kevés a fedezék, akkor most kapaszkodjunk meg. A mai részben a skót felföldön, körülbelül fogkefe sörték között kell elrejtőzni Joelnek, de legalább bemutatja a legjamesbondosabb epizódkezdést a sorozat történetében.

kep_1_1.jpg

Tovább
komment

Downton Abbey 05x01 - Házassági évfordulós örömtűz

2015. szeptember 30. 09:00 - Ancsinszka

Az előző évad vége nem hagyott sok izgulni valót a nézőkre, talán Batesnek Green halálával kapcsolatos látens bűnössége vet fel némi moralizálást, de még ha a lakáj is ölte meg felesége megerőszakolóját, inkább azon keccsölünk majd, hogy megússza a dolgokat. A másik kulcsfontosságú probléma Edith törvénytelen gyermekének elhelyezése volt, akit végül Drewe gazda fogad örökbe, így közel lesz majd édesanyjához a kislány. A kérdés csak az mindkét esetben: mikor borul a bili? Emellett kíváncsiak lehetünk Mary melyik udvarlójának nyújt majd kezet végül, de ez inkább egy bulváros vonal a többi a vérkomoly problémához képest. Lássuk hát a Downton Abbey ötödik, utolsó előtti évadát!

01.jpg

Tovább
Címkék: Downton Abbey
komment

Fear The Walking Dead 1x05 - Cobalt

2015. szeptember 29. 11:00 - Chat Géza

Elöljáróban fontos megjegyezni, hogy anno még voltak olyan hírek, hogy Cobalt lesz a The Walking Dead testvérsorozatának a címe, aztán jött csak képbe a Fear The Walking Dead. Ennek fényében érdemes nekiesni ennek a résznek. 

ftwd-105-madison.jpg

Újfent több szálon, párhuzamosan futnak az események. Madison továbbra is gyűlöli Travist, merthogy az exneje, Liza elvitte a drogos kölkét, ahol még akármit is csinálhatnak vele, ugye. Travis kamasz csemetéje, Chris meg azon van besérülve, hogy a faterjának sokkal fontosabb az új családja, mint a régi. Travis meg ott áll a nyomasztástornádó közepán és az atyai sallerek kiosztogatása helyett csak tűr és nyeli a gombócokat.

Tovább
komment

Ray Donovan 3X11 - Poker

2015. szeptember 29. 10:00 - tinipuma

Ray belvárosi lakásában járunk, vidám fütyörészés hallatszik. Nem morózus hősünk kattant be hirtelen, Cochran érzi igen jól magát a kunyhóban. A rend egykori derék őre épp magánlaksért, sörrel és popcornnal telepszik le egy laptop elé, bejelenti a rendőrségnek Varick meggyilkolását és hogy hol találják a hullát. (Névtelenül persze, lehet vannak magyar gyökerei?) Az online eseményt Avi és Lena élőben követi, meglehetősen morcosak, pedig azt nem is látják, ahogy Cochran gondosan elrejti Ray lakásában a raktárból megfújt piszkavasat, majd Finneyt hívja, hogy kezdődhet a móka. Hogy ez pontosan mit jelent, az egyelőre rejtély, Andrewnak mindenesetre nagyon nem tetszik, ő inkább fizetne egy halom pénzt ha lehet, de Ed barátunk köti az ebet a karóhoz: tessék csak azt csinálni, amit mondtam. Jó, de mit is pontosan?

Tovább
Címkék: Ray Donovan
komment

Hannibal 3x06 - Dolce

2015. szeptember 29. 09:00 - Chat Géza

tumblr_nssau8glvo1qfxlrlo4_1280.gif

Lecter úgy botorkál hazafelé, mint én 18 évesen hajnali ötkor a győri Bridge-ből a Bem téren át paréj részegen. Leszámítva a patakvért meg azt, hogy én nem lógattam ki senkit az ablakon. R.I.P. Rinaldo Pazzi. A csudálatos firenzei tereket, utcákat, kis közöket beragyogó hajnali narancssárga fényeket követve Hannibal megérkezik a kúriájába és egy forró fürdő után kiül az ablakpárkáynra lerajzolni a view-t. Bedelia a szokásosnál is nyogodtabban kezeli a helyzetet. Hannibal nem is érti, de amikor kiderül, hogy a nő nem megy vele sehova, nem menekül tovább, akkor már leeseik a tantusz. Úgy sem marinálódott eleget a kényes ízlésének, majd még visszajön érte, hogy aggként amolyan idősek otthonás menzás tápiókapudingként megegye a pszichiáterét.

Tovább
Címkék: axn hannibal
komment

Ők nyertek szép Vikings-plakátot

2015. szeptember 28. 16:00 - sixx

Lezárult a játék, ők nyertek:

  • Bolla Henriett
  • Gyurics Tamás
  • Tímea Hörnyéki

Gratulálunk! Ezt nyerték, itt lent, mármint nem a .jpg-file-t, hanem teljes valójában a plakátot. A nyereményt a Viasat postázza, tessen nézni a drótpostafiókot mostanában, mert majd kérnek címet.

Legközelebb Hannibal-játékunk lesz, hasonló lelkesedést és szerencsét kívánunk mindenkinek!

sixxviking.jpg  

komment

Homeland 3x05 - The Yoga Play

2015. szeptember 28. 11:00 - AaannnaaA

Cseppet sem bizalomgerjesztő arcú ember lép amcsi földre Kanada irányából, fél fülemet tenném rá, hogy Majid Javadi lesz az, bár egyelőre Mr. Zarin néven fut. A határőröknek azt haluzza, hogy papíráru-bizniszben melózik, és azért autóval érkezik, mert így többet lát a tájból. Amúgy meg csak három napot marad. Miután az iratai rendben vannak, simán átlépheti a határt.

Quinn Saulék lakására érkezett, ahol főnöke épp vadászathoz öltözik, lévén az elnök kabinetfőnöke összetrombitált pár prominens tagot, hogy bejelentse a CIA új igazgatójelöltjét, jelesül Sault. Felesége nagyon büszke, Peter is gratulál, de aztán munkára, feladat van. Ügynökünket most avatja be abba az akcióba, amit Carrie-vel eszeltek ki, és melynek keretében a nőt hülyének állították be a szenátusi vizsgálóbizottság előtt, aztán kórházba dugták, de ezzel vszg. Javadit sikerült a horog végére akasztani. Quinn feladata, hogy távolról figyelje hősnőnket, és vigyázzon rá, mert az irániak is figyelik. A férfinak leesik az álla, hogy ilyen mértékű átverést sikeresen végrehajtottak. Hát még attól, mikor főnöke elmondja, hogy úgy tippelnek Javadi személyesen eljön az országba, hogy beszélhessen egy kiugrott(nak hitt) CIA ügynökkel.

1_1.jpg

Tovább
Címkék: Homeland
komment

Vikingek 3x07 - Párizs

2015. szeptember 28. 09:00 - zoltankiricsi

Ha az előző rész zárása után azt hittük, hogy Ragnar újabb mészárlásba kezd, akkor jó nagyot tévedtünk. Azóta Ragnar már rég Párizs alatt hajókázik kopaszra borotvált fejjel, az igencsak életben lévő Flokival együtt. És hát a női egyenjogúság jegyében ne feledkezzünk el Lagertháról, és Kalfról sem. Persze Ragnar azért nem számolt le Flokival, mert az ostromhoz szüksége van a legjobb harcosokra. A többi majd ráér a győzelem után...

kep_4_2.jpg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása