Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Titkok és hazugságok 1x06 - A vallomás

2015. március 31. 15:00 - Hoppancs

Ben megúszta az autós kalandot egy teli gatyóval és egy friss Cornell-észleléssel, ami depresszív, mint mindig. A nő továbbra is a „szuperokos, bosszúszomjas idegen” teóriát támogatja, ráadásul kilátásba helyezi a rendőri védelmet, némileg megremegtetve a bizonyítékhamisító és –rejtegető családapa gyomrát. Utóbbi tiltakozik is rendesen, mert nehogy már zsaruk figyelgessék, miközben vitatható tartalmú karácsonyi csomagokat rendezget a gyertyafényben. Dave is aggódik, mert szerinte barátját egy valóságos Lex Luthor üldözi, ami még Supermannek sem lenne jó hír, hát még neki. Ben az őt folyamatosan izélgető Kevint sejti az események mögött, mivel a fickó korábban a nemzetbiztonságnál dolgozott, és valószínűleg tud néhány trükköt. Hősünk el is indul, hogy kérdőre vonja, de először csak a nejével Elaine-nel találkozik, aki arra inti, ne akciózzon tovább. Némi szóváltás kerekedik arról, hogy ki is volt Tommy igazi apja, és hogy miért játssza Ben a gyászoló szülőt, tönkretéve minden ismerőse életét. Előkerül Kevin is, akivel kölcsönösen egymás szemébe mondják a „tudom, hogy te vagy az” és az „én meg azt, hogy te voltál” megállapításokat, de mielőtt érvek is elhangozhatnának, Cornell szirénhangja elszólítja Bent. A nyomozó az aggódó Christy bevetésével nyomatékosítja álláspontját, miszerint legalább a család érdekében el kéne fogadni a profi segítséget. A módszer beválik, jöhetnek a kollégák.

bscap0000_11.jpg

Tovább
komment

Az Álmosvölgy legendája 2x17 - Ébredés

2015. március 31. 13:00 - Szencsike

Könyvesboltban kezdünk, Crane barátunk szembesülhet azzal, hogy az időutazással kapcsolatos irodalom igen gazdag, sőt, népszerű téma, lásd Doctor Who. A boltos hölgy azt a listát böngészi, amit Abbie adott le neki, kellene néhány könyv, mindegyik csupa átlagos témájú, olyanok, ami a Tanúsághoz kell: Énoch könyve, Démonok hierarchiája stb. De jó lett volna elhozni néhány könyvet a Fenestellából, mi?! Kettesben már megy a sajnálkozás, hogy kár volt megsemmisíteni a bunkert ott minden volt, ami a küldetésükhöz csak kellhet. Így viszont a saját becsületkódexük és tudásuk szerint kell játszani, egymásban maximálisan megbízva, háttérbe szorítva minden más kapcsolatot. Crane kicsit keserűen ismétli meg ezeket, hisz Katrina és a fia a minden más kapcsolat kategóriás.

1.png

Tovább
komment

Barátok közt 7309-7346 - Már megint egy elmaradt esküvő

2015. március 31. 12:00 - julie0812

Hűha, kissé lemaradtunk és igazából most egy búcsú hogyvolttal készültem, csak hogy mindenki up-to-date legyen. Egy időre elköszönök, hamarosan újabb taggal bővül a család, úgyhogy egy darabig biztosan ellepik majd a pelusok és büfikendők a számítógépemet. Köszönöm az eddigi megtisztelő figyelmet, és most csapjunk bele az elmúlt részek izgalmas eseményeibe.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Éden Hotel 3x26 - Shake dat ass (18+)

2015. március 31. 07:19 - sixx

screen_shot_2015-03-31_at_6_56_23.jpg

Amikor Carlito meglátta a kék órát a tengerpart fekete homokjában, tudta, hogy haza fogja vinni. Nagy, drága óra volt, vagyis annak tűnt, Carlito kilenc éves korára már elég gazdag turistát látott ahhoz, hogy tudja: minél nagyobb, annál drágább. Ez meg egy bazinagy óra volt, nehéz, acélszíjas, a számlapon forgaható tárcsával. És csak ott hevert. Carlito a partot szegélyező pálmaligetben feküdt, hason, egy bokor alatt, és figyelt. Az óra a Bé karján villogott tegnap, és Carlitonak volt annyi esze, hogy ne akasszon bajuszt egy Bé-vel.

Tovább
Címkék: 18+ éden hotel
komment

Orange Is The New Black 1x08 -  Moscow Mule (18+)

2015. március 30. 13:00 - oharozsabimbolehetnek

Járvány van a böriben, a rabok sorbanállnak gyógyszerért, mindenki tüsszög, köhög, Diaz a rókát is meghívja. A haját nem fogta fel senki. Chapman az intim betét újabb alkalmazási módját fedezi fel: arcmaszkot csinál belőle, hogy ne fertőződjön meg. Vudunéninek is ad, aki azon panaszkodik, hogy úgy néz ki, mint Jacko. Pedig nem is, a fehét lány néz ki úgy.

screen_shot_2015-03-29_at_12_30_31_pm.png

Tovább
Címkék: sorozat 18+ OITNB
komment

Grimm 3x08 - Karácsonyi rémek

2015. március 30. 11:00 - Kapitánylány

„Ó szép fenyő, ó szép fenyő, mily rendíthetetlen minden ágad!”

Egy karácsonyi rész így tavasszal kész felüdülés, csak nehogy visszajöjjön a tél! Fiatalok törnek fel egy autót karácsonyi ajándékok miatt, szóval a tulaj nem hallotta még, hogy semmit se hagyunk látható helyen! Az ajándékokat egy híd alatt kezdik el felbontatni, ekkor jelenik meg egy télapójelmezes férfi, majd „Rosszak voltatok!” mondattal átváltozik inkább Krampusszá, és rátámad a fiúkra. Quinn egy zsákba kerül, míg Derek egy roncsautóban bújik el, de a lény itt is rátalál, csak nem tudja kicibálni onnan, így a teremtmény inkább elvonul Quinn-nel, csak egy széndarabot hagy hátra.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
komment

Három hónap múlva esküvő 2x09 - Red flags

2015. március 30. 09:00 - candyperfumegirl

Ez itt már a vég kezdete egyes párok számára, ugyanis két esküvőnek is szemtanúi lehetünk az utolsó előtti epizódban. Hamarosan lejár a három hónap azonban mindenkinek, aminek a végeredménye vagy házasság és zöldkártya vagy egy csak oda jegy hazafelé, bár egyes esetekben nehéz eldönteni, melyik verzióval járna a páros jobban. A hogyvoltot továbbra is kétféle szemszögből írjuk, pasi oldalról Chat Géza, női szemszögből pedig én reflektálok az eseményekre. Még egy epizód és itt a vége.

Candyperfumegirl

Ahogy egy csaj látja

209-01.png

Közeledik a nagy nap Jason és Cassia számára is, két nap múlva kimondják az igent. Meg is érkeznek Vegasba, ahol Cassia hatalmas szemeket mereszt az Eiffel torony és Szabadságszobor másolatokra, látszik, hogy itt végre jól érzi magát, mert nem csak nyuggerek vannak meg unalmas aukciók. Nekik eddig az volt a legnagyobb bajuk, hogy képtelenek voltak egymás igényeit eltalálni, lássuk, ez most sikerül-e végre. Hamarosan érkezik a család és a baráti kör is, és most hallunk először Ryanről, Jason bátyjáról, aki Cassiát csak Zöldkártyának hívja, biztos jókat fognak beszélgetni. Érkezik viszont Jason nővére és mostohaanyja is, akik már csak azért is kedvesek Cassiával, mert igazán örvendetes esemény, hogy Jason végre talált egy barátnőt. Cassia ezen a ponton dobja be, hogy közös legény- és lánybúcsú lesz, nehogy a kanok kurvázni menjenek; amit valahogy mindenki kibír röhögés nélkül, Jason mégis kiprésel magából egy „ahogy akarod szívem”-et. Végül is már egyenpólóban feszítenek, olyan nagy az összhang köztük.

Tovább
komment

Kossuthkifli 1x02

2015. március 29. 15:00 - Gabba

1849. május 7., az utazás első napja

Az útra készülőben Schwappach őrnagy átnézi a grófnő néhai bátyjának, Thalvizer Dorozsmának a fegyvergyűjteményét, meglepetésre Karola valamennyi fegyver nevét és működési elvét ismeri. Schwappach végül egy puskát, egy jurátuskardot és egy zsebpisztolyt választ ki, és elhelyezi a málhában. Jön Csepke, a régi hűséges házicseléd, aki mostanra már vaksi és félig süket, mégis segít a pakolásban, múltbeli erényeiről a grófnő rögtönzött előadást tart. Ennek lényege, hogy fénykorában Csepke igencsak buja némber volt, például Karola idős apját hatszor fordította vissza a haldoklás útjáról női bájai, főként dinnye nagyságú csecsei segedelmével. Az öreg gróf minden ilyen beavatkozás után úgy meggyógyult, hogy többnapos vadászatokat rendezett. Csodás, mesés idők! Az utasok bekászálódnak a delizsánszba, az őrnagy szökés ellen kötelet akaszt a kocsis nyakába, aminek másik végét a saját kezébe fogja. A bakról Batykó az útirányról érdeklődik: Merre? Balra, Debrecenbe!, adja ki a pontosnak nem igazán tekinthető iránymutatást Schwappach.

Kossuthkifli2 01

Tovább
Címkék: kossuthkifli
komment

Derrick 2x05 - Az erőszak jegyében (Zeichen der Gewalt) (18+)

2015. március 29. 11:00 - wolfbeisz

Kendőbe bugyolált arcú férfi hívja Manfred Riegert, a fiatal ügyvédet, aki éppen a vizsgálati fogságban lévő védencéhez, a halált okozó verekedés miatt elfogott Günter Hausmann-hoz készül a börtönbe. A telefonáló közli az ügyvéddel, hogy hamarosan futár érkezik majd hozzá egy csomaggal, amit észrevétlenül be kell juttatnia Hausmann-nak a börtönbe, különben baj lesz. A csomagban pedig nem mást talál majd, mint egy pisztolyt, ami rögtön izgalmasabbá teszi a dolgot. S hogy mi lesz a baj, ha az ügyvéd vonakodna, vagy nem teljesítené feladatát, az is gyorsan kiderül: a telefonáló férfi és társa ugyanis otthonában ejtették túszul Hertát, az ügyvéd csinatos feleségét, aki egy másik univerzumban nem más egyébként, mint Christa nővér (Gaby Dohm) a fekete-erdei klinikáról. Ha a szegény fiskális értesítené a rendőrséget, meg fogják ölni a fiatalasszonyt.

8_zeichen_der_gewalt.jpg

Tovább
Címkék: derrick 18+
komment

Az Onedin család 6x01 - No Smoke Without Fire (Ahol füst van, ott tűz is)

2015. március 28. 11:00 - Gabba

Izgalmas epizódcímmel nyitjuk a hatodik évadot, a német verzió szerint Die Feuerteufe, azaz tűzkeresztség, ezek szerint nem fogunk ma sem unatkozni. Amúgy a főcím ismét megújult, a bevezető képek az egyik Onedin vitorlás fedélzetén sürgölődő matrózokat mutatják, a főszereplők viszont már nem jelennek meg a képen, csak a nevüket írják ki.

Nosmoke00

Dél-Afrikában kezdünk, James gyapotbálákat rakodott be a Christian Radichba, amit a 4x10-ben már tömjéneztem, szerintem ez a legszebb tagja az Onedin flottának. Már csak Bainest várják vissza a partról, de késik, James idegesen járkál fel-alá a fedélzeten, Blake első tiszt is aggodalmasan pásztázza a partmenti vizeket a távcsővel. Végre feltűnik a révkalauz kis gőzhajója, azon érkezik Baines és még valaki: Daniel Fogarty, akit Blake amúgy már korábbról ismert. Én viszont alig ismertem meg, mert Fogarty mindig borotvált arcát most dús bajusz díszíti, azt nem mondom, hogy rosszul áll neki, de hogy nem jól, az biztos. (Méretes bajusza alapján ő is beköltözhetne a Sándor-palotába Ádár János mellé.) Terjedelmes ládát hoz magával, aminek beemelésére Baines már ki is adja a parancsot, de James leinti: csak olyan rakomány kerülhet a hajóra, amit ő engedélyez, úgyhogy bitte warten.

Nosmoke01

Tovább
Címkék: q onedin család
komment
süti beállítások módosítása