Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 52. hét

2015. december 28. 10:33 - lulu1.0

Eljött hát az év vége. Majd szépen átevezünk az áhítat övezte karácsonyi hangulatba, azonban a hét elején van még némi teendő. Elvarrásra váró szálaink egyike a környezetszennyezéses, emberek haltak meg miatta, tóba öntött méreg ügy. Konrád és Alíz a múlt héten foglyul ejtett Kelement egy kórházi ágyban, mesterséges kómába kábítószerezve tartja fogva. Épp a felélesztésén ügyködnek, azért, hogy vallomást csiholjanak belőle Nándi ellen, amikor megszólal a telefon. Barbara a másik oldalról vészjósló hangon közli, hogy mielőtt CsipkeKelement éberségbe csókolják, fáradjanak elébe, de sebtiben.

52_het_1_bekezdes.jpg

Kata ül Barbarával szemközt. A többiek bánatára azt követeli, hogy ott legyen, amíg a kínvallatás folyik. Egyszerűen nem maradhat le az információról. Neki az elsők között kell tudnia, hogy a pasija hunyó, avagy nem hunyó ebben a mérgezési őrületben. Kata, hogy kérését kellő kép hangsúlyossá tegye, a Milánnal lőtt fotókat említi, amelyeken Konrád és Alíz jól látható módon egy embert tuszkol be egy autóba oda, ahova egy tisztességes állampolgár a hétvégi bevásárlás cekkereit helyezi el.

52_het_2_bekezdes.jpg

Az elmúlt időszak másik idegőrlő történése a plázában végrehajtott betörés. Jenő és Ottó, Gabit kímélve igyekszik rájönni, vajon az Adél elnevezésű lánygyermek és annak Big nevű párja csak nyakig, vagy fejtetőig sáros a történetben. Bandi eközben magához tér a kórházban. Muszáj is lesz, mert Böbe isteni finom karácsonyi halászleve harcsából nem fogy abban az ütemben, ahogy azt tervezték. Menetrend szerint érkezik a kétségbeesés, de Bandinak zseniális ötlete támad. Ráveszi az arzénügyből kifolyólag megrendezésre kerülő jótékonysági parti szervezőit, Betty-t és Szilviát, hogy vegyék át tőlük a nyakukon maradt remek étket, mert milyen nagyon jó lesz az a bulikázó népeknek estére.

52_het_3_bekezdes.jpg

A tv2 itt csinált egy gyors árukapcsolást. A jótékonysági rendezvény sztárvendégei nem mások, mint a Rising Star (s még jó pár hasonszőrű tehetségkutató) szereplői, név szerint Singh Viki, Czibi Norbi és Fehérvári Gábor Alfréd. Az egyébként minden bizonnyal tehetséges emberkék full playback előadása közben a néző végtelenül kellemetlenül érezhette magát. No, nem azért mert nem vagyunk tisztában azzal, hogy egy forgatáson ezt másként nem is lehet nagyon megoldani, sokkal inkább azért, hogy az előadók képtelenek voltak hihetően tátogni a saját maguk által egyébként már sikeresen felénekelt zeneművet.

52_het_4_bekezdes.jpg

Konrádék immár Katával kiegészülve megkapják a várva várt vallomást. Kelemen elmeséli végre, hogy Keller volt az, aki lefizette Őt, Keller Nándi embere, vagyis Nándi itt minden rossznak az alfája meg az omegája, Roland (ebben most) ártatlan. Gondolhatnánk, hogy akkor Nándiék bemennek a hűvösre, Roland meg kijön onnan, de ez túl egyszerű. Nándi jelezte Barbarának, hogy még mielőtt a fentiekbe nagyon beleélnék magukat, bizonyítéka van arra, hogy Rolandéknak meg közük van egykor volt Olivér lassan feledés homályába vesző halálához, ergo ha Őt felnyomják, számíthatnak rá, hogy megered a nyelve odabent és szépen mindenki megy majd utána a sittre, osztán ki ezért, ki azért, de üldögélni fog. Áthidaló megoldásként, tízmillió forintért cserébe ráveszik Kelement, hogy vigye el az egész balhét, tegyen terhelő vallomást önnön magára, aztán ha Roland kijön, majd eldönti, hogy mi legyen Nándival.

52_het_5_bekezdes.jpg

Halmos apu gyanúsan viselkedik. Big-nek is feltűnt, hogy valami nem stimmel a magánnyomozó körül, meg ez az egész pláza rablás bűzlik, de még nem rakta össze teljesen a kirakóst. Halmos Feri azzal sem javít a helyzetén, hogy egy drágának tűnő karlánccal kíván boldog karácsonyt a lányának. Teszi mindezt Gabiéknál, vacsora közben, ahova finoman meghívatta magát. Jenő nem is bír sokáig magával, a leves elfogyasztása után már hívja is Ottót, hogy megossza vele teóriáját, bizony nem más volt az, aki a gyerekeket beszervezte a rabolósdiba, mint Adél atyja, Halmos maga.

52_het_6_bekezdes.jpg

Eközben a furcsa hangulatú partin megjelenik a frissen ropogósan kiengedett Roland. Szabadulása okán, meg hát jön a karácsony, a Nándi által kárpótlásul számára adományozott ötvenmillió forintocskát gyorsan felajánlja a környezetvédelem támogatására a nagy nyilvánosság előtt, sőt azt is bejelenti, hogy Nándi meg akkora jó fej, hogy az általa adományozott összeget nem rest megduplázni a privát vagyonából, így aztán nem is ötven, egyenesen százmillió forintot adnak Ők, így ketten, „kézen fogva”. Ügyes húzás. Nándi egy gyors fejszámolás után láthatóan agyérgörcsös és oxigénhiányos állapotba kerül, majd távozik. Nem elég a most elszenvedett pénzbeli veszteség, neki még a szintén ellene forduló Kata ügyét is rendeznie kell az este.

52_het_7_bekezdes.jpg

Konrádnak is van még feladata a csengettyű megszólaltatása előtt. Likvidálnia kell az időközben fotói okán látóterükbe került Milánt. Vártuk már, hogy mikor gabalyintják össze ezeket a szálakat. Természetesen nem máshol, Milánék otthonában gondolta végrehajtani tettét. Ott meg ugye ki van? A Zsuzsannának látszó Milán anyu, vagyis Mariann. Konrád úgy összezavarodik a látványtól, hogy rég halott szerelmét szólítja, amikor a nő elébe toppan. Nándi sem jár sokkal jobban. Kata számonkérése közben, a lányra épp pisztolyt fogva tudja meg, hogy mellesleg apa lesz. Katának bizony nem kellett a szomszédba futkorászni pozitív eredményű terhességi tesztért. Ő egymaga képes volt produkálni azt. Azért persze Nándi ne fogja vissza magát, nyugodtan lője le, csak lesz szíves közben a szemébe nézni.

52_het_8_bekezdes.jpg

Januárban a következő izgalmakkal indítunk tehát: Nándi lelövi Katát? Konrád lelövi Milánt? Konrád hirtelen feledi majd az Alíz iránt érzett szerelmét a Zsuzsanna klón felbukkanása okán? Halmos Feriről kiderül, hogy inkább egy magánnyomozónak álcázott bűnöző Ő, mint egy bűnözőnek álcázott magánnyomozó? Ugyan sejthetőek a válaszok, de hátha tartogatnak nekünk valami előre nem kiszámíthatót.

Körömrágás mentes, Jóban Rosszban gazdag új évet Mindenkinek!

Címkék: jóban rosszban
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása