Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Készhelyzet 1X10 – Akasztják a hóhért

2015. december 18. 12:00 - Bruti

Elérkeztünk a Készhelyzet évadzáró epizódjához, ami hozott némi meglepetést, bár a műsor rutinosabb nézői, valószínűleg sejtették, hogy bizony nem lehet csak úgy büntetlenül röhögni a másikon, előbb-utóbb a műsorvezetőt is be fogják forgatni. És persze így is lett. De ne rohanjunk előre, nézzük mi történt az utolsó adásban.

1_8.jpg

Érkezik Hajós András, aki tizedjére ismerteti a műsor tartalmát, érdekes módon mind a tízszer tudott rajta csavarni egyet, és nem egy bemagolt szöveget mormolt. Ma is két ismert ember fog szívni a jelenetekben, de már az előzetesből kiderül, hogy ehhez csak egyet kellett meghívni, hisz a másik már itt bohóckodik a Készhelyzet kezdete óta.
A mai tematika a „rosszkor rossz helyen”, és már jön is néhány történet, amiből kiderül, hogy a fiatal Hajós, ill. barátai, nem voltak bántóan szimpatikus srácok, még akkor sem, ha általában ők maradtak alul egy-egy gonoszkodás során.

2_7.jpg

A mai vendég, Balsai Móni, akit a nagyközönség leginkább úgy ismer, mint Liza, a rókatündér, bár a világért se szeretném, ha a Jászai Mari-díjas színésznőnk bennragadna ebben a szerepben. Ruházata túl sokat nem árul el róla, saját bevallása szerint vagy „marsi autószerelő” lehet, vagy egy „fázós Britney Spears”. Egyik sem talált, mert indul a jelenet, és hamar kiderült, hogy egy babysitterrel van dolgunk. A két „kislány” egyből letámadja, hogy most pedig bújócskázni fognak. A kisebbik (Katika) megpróbál elbújni a színpadon, ami nyilván nem sikerül, de sitterünk azért próbálja nem észrevenni. A nagyobbik lány paraszt módon, folyamatosan vegzálja a „Mariannt” majd miután meglett a húga, újabb játékba kezdenek. Most éppen Barbie és Ken babákkal kell játszani. Ekkor kiderül, hogy a lányok látták Mariannt a pasijával, amint a kapuban csókolóztak, így most hasonlót kell játszani. De a nagyobbik lány ezt is elunja, inkább elmennek aludni. Ekkor Mariann pasija, aki eddig egy nagy ládában húzta meg magát, előmászik, és nagyon akarja a sittert. De nem jó az időzítés, mert a lányok visszatérnek a fogmosásból, szóval a pasi vissza a ládába. Lányok megint lelépnek, de a fickó még mindig nem szabadul, ugyanis betoppannak a szülők. Hamarabb érkeznek, mint kellett volna, és a férj állandóan a ládát nyitogatja, amit Mariann megpróbál megakadályozni. Egy darabig megy is, de a végén csak észreveszik a pasiját. A férj kicsit értetlenkedik, de az asszony sokkal lazább, neki tetszik a fiatal pár. Erre már megjönnek a gyerekek is, és a történet vége az, hogy Mariann azt bizonygatja, hogy nem lehet elég korán elkezdeni a szexuális felvilágosítást.

3_8.jpg

Szerintem nem ez volt a legsikerültebb jelenet a műsor történetében, de ez nem feltétlen Balsai Mónin múlott. Egyszerűen nem volt benne sok lehetőség, ami meg volt, azt kihozta belőle a színésznő.
No, de nézzük, mit tud Hajós András! Ahogy a címben is jeleztem, ma „akasszák a hóhért”, vagyis a műsorvezető lesz a következő áldozat. Betotyog a színpadra és igen viccesen néz ki, ugyanis egy komplett bohócjelmezt kapott.

Sokat nem kell ott álldogálnia, mert már a felkonf közben megérkezik az egyik szereplő és rászól, hogy már várja a maffiavezér. Hajós még kicsit akadékoskodna, de berángatják a jelenetbe.

4_8.jpg

Bent már várja a főnök és a csaja, akiket leginkább az érdekel, hogy a bohóc hogy épült be a rendőrségbe. Hajós meg inkább a bohócszerepbe kapaszkodik, néha belemormogja a gallérjába, hogy „Itt nulla-kettes, itt nulla-kettes vigyetek ki”. De a főnököt nem hatja meg a bohócruha, őt csak az érdekli, hogy fogják a bizonyítékokat kilopni a rendőrségről. Mivel erről emberünk semmit nem tud, inkább csak terel, de ezt már a főnök csaja is megunja. Kiderül, hogy kiszúrtak egy Opelt, ami már két hete megfigyeli őket, és mivel kezd szorulni a hurok, bohócunk jobb híján elájul egy szem cukortól. Viszont ez se menti meg, mert megkapja az inzulinját, majd, behozzák az Opel sofőrjét. A srác hamar kinyögi, hogy Hajós a rendőrség embere, de ezzel a saját életét nem mentette meg, mert lelövik, bohócunkat meg egy nagy szőnyegbe tekerik, ahol halálra etetik francia drazséval.

5_8.jpg

Szegény Hajós azt se tudta hol van, és rá kellett jönnie, hogy nem is olyan egyszerű ez az improvizáció, mint azt műsorvezetőként gondolta. Elbúcsúzik a közönségtől, de még hátra van a szokásos István Kovács interjú.
Balsai Móni jól veszi Kovács hülyeségeit, sőt pofátlanul rárabol a kenőmájas szendvicsére is. Ennél sokkal tovább nem is jutnak, így jöhet Hajós, aki viszont már valószínűleg látott néhány interjút, így egy percig se vette komolyan a riportert.

Ennyi volt a Készhelyzet első etapja, reméljük a Comedy Central nem adja fel, és tanulva az első évad mély- illetve csúcspontjaiból, jövőre folytatja a műsort.

6_7.jpg

    

Címkék: Készhelyzet
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása