Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gran Hotel 1x02 - El anónimo

2015. december 03. 09:00 - winniethepoooh

Julio éppen levelét olvasgatja, mikor zajokat hall a konyha felől. Diego akarja eltüntetni a véres ruhát, amit ajándékba kapott. Na de Diego, az ajándékokat illik becsben tartani. Don Benjamin akadékoskodik, amiért Julio rossz helyre vitte a csokis mártogatóst, és emiatt egy vendég nem kapta meg. Szorult helyzetéből Javier menti ki a fiút. Közben Sofia balesetéről is hírt kapott mindenki. Julióra ráparancsoltak, hogy jó háziasszony módjára forraljon vizet. Amint ezt a tevékenységet folytatja, meg is találja nővére véres ruháját. Mintha ingyen Iphone-t osztogatnának, annyian gyűltek össze Sofia szobájában, és aggódva várják a műtét eredményét. Julio ráront Aliciára, mit sem törődve a lány, nővére iránti aggodalmával, hogy megtalálta Cristina ruháját. Alicia fel is fedez rajta egy hínárfoltot. Hogy honnan tudja mindezt? Sokszor lebukott már az anyja előtt, hogy a tóban hínárokat kent magára.

g0.png

Belén ront be Diego ajtaján, és közli vele, hogy terhes. Egy szép házat akar, megy egyéb flancos cuccokat Diego költségén. Megzsarolja hát a férfit. Diego nem áll kötélnek, és pénzt ad a lánynak, hogy vetesse el a babát. Alicia és Julio a kerti tóhoz mennek. Julio sas szemének köszönhetően, észrevesz valamit a vízben. Sztriptizelni kezd, Alicia elfordul, de azért oda-oda pislantgat, mire Julio rászól, hogy nyugodtan nézheti. „Nem is néztelek”- mondta Alicia és tovább bámulta a fiút. Julio kiszed a vízből egy arany gombot, ami az alkalmazottak egyenruháján szokott lenni. Egy pincér érkezik, kinek arcát homály fedi, hogy szóljon Aliciának, Diego keresi. Julio pedig, mint akit rajta kaptak hancúr közben, gyorsan /félmeztelenül/ elbújt a fa mögé.

g1.png

g2.png

g3.png

g4.png

Eközben a szállodába érkezett az öreg zongoraművész kutyáival. Andrés találkozik a kisírt szemű Belénnel. Diego utasítására kirúgták a szobalányt. Az a bizonyos terhesség is kitudódik. Andrés megpróbál Belén védelmére kelni, még az anyjával is képes szembeszállni. De miután a nő elutasítja Belént, Andrés azt hazudja, hogy Belén gyermeke az övé. Dona Angela egy jó nagy pofonnal jutalmazza a kijelentést. Sofia elvesztette gyermekét, de annak érdekében, hogy Alfredo ne keressen másik feleséget magának, Sofia és Dona Teresa megállapodtak abban, hogy behazudják, a gyerek még él és virul. Még az orvost is megfenyegették.

g5.png

g6.png

A szálloda kutyaugatástól zeng. A vendégek nyugalma miatt a kis csöppségeket áthelyezték az alkalmazottak szállására, Andrés kezébe. Don Javiert várják a hallban. A verekedős pasi keresi, Julio kell neki boxolni. „Intézd el, hogy jöjjön boxolni, cserébe elengedem a tartozásod” „ És ha nem?” Hááát van az a prosti csaj, akit leszúrtak, és te beszéltél vele utoljára. Javier nagy szarban van. Eközben Julio visszailleszti a talált gombot ANDRÉS egyenruhájára(?) Számon is kéri barátján a dolgot. Szerencsére Andrés nem bűnös, hiszen az egyenruhákat öröklik. Julio tájékoztatja Aliciát a fejleményekről. Hirtelen megjelenik a Lady, Julio pedig átvált Molins úrra.

g7.png

Dona Angela majdhogynem térden állva könyörög Dona Teresának, hogy vegye vissza Belént, annak ellenére, hogy terhes, és az apa „Andrés”. Az egyszer biztos, hogy Dona Teresa nem csupa szívjóságból vette vissza a lányt, hanem mert kell neki, vagyis Sofiának a baba. Meg is állapodnak Belénnel, hogy itt maradhat dolgozni, ha a születendő gyermektől képes lesz megválni. Alicia kutakodik Diego irodájában. A lányt Pascal zavarja meg, aki egy levelet rakott Diego asztalára, majd az említetthez siet, és beköpi Aliciát, hogy ott járt. Diego az irodájába siet, és megtalálja a fenyegető levelet. Az illető, aki valószínűleg Pascal, pénzzel zsarolja a férfit. Andrés nem bír a kutyákkal, ráadásul egyet el is vesztett.

g8.png

Alicia beszámol Juliónak, arról, amit megtudott Pascalról. Ő volt Andrés egyenruhájának előző tulajdonosa, a fény ünnepén nevezték ki recepciósnak. Javier kizsarolja Julióból, hogy bunyózzon. Úgy látszik az Alarcónoknak két dolog megy jól. A zsarolás és a pofozkodás. Ja meg a hazudozás. Hupsz ez már három. Belén teljesen elcsavarta Andrés fejét, és a jelenlegi hatalmi harcban is fölényeskedett, Diegóval szemben. A nagy teremben mindenki tűkön ülve várja a koncertet, miközben Diego pakolja zacskóba a pénzt, majd a fiókba teszi. Dejó, hogy Javier pont meglátta. A zongoraművész addig nem hajlandó koncertet adni, amíg a kutyuskáját valaki meg nem találja. Ebben a szent pillanatban Pascal lép be a kutyával, így a koncert megmenekült. Javier kapva az alkalmon, besiet Diego irodájába, és elemeli a pénzt.

g9.png

g10.png

Julio boxolni indul az ivóba, de előtte megkérte Andrést, hogy fogadjon rá, ha több pénzt akar, hogy eltartsa Belént. Julio ügyesen küzd, de a következő kört el kell veszítenie. Pont amikor szegény Andrés fogadott ráL Diego nem találja a pénzt, ezért átkutatja Alicia szobáját, de ő csak a nyilvántartást hozta el. Diego lekiabálja a haját, majd bocsánatot kért. Alicia gyanakodva visszamegy Diego irodájába, és megtalálja a fenyegető levelet. Kérdőre vonja Diegót, aki ügyesen kimagyarázza magát, és az egészet a zongoristára keni. Alicia látszólag el is hiszi ezt a kis mesét. Közben Julio megnyeri a bunyót, Andrés örül. Alicia segít Juliónak begyógyítani az ütések okozta sebet, és elmondja neki, amit megtudott.

g11.png

Másnap a két nyomozó megérkezik Cantaloába, hogy fényt derítsenek a gyilkosságra. A holttestet átvizsgálva arra jutottak, hogy a gyilkos fegyver egy aranykés. Andrés a fogadásból nyert pénzen gyűrűt vásárolt, és megkérte „amugyleszarlak Belén” kezét. Hát persze, hogy igent mondott. Julio a zongoraművész urat faggatja, aki állítása szerint nem vett részt a fény ünnepén, tehát nem őt zsarolják. A nyomozó úr kitudja hogyan, de odatalált a szállodához. Beszélt Dona Teresanak az aranykésről, aki engedélyt adott a személyzet kihallgatására. Don Benjaminnal kezdte a sort, aki a tálaló kulcsának egyetlen birtokosa. Kiderült az is, hogy az arany evőeszközöket nemrég mosták, ebben Julio segédkezett. Ayala nyomozó el is kapta az éppen menni készülő Juliót, az arany késről faggatta. A motozás során a perverz nyomozók semmit sem találtak nála, úgyhogy elengedték. De nem adják fel olyan könnyen. Már indulnak is, hogy Julio szobáját is szemrevételezzék. Julio szalad is, hogy eltüntesse nővére véres ruháját. Hiába rejtette el, a nyomi nyomozók megtalálták.

g12.png

g13.png

g14.png

Alicia eközben meglesi az erdőben a pénzátadást. Diego emberkéjét leütötték, Alicia pedig legurul a sziklákról. Julio találja meg. A verekedős pasas, kinek nevét még mindig nem tudom, felnyomja Javiert a nyomozóknál.

 

 

 

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása