Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Készhelyzet 1X08 – Für Anikó összejött egy kígyóval

2015. december 02. 09:00 - Bruti

A Készhelyzet mai műsorába ismét két remek színészt sikerült meghívni, szóval minden adott, hogy jól szórakozzunk. Mi is erre készülünk, de amikor Hajós belefog a monológjába, valami nagyon furcsa történik.

1_6.jpg

Na, jó ez ilyen bulváros fogás volt, igazából csak a szerencse állt a műsorvezető mellé, és rendesen megtámogatta egy poénját. Az történt, ugyanis, hogy Hajós éppen a mai tematikát vázolta fel, ami nem más, mint a „teremtés”. Éppen ott tartott, hogy ezzel nem biztos, hogy viccelődni kéne, mert sose lehet tudni, mikor nagy csörömpöléssel elpukkant egy lámpa. Hajós, persze egyből lecsapta a labdát, egy „Én értem a jeleket Uram!” dumával, amit a nézők hatalmas tapssal jutalmaztak.

4_6.jpg

De induljon is a mai móka, mert érkezik az első vendég, Für Anikó. Mivel be van kötve a szeme, kis segítségre szorul, de rendben megérkezik, majd kitérnek az öltözetére, ami egy hosszabb kabát, alatta egy fügefalevéllel. Kap egy almát, amibe bele kell harapnia, és ezzel indul is a jelenet. Természetesen az Édenben találja magát, ahol egy asszisztens hölgy fejhallgatón folyamatosan kommunikál valakivel (valószínűleg a „főnökkel”). Innentől kezdve a számára is világos, hogy ő nem más, mint Éva, aki éppen a tiltott gyümölcsből evett. A színpadon már várja egy srác, akit Ádám helyet szereztek be (nem tudjuk mi lett az igazival), és ott volt még a kígyó is. Ádám bemutatkozik, majd szabadkozik, hogy ő még itt új, nem tudja, hogy kell Ádámnak lenni, de Éva megnyugtatja, hogy nagyon jól csinálja.

6_5.jpg

Úgy néz ki, hogy kiűzetés lesz, amin Éva nagyon felháborodik. Még most rakták össze egy oldalbordából, meg jön az új Ádám, most meg kiűzetés? Tiszta stressz ez az Éden! Erre ráadásul jön a kígyó, és vegzálni kezdi. De Éva undorodik a kígyóktól, szóval sok ideje nincs kibontakozni. Ekkor kiderül, hogy tíz perc van kiűzetésig, majd megkapja a hét főbűnt. Hiú lesz, fösvény, buja, torkos, lusta, haragos. Ez csak hat, és az se stimmel mind, de nem baj, Éva kiegyezik vele. Majd a kígyó szól, hogy Ádámnak van más csaja, ami egy részről abszurd, mert ugye ketten vannak, más részről meg felháborítja Évát, mert arról volt szó, hogy csaj egyedül lesz csaj. Végül úgy dönt, hogy más férfit kell keresnie, és jobban szemügyre veszi a kígyót, akinek ellopja a nyakláncát.

5_6.jpg

Nem volt ez rossz, sőt sokszor kifejezetten szórakoztató volt, ahogy Für Anikó lereagálta az egészet. Nyugisan, lazán hozta, amit kellet. Én csak a történet előrehaladását hiányoltam, mint legtöbb esetben.
A szünet után érkezik Elek Feri, akit tényleg mindenki Ferizik. De ez nem probléma, Elek laza cuccban érkezik és lazán áll a feladathoz, egyedül sassal nem akar találkozni a jelenetben. No, az nem is lesz benne, mert egy vakrandira érkezik, ahol már várja a párja. Feri úgy dönt, hogy felveszi a macsó paraszt szerepét és nagyképűen, foghegyről kérdezgeti a lányt. Egy szemérmes, de csinos lánnyal hozzák össze, akiről lerí, hogy már az első látásra oda van a fickóért. De Ferit nem nagyon érdekli a kis „nyomorult” ahogy hívja, hanem a másik asztal felé kacsingat, ahol két lány ül. Közben meghozzák az italaikat, de mivel tea van benne, így átmennek a másik asztalhoz és elcserélik pezsgőre.

2_5.jpg

Ami ezután következik, kicsit katyvasz volt nekem. Érkezik Kristóf a forrószívek.hu-ról és egy kérdőívet szeretne kitöltetni Ferivel, de ez annyira nincs az ínyére. Majd a két lány elkezd videózni, és kiderül, hogy Feri valami professzor egy egyetemen. Közben fotót is kérnek tőlük, erre a szende csaj ledobja a ballonkabátot, ami alatt menyasszonyi ruci van, előkap egy virágot és pózba vágja magát a profeszorral. No, itt jön be Hajós, és lecsengeti a jelenetet.

3_6.jpg

Igazából elég visszaadni azt, amit a színpadon műveltek, mert ugyan vicces volt, de annyira ad hoc jellege volt a történéseknek, hogy nehéz róla véleményt mondani. Az biztos, élőben jobban üthetett a performansz, mert közönség láthatóan jól szórakozott.
A végén természetesen most sem maradhat el az interjú. Für Anikó nem tököl, két kérdés után elég rendesen kiosztja a hülyén viselkedő Kovácsot, aki idegességében rövidre zárta a beszélgetést. Majd jött Elek Feri, aki láthatóan hülyére veszi emberünket, így Kovács közli, hogy ma nem lesz interjú, mert a színészek nem tudják magukat adni, pont.

7_2.jpg

Címkék: Készhelyzet
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása