Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 48. hét

2015. december 01. 17:27 - lulu1.0

Nándi és Roland egymást gyanúsítják a lányok megmérgezésével, de még Konrád neve is felmerül. A dráma fokozódik, amikor kiderül, hogy a rosszullétek száma város szerte növekszik, s az sem hoz megnyugvást, hogy a gyorsteszt szerint egy nem túl modern szer, nevezetten arzén okozza a galibát.

48_het_1_bekezdes.jpg

Bori eltűnése, majd furcsa előkerülése is borzolja az idegeket, no nem a miénket. Szabi, Big, Milán és mind közül a legokosabb (by Big), vagyis Orsi az érintettek. Bori ziláltan és szipogva állít be a sógornőjéhez, nem magyarázkodik sokat, inkább eltűnik a fürdőben, hogy rendbe tegye magát, mert az aggódó fiúkák mindjárt odaérnek. Orsi csak néz, mint borjú az új kapura. Próbál némi információhoz jutni, de Bori nem az a mesélős típus, pláne bezárt fürdőszoba ajtón túl. Ellenben kamuzós. A megérkező fiúseregnek letol egy „itt voltam órák óta és dumcsizunk” műsort, akik ezt hiszik is meg nem is. Egy nyugalmasabb pillanatban Orsi beavatja Biget, hogy Bori nem mond igazat, nem volt vele a kérdéses időszakban.

48_het_2_bekezdes.jpg

Közben az arzén ügy szükségállapottá növi ki magát. Kellert eléggé megviseli, hogy ezt Ők művelték, Nándi igyekszik elejét venni a hisztériának, polgármesterként és maffiózóként is. Hangzatos beszédet tart arról, hogy a felelősöket meg kell büntetni. Kellerrel meg közli, hogy ne hergelje magát, no meg Őt sem. Azt ugyan beismeri, hogy picit túllőttek a célon, hiszen ahogy azt időközben kiderül már halálos áldozata is van a mérgezésnek, azonban még így is grandiózusnak tartja a tervüket. Rolandot a föld színéről is el lehet majd törölni, hogy ha sikerül ráhúzni a vizes lepedőt.

48_het_3_bekezdes.jpg

Orsi és Big titkos nyomozásba kezdenek Bori után, miután realizálják, hogy a lány nem fog mesélni, így követni kell, nincs mese. A lány az ex pasijához megy, majd távozik, melltartó nélkül. A pasi jól utána is szalad, és a kezébe nyomja az utcán. Big feje priceless a jelenet során. Ez követően Orsi színt vall a tesójának. Szabi számon kéri Borit, akinek remegő hangon áll feljebb. Elég fárasztó és idegesítő. Szabi is így gondolhatja, mert az istennek sem jutnak semmire tízperc után összecuccol és hazaköltözik.

48_het_4_bekezdes.jpg

Roland hívást kap, lesújtót. Először azt hihetjük Barbara feladta a harcot az arzénnal szemben, de aztán kiviláglik, hogy nem ezt történt. Roland nagyapja halálozott el, ami miatt annak ügyvédje telefonált. A végrendelet szerint egy soha nem látott nagynénit kell megtalálni ahhoz, hogy Roland hozzájusson az örökséghez. Alízt bízza meg az eddig nem látott rokon felkutatásával. A kórházban nem elég az arzén issue, valaki elkezdett pénztárcákat lopkodni. Adél önkéntes rendőrködésbe kezd mind az arzén ügyben, mind pedig a tolvajlás ügyében. A vér bizony nem válik vízzé.

48_het_5_bekezdes.jpg

Szilasi és Keller feladatba kapja Nánditól, hogy csábítsák egy nyugis helyre azokat, akik részt vettek az arzén ügyben és beszélgessenek el Velük, úgy véglegesen. Győzzék meg őket, hogy hallgassanak, mint a sír. Szó szerint. Amíg Szilasi szóval tartja az érkezőket, Keller fedezékből lő. Ahhoz képest, hogy nemrég még majd szívrohamot kapott a stressztől és őszintének tűnő kétségbe esett, most egyik pillanatról a másikre hidegvérű gyilkossá avanzsált, aki még arra is képes két ember lelövése után, hogy Szilasit nyugtatgassa, nem lesz itt semmi baj, ezek már tuti nem nyomják fel őket. Nándi mindeközben sajtótájékoztatót tart. Elmondja, hogy a búvárok kiemelték a hordókat a tóból és a rendőrség nagy erőkkel nyomoz. Senki, hangsúlyozza, senki nem úszhatja meg, aki ilyen huncutságot követ el Csillagkút polgárai ellen.

48_het_6_bekezdes.jpg

Először Barbara, majd Kata is magához tér. Roland rendes párhoz illően a nő ágya mellett üldögél, Nándi viszont még tartott egy csapatépítő gyűlést az övéinek. Keller és Szilasi próbálták elhitetni a főnökükkel, hogy nem viselte meg őket az imént elkövetett gyilkosság, a két hulla elásása. Nándi ismét felhozza, hogy ha Kata véletlenül gyanakodni kezd, mindenki tartja a száját. Szerencséjére azonban Kata nem gyanakszik, sőt. Miután Nándi elővezeti neki, mi is történt, tőle meglepő módon nem kezd el kombinálni, inkább csak örül, hogy ez most akkor biztos közelebb hozza majd egymáshoz a két pasit, Rolandot és Nándit. Jó, persze nem lesz ez mindig így. Minden bizonnyal hamarosan megkezdi a kétkedést, nem kevés fejfájást okozva ezzel élete párjának.

48_het_7_bekezdes.jpg

A hét végére Bori egész heti titkolózására is kapunk némi magyarázatot. Úgy tűnik újabb összefonódás előtt állunk. Ugyan csak egy homályos képet láthattunk Roland nagyon keresett nagynénjéről, ám ez a kép piszkosul hasonlít arra a nőre, aki az utolsó jelenetben Borikával találkozik, és akit a lány anyának szólít.

 

Címkék: jóban rosszban
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása