Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bear Grylls: A Sziget 2x02 - 3 emberrel kevesebben, de egy skorpiómarással és két halálközeli élménnyel többen

2015. december 01. 09:00 - Chat Géza

Disclaimer: ez valójában a harmadik rész, az s02e03, de a Discovery egymás után adja le a pasis szekciót és csak aztán a csajosat. Nehogy itt bárki megzavarodjon ám!

kepernyofoto_2015-12-01_8_48_03.png

4 napja pakolta le a városi nyápicokat Bear, mire már hárman is azzal fenyegetőznek, hogy olajra lépnek. Na, bumm. Joe, a legfiatalabb kis mitugrász elmegy, hisz múltkor már mondta, hogy egy pizzára és egy koktélra vágyik, Paul meg úgy dönt, hogy szarik a farmra, megunta Andy savanyú pofáját és megy vissza Angliába. Hálistennek Andyt sikerül visszaimádkozni, így egy építő marad a krúban. Gyorsan elkezdenek építeni, amint eláll az eső, amikor a két távozó odamenne ölelkezni meg pacsizni, akkor senki se rohan oda hozzájuk, ami persze még nekik áll feljebb. 

kepernyofoto_2015-12-01_8_48_40.png

Vig otthon a góré, erről kapunk is pár remekbeszabott, aranyveretes snittet, így látjuk is, ahogy otthon mindenki tiszteli, azaz féli a ház atyaúristenét. A magát vezérürünek képzelő tag vezeti a nagy rájavadászatot, ami hatalmas nagy kudarcba fullad. Mondjuk a csapat másik felének se sikerül egy iguánát halálra dobni egy korhadt ággal, szóval 1-1, de ez nem az a tipik win-win helyzet. Az éhségparán túlmenően megint Andy kialvatlansága a téma. Az öreg építész megin’ azon nyafog, hogy nulla percet szunyált az éjjel. Még szerencse, hogy pár koma megsajnálja és megígéri neki, hogy estére összeeszkábálnak neki egy nagyon low budget ágyat, csak fejezze már be a nyühögést.

Az ágykészítés mellett a táplálékszerzés a napi prioritás. Épp a dzsungelben dzsnáznak, amikor megpillantanak valamit. 

- Ott van pár denevér… Azok ehetőek? 

hatásszünet, senki meg se szólal

- Igaz, hogy hordozzák a HIV vírust?

- Ja, tuti AIDS-esek.

 

Ennyit a nagy denevérprököltözésről, de még van remény, hisz a csapat másik fele is elment flamóért. Barney és egy másik Pali épp horgásznak, de Barneyt durván elsodorja egy hullám, lezúg egy szikláról és egy paraszthajszálon múlik, de nem hagyja ott a fogát, csak a kamera bánta, ami meg járulékos veszteség. El is mesélik a tábortűznél, hogy mennyire para volt, de arról már nem szólt a fáma, hogy ők indultak el sötétedés előtt nem sokkal sziklákon átmászva pecázgatni. Mindegy, a lényeg, hogy élnek. Egy másik tagot meg megmarta egy skorpió, de a műholdas telón azt mondta a crew, hogy chill the fck down, minél nagyobb az állat ollója, annál veszélytelenebb, azaz nem hal bele a csípésbe. Ok, házibarkács módon lelohasztották a duzzanatot, oszt kalap.

Másnap Andy elmegy, mert újfent nem tudott aludni, ezzel egy építő sincs már a  csapatban. Alig egy hét telt el és máris csak 11-en vannak. Míg a többiek elmennek a helyi áfészba elemózsiáért, addig Barney magányosan őrzi a tüzet. Kissé letargikus lett és durva mélydepresszióba zuhant a tegnapi halálközeli élménytől. Ő is a távozást fontolgatja, aztán eszébe jut, hogy akkor mekkora egy nyuszi lenne.

A műsor pillanatnyi katarzisa, amikor a férfiak végre ételhez jutnak, mert találnak végre egy iguánát, amit el is fognak. Barney magára vállalja, hogy nemes egyszerűséggel lefejezi az állatot, mivel a többiek nem akartak hentest játszani Utólag gondolkozik el rajta, hogy az otthoni komái kicsit pipák lesznek majd ezért a tettéért, mert többen is tartanak otthon ilyen dögöket. Szomorú, de azért inkább ez a kis bűntudat, mint a korgó has. Este jól szénné égetik a tűz fölött majd szétosztják egymás között a fogást. Nem sok ugyan, de 7 nap koplalás után ez felér egy All You Can Eat akcióval a Trófeában.

 

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bibii20 2015.12.05. 18:13:36

Szegény kis iguana:/ egyébként nagyon tetszett ez a rész.
süti beállítások módosítása