Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7681-7682-ik rész:

2015. november 30. 11:00 - Gillotte

A hirtelen haragú Herrnek nem esik jól, hogy Ági emlékeztette, hogy ő szerezte a házat míg a Herr börtönben volt, hisz nélküle sehol nem lenne Ági. Felszólítja Herrnét, hogy mondja le az ajánlatot amit tett Nórának. Ági visszamegy az irodába, nem azért, mert kedve van, hanem mert otthon nemigen tud megmaradni. Juli addig mondogatja, hogy lelkizzenek, hogy Ági belemegy, és elmondja, rájött, hogy a Herr Robi helyett akar utódot. Ági viszont nem akar gyereket, úgyhogy az a terve, hogy kibékíti Robit és a Herrt.

bk_november26_1.png

Ádám elmondatja Lacival a kencés Valival történteket majd biztatja Lacit, hogy mondja el Gizinek mi történt, ha egyszer semmi nem történt közte és Vali között. Laci nem nagyon hajlik erre, mert ha Gizi nem tud semmit legalább nem is aggódik, de Ádám férfi szoliralitásból felajánlja, hogy segít elmesélni Gizinek a történteket. Nem sokkal később amikor Ádám épp hazatér valahonnan Gizi leállítja beszélgetni, azzal indít, hogy Lacival megbeszélték a dolgot. Ádám megkönnyebbültem konstatálja, hogy így a jó, hiszen tényleg nem történt semmi a csajjal. Milyen csajjal? – így Gizi. Ádám innentől már hiába próbál javítani a helyzeten, nem nagyon megy. Gizi ennek ellenére nyugodt lelkiállapotban nyit ajtót amikor a kencés Vali csenget beszélgetni a kozmetikumokról. Gizi nagyon tartózkodó, szívesen megszabadulna a nőtől, és kerek perec rákérdez, hogy lefeküdt-e Vali Lacival. A nő nem tagad, hát hogy hagyna ki Laci ilyen lehetőséget, sőt, még részleteket is mesélne, ha Gizi nem rúgná ki a lakásból. Ádám vigasztalja a kiborult Gizit, rákérdez, hogy nem hazudik-e Vali, mert egy visszautasított nő bármire képes. Novákné azonban nem akarja meghallgatni Laci verzióját is, helyette inkább kidobálja a ruháit az utcára. Laci hiába magyarázkodna, Gizi meg se hallja, csak bevágja az ajtót. Ádám világosítja fel Lacit, hogy a kencés Vali beszélt Gizivel és azt állította, hogy lefeküdt Lacival.

bk_november26_2.png

Nóra lázasan újratervez, mikor Robi hazaér gyorsan megtudja, hogy azért, mert a villában lesz az esküvő. Robinak gyanús a dolog, mert az apja biztos, hogy nem egyezett ebbe bele, úgyhogy szeretne beszélni előbb a Herrel mielőtt beleélik magukat a villás esküvőbe. Meg is kérdezi apját a liftben, félve attól, hogy a Herr kitalál valamit, hogy meghiúsítsa az esküvőt, de a Herr kedve ellenére azt állítja, Nórára való tekintettel nem fog balhézni az esküvőn. Ezután a Herr az irodába megy begyűjteni és hazaszállítani Ágit. Juli épp lelép az irodából, úgyhogy Herr bocsánatot kér Ágitól a veszekedés miatt, mely alkalomra bekeretezi az esküvői fotójukat és eldicsekszik, hogy megengedte Robinak, hogy a villában legyen a lagzi. A Herr ezután lemegy a kocsihoz, addig Ági megereszt egy telefont a nődokijának újabb adag fogamzásgátló reményében.

bk_november26_3.png

Rudi találkozik Fasírttal és előadja a már említett, Zsolt által kieszelt tervet: megkérdezi Fasírtot, hogy nem akar-e újra Zsoltnak dolgozni Nikol helyett. Eközben a munka folyik a Rózsában, s Alíz megkukkantja Krisztián fenekét, hogy tuti jó alapot hoz-e majd a vetkőzős műsorba, cserébe Krisztián inkább kiszállna az egészből, de Alíz rábeszélésére hamar meggondolja magát. Itt derül ki, hogy Ádám is benne lesz a vetkőzésben, nem tudni, mikor beszélték meg, de Krisztián kicsit aggódik, hiszen nem a legjobb barátja Ádi fiú. Alíz továbbá elmeséli Krisztiánnak, hogy meglátogatta Zsoltot, mert bocsánatot akart kérni amiért lelőtte. Krisz meg is dicséri az ,,agyatlan és félhülye” párt, Rudit és Alízt és megtiltja Alíznak, hogy bemenjen Zsolthoz, mert felesleges felhívna magára a figyelmet. Alíz szerint Zsolt nem volt ilyen bunkó, mint Krisz és nem kell aggódni, mert Zsolt tudja, hogy Alíz ,,lokális” lesz hozzá. A lány után Rudi ront be az irodába és elmeséli, hogy Fasírt nemhogy nem akar csatlakozni Zsolthoz, hanem bosszút akar állni eleve az ajánlatért is. Rudi rohanna Zsolthoz újabb tippért, hogy hogy oldják meg, de Krisztián szerint hagyják Zsoltot, hisz ők cseszték el, úgyhogy nekik is kell megoldani. Lehet, hogy nem is Zsolt ötlete volt ez az egész, hanem a Kis Bartháé? Mert akkor jól elbartházta…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása