Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 1x03 - Sztéjin ölájv

2015. november 28. 10:00 - Dzsudibí

Nyitókép: Papucs fölé angyali mosolyú nővérke hajol - uram, megkatétereztük a szívét. Neked is jóreggelt bazdmeg. Főcím, ugrunk vissza aznap reggelre, Csülök kivételesen nem Papucsot zaklatja, hanem a bőröndjét, ébresztés gyanánt, az cserébe meg egy gyűrött sörös dobozzal próbálja odébbtaszigálni szegény állatot. Hol vannak ilyenkor az állatvédők, hát még hány alkalommal akarják így megalázni szegény tömlőorrú jószágot? Papucs végül mégis békülni akar - jóvanna nincs harag - azt hiszem rájött, hogy jelenleg Csülök az egyetlen, aki akar tőle valamit a váláson és egy pár új csizmán kívül. Jocit a telefonja ébreszti, Szonja kórházban, akkor ezek szerint nem dobta fel a pacskert. A kórházhoz érve prezentál egy klasszikus hogyan foglaljunk el egy autóval négy parkolóhelyet mutatványt, majd igencsak megszenved az útbaigazítást szolgáló tábla elolvasásával.  

1.png

Buci 40 éves, Papucs szerint ez a spirituális ébredés kezdete, pontosan tudja, hogy min megy keresztül. A karrier és a munka helyett a gyerekek és a család fontossága kerül majd előtérbe - hát nem most váltok mindketten, te agytröszt? Közben Tamarát hívogatja, aki virágokat vagdos az étkezőasztalon, egyszer, ha gazdag leszek, ezt tuti kipróbálom mert sok filmben látom, biztos kurva izgi. Vircsi érkezik: új lovagló csizmához új sisak jár, különben kinevetik. Most mi van, miattam váltok? - rí Vircsi - nyilván, apunak a töke tele volt már veled. Közben a kórházban megtudjuk, hogy Szonja - akiről egyébként a sminkesek még a legapróbb kékzöldlila foltot is lespórolták, ennek ellenére szarul néz ki, de ez nem biztos, hogy a baleset eredménye - teljesen jól van, a légzsák mentette meg, Joci arcára kiül az őszinte gyűlölet a légzsák feltalálója iránt. 

3.png

Papucs sétálgat, de megállásra kényszeríti egy elég terebélyes segg a matracbolt kirakatában, ahol is az eladó az ágyon pucsítva rendezgeti a kirakati díszpárnákat, milyen életszerű. Boltba be, mocskos flört az eladókisasszonnyal, aki úgy tudja kiejteni a memóriahabos szót, mintha azt mondaná, hogy táncolj gyere táncolj mégmég attól sem riad vissza, hogy befeküdjön Papucs mellé, merthogy ő az a fajta férfi, akire bizony gerjednek a 20 éves csajok. Némi szárazbaszást imitálnak a matraccal, csakhogy megbizonyosodjanak róla, hogy márpedig a memóriahab nem hullámzik, ez a legszürreálisabb matraceladás evör. Szegény Papucs be is szopja a vérerest, több mint hatszáz lepedőt költ el matracra meg ágyneműre, abban reménykedve, hogy az eladó kislány cserébe elmegy vele egy körre, de a sorrend nem stimmel, előbb fizet, aztán kérdez, így már bizony csak egy kevésbé lelkes nem érek rá a válasz.  

2.png

Váltunk Joci és Szonja lakására, ahol Joci közli a szomorú tényeket a kedves mamával: Szonja bekattant, meg akarta ölni magát. Anyuka pakolászás közben szúrja ki az új cipőcskét a kanapéra dobva, és drága ruhákhoz szokott tapasztalt szemével egyetlen pillantással felméri, hogy a kurvás cipő bizony több százezres tétel volt. Joci már nyúl is a titkos dobozhoz, amiben a spórolt 500 lepedőjük pihent, mielőtt Szonja cipőbe fektette volna a pénzüket (megjegyzem, ez az első szimpatikus és okos döntése a sorozat indulása óta). A tudálékos anyós persze azt is tudja, hogy ezt már bizony nem veszik vissza, Joci anyázik, hamar elengedték azt a fél milliót. A kórházban felelősségre vonja Szonját, aki nagylelkűen felajánlja, hogy hajlandó elfelejteni Joci nemlétező szeretőit, ha ő cserébe elfelejti, hogy elvásárolgatta a spórolt lóvét. Bájos mama azt tanácsolja Jocinak, amit bármelyik fiús anya tenne az ő helyében: felejtse el a költekezős luvnyát, költözzön haza a mamához, aki húslevessel és vasalt alsónadrággal kedveskedik majd neki élete végéig. 

5.png

Buci éppen Csülöknek udvarol - mások ételmaradékából élsz és a saját szarodban henteregsz, mégis imádnak, a padláson fogod végezni szalámiként fellógatva, a májadat meg én eszem majd meg - a Kiscsillag Hú de sötét című száma rémlik fel előttem hirtelen: meleg a moslék, és puha a szalma, szaros a hátam, de szeret a gazda. Zsófi érkezik, hogy elbassza a srácok meghitt udvarlási ceremóniáját - szerveztem neked meglepibulit Buci kólával meg piával - de lemondtam. Cserébe azért felajánlja, hogy a gyerekeket áthozhatja ünnepelni, de a fater ettől még mindig kissé csalódottan veri szét a keze ügyébe kerülő berendezést.

6.png

Buci épp a szemetet vinné ki, amikor a ház előtt összefut a fotóssal, aki Hatvani Józsefet keresi - JÓZSEF? - kérdezi Buci igen ostoba fejet vágva - ja a JOCI, há aszongyad bazdmeg, ne Józsefezzé itt. Buci valamiért szívügyének érzi, hogy Jociból sztárt faragjon, mert nem hiszem, hogy a szaros negyvenezerért csinálná, amit felajánl neki a fotós jutalékként: vállalja, hogy meggyőzi Jocit, hogy elmegy a fotózásra. Emese, a fotós búcsúzik, Buci tekintete a seggét pásztázza elmenőben, kérdés, hogy még ebben a részben húzza meg, vagy csak később. Papucs ágyának összeszerelése közben Jocit győzködi, hogy márpedig menjen el, közben azt is megtudjuk, hogy ez a Buci olyan budai úrigyerek, hogy azt hiszi, a köszörű neve csöszörű. A következő jelenetben már a fotózáson vagyunk, ahova Buci is elkísérte Jocit. Maga a paradicsom, seggek jönnek, csöcsök mennek, és közben még Emesét is fűzheti. Közben szegény Jocit szinte teljesen lecsupaszítják, hogy aztán egy neccfelsőben légkalapáccsal pózoló kislány ölelgesse. Nem értek nagyon a dramaturgiához, de ide a rozsdás bökőt, hogy ez Szonjának nem fog tetszeni. Jocinak le is kell lépnie, jön a hívás, hogy Szonja lelépett a kórházból. 

7.png

Papucs és Tamara veszekednek, Tamara még mindig válni akar, Papucs összeesik ennek hírére, Tamara pedig helyes ütemben, a sztéjin ölájvot énekelve, ám annál szarabb technikával igyekszik életet lehelni szegény Papucsba - Vircsi, hívd a mentőket! Remélem hamar odaérnek, amit Tamara csinál, azzal egy egészséges embert is kinyírna. Papuccsal elszáguldanak a mentők, majd ugrunk az első jelenethez, ahol a kedves doktornő hajol fölé, hogy tájékoztassa, szívrohama volt. Papucs gyorsuló pulzusa arra enged következtetni, hogy tetszik neki a kedves doktornő, aki viszont érdekes módon leszarja, hogy egy szívroham után valakinek 90-ről 120-ra ugrik a pulzusa 10 másodperc alatt, és otthagyja Papucsot egy jó tanáccsal, miszerint érdemes lenne kerülnie a stresszt. 

4.png

Szonja megszökik a kórházból, Joci utánaered, otthon találja, egy szál neglizsében az ágyon tekeregve - gyere Joci dugjunk, má megint peteérésem van. De hogyan, ez még az előző, vagy ugrottunk az időben, mi történt?? Agyrázkódásod volt, nem lehet most dugni - jó akkor csak itt fekszem. Joci még erre sem vevő valamiért - Joci, nem hagyhatsz el, nélkülem semmi vagy - Joci el, még az önbizalom építő tréning sem működött most Szonjának. Érkezik Kulkapu, kicsit fenyíti Bucit, eddig visszafogtam magam Zsófi miatt, de most majd lesz nemulass te kis köcsög. Tamara látogatóban Papucsnál, aki aggódva közli vele, hogy ő most aztán tényleg elgondolkodott. Mert ha bármi rossz történne vele, akkor ő egyedül maradna a gyerekekkel. Én már nyúlok a zsepiért, hogy szegény Papucs most mehet vissza Vircsit gyepálni abba a nagy házba, és hiába költött el egy kisebb vagyont matracra, most dobhatja ki, de Tamara folytatja: egyedül maradnánk, és nem tudnám hogy tartsam el őket, nem tudom a PIN kódodat, nem ismerem a végrendeletedet te senkiházi, hát így akarsz elpatkolni? Szegény Papucs pulzusa megint az egekben, de ekkor érkezik a kedves doktornéni és kitessékeli Tamarát.

8.png

Joci hazaér, kikészítve a méltán világhírű PÁVÖR magazin, címlapján Jocival meg a melltartó nélküli modell csajjal, basszameg, ennek nem lesz jó vége. Hívja is Bucit, a telefon fent csörög az emeleten, Joci a hang után ered. Dugás hangjai szűrődnek ki, hát Buci, má megint kit tömködsz? Persze, hogy a fotós csajt. Joci kérdőre vonja, címlapfotó? Reklámfotóról volt csak szó. Ezért Szonja kiherél baszki. Buci még egy kicsit hergeli - még jutalékot is kaptam baszkikám, Joci kicsit kiborul, mi a faszomat kavarsz??? Na gyere, mondjad, hogy féreg vagyok! Féreg vagy! Egy igen kellemetlen rész következik némi köcsögkaratéval fűszerezve, amit Joci nyer egy bravúros fogással, Buci tenyerét a füléhez szorítva, bizonyára igen fájdalmas lehetett. Ennek örömére át is adja a szülinapi játékkonzolt Bucinak, boldog szülinapot bazdmeg, erre inni kell.

9.png

 Papucsot hazaengedik végre a kórházból, de Zsófi és a gyerekek a kapualjban várják, hogy visszaküldhessék egy csatakiáltással, amit Bucinak szántak szülinapjára. Vircsi érkezik hozzá látogatóba, ezek szerint anyutól nem kapta meg a sisakot, kezét tördelve reménykedik, hátha Papucs a szívroham után kevésbé lesz smucig. Miattam van? Az infarktus meg hogy elváltok? - Persze hogy miattad te kis anyaszomorító szarkavarék dehogy miattad. Nagy összebújás, a sisak egyelőre nem került szóba, majd talán a következő részben. 

Címkék: 18+ válótársak
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása