Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Young & Hungry 1x06 - Young & Punchy

2015. november 26. 14:00 - Lilac Scorpion

Sofia friss munkalehetőséggel esik be az ajtón, ami állítólag Gabinek és neki pont ideális lenne – egész pontosan szexi csajokat keresnek egy bárba, felszolgálni. Ehem, csak én hallom lelki füleimmel egy sztripbár tuctucát és középkorú öltönyös pasik kéjes mormolását? Úgy tűnik azonban, Gabi nem szégyellős, és nem is olyan rosszhiszemű, mint bármelyik épeszű ember lenne egy ilyen ötlet hallatán, csupán szexistának tartja az ötletet… de persze pénz beszél, Gabi meg megy le kutyába azonnal – ennyit akartam mondani az elvekről, köszöntem alássan. (Mellesleg MI A FRANCNAK süt ez az elmebeteg almás pitét az abszolút plátói főnökének?! Üssétek már le, könyörgöm…)

01.jpg

Yolanda és Elliot kádkatalógust böngésznek – a téma, amíg ki nem derül, meglepően kétértelmű megjegyzéseket szül, már-már elvigyorodtam, shame on me a mocskos fantáziámért. Josh ugyanis kádat vett Caroline-nak – ne kérdezzétek, én se értem az apropóját – Elliot pedig egy hackerre panaszkodik, aki feltörte a Josh által készített applikációt. Josh azon agyal, hogy állást ajánl a tejfelesszájú ciberzseninek, Gabi pedig VÉGRE MÁR EGYSZER AZ ÉLETBEN beszól Elliotnak! Nagyon kiérdemelte már a faszi, de miért kellett ehhez ötször huszonegy percen keresztül kiégetnem a retinámat, hogy megkapjam?! Na nehogy túlzott elvárásaink legyenek, Gabit gyorsan helyre teszi a sorozat a „full nem értem, amit a munkádról összegagyogtál, mégis csak egy nő vagyok, akinek a konyhában a helye” szituációjába (tépem a hajam). Gyorsan ki is fejti, milyen rohadtul Joshra van utalva, nehogy véletlenül merészelje megközelíteni az ideális női karakter fogalmát, de azért intéz nekik egy VIP-jegyet a bárba, ahol szexi pincérnőként fog felszolgálni (nem, nem akarja ám még mindig felszedni Josht. Komolyan, írjátok a sírkövemre hogy beledöglöttem az unalomba, jó?) És végre főcím, azt hittem nem élek túl idáig.

02.jpg

Ugrunk az Állatsimogatóba – annak ellenére, hogy ez lenne az a bizonyos bár, a neve röhejes, és a lányoknak tényleg állatjelmezben kell rázniuk negyvenes részeg hapsiknak, akik ötveneseket vagdosnak hozzájuk. Nem, ígérem, ezúttal nem tartok erkölcsi prédikációt, menjünk tovább. Josh és Cooper (mellesleg Jesse McCartney a szerepben, hopphelló értékelhető színész, eltévedtél?) kedélyesen elkakaskodnak az egyik asztalnál, Josh felajánlja a melót, de Cooper meglátja a sokadik koalának öltöztetett hostessként Gabit, és eltereli a figyelmét, hogy instant rámozduljon (nem is értem, a pasi háta mögött egy ketrecbe zárt sztripper sokkal dögösebb). Sofia magánakcióba kezd az egyik rács mögött, Josh pedig megegyezik Cooperrel az állásról. A pasi még Gabi telefonját is megjavítja ott helyben, amitől valamiért felforr a levegő a két (ironikus hangsúly) „bika” között. Cooper leönti Gabit egy fél tálcányi világítós röviddel, majd szépen le is taperolja a mellét, mire Josh behúz neki egy óriásit. Gratulálok, a szőke ribancok mindig kihisztizik maguknak a dugási háromszöget.

03.jpg

Josh másnaposan fetreng a kanapén, és az emeletről hallatszó kalapálás miatt rinyál – kellett neked KÁDAT venni a csajodnak basszus. Mint ahogy azt Elliot beharangozza, Gabi bocsánatkérő képeslapot akar küldeni, pardon, küldetni Josh-sal Cooper számára. Mellesleg az ötletet Elliot is támogatná, mert Cooper miatt jelentős összeget veszíthetnek, de Josh nem hajlandó aláírni a lapot, látványosan védelmezendő ezzel Gabi „erkölcseit” – csak tudnám, azt hol rejtegette eddig a csaj. Yolanda és Elliot közben szemet vetnek a Caroline számára vásárolt kádra, de egyelőre csak kerülgetik, mint macska a forró kását.

04.jpg

Gabi meglátogatja Coopert, „Josh nevében” R2D2-formájú pillecukrot hozva ajándékba és sokadszor is elsütve a szarrá rágott koalás poénok egyikét, hogy fogná már be, Cooperben viszont úgy tűnik, emberére akadt – a pasinak ugyanolyan elcseszett humora van, mint neki, alig várom, hogy egymásra cuppanjanak. Kívánságom meghallgatásra talál, Cooper elfogadja Gabi vacsimeghívását, amit a csaj szintén Josh nevében tálal, és még egy domain-nevet is hozzávág. Gabi a padlón, úgy kell feltakarítani a rózsaszín nyáltengert, de azért arra van még ereje, hogy beledumálja Coopert a békülős vacsorába.

05.jpg

Ez az étkezés egyébként tömény kínba fullad: a két pasi játssza a sértődött ötévest, Gabi vigyorogva sürög-forog (hogyne, megint róla szól minden), végül még egy kibékülést is sikerül kicsikarni valahogy – hiába, a hapik szíve meg a gyomra ugyebár. Az állás újra elfogadva, Cooper pedig örömében el is vinné randizni Gabit, ha Josh nem fulladna éppen bele a féltékenységbe, és Gabi fantasztikus nacho-jába. Rövid úton ki is zárja Coopert a teraszra (a kajával együtt), és lényegében megtiltja a csajnak, hogy igent mondjon – az meg, ha épp nem Joshba van beleesve, azonnal más ágyába ugrana, tehát hevesen tiltakozik, végül pedig, kapaszkodjatok bakker, MEGÍGÉRI, hogy nem randizik Cooperrel, csak mert Josh ezt kéri. Fájdalom ez a nő, komolyan.

06.jpg

Mellesleg már otthon is van, és Sofiának panaszolja az őt ért végtelen sérelmet, miszerint nem szabad munkatárssal randiznia, és vázolja, hogy mennyire bele van esve Cooperbe, vagy még inkább a domain névbe, amit a srác vett neki. Sofia fantasztikus randitanácsokkal látja el – komolyan ki fogom próbálni ezt a „hibák elmondása az első randin” módszert, hátha még több srácot sikerül elriasztanom, mint eddig :D Ja nem, oops, Gabinek is tetszik az ötlet, akkor visszavontam. Akkor csak rossz lehet.

07.jpg

Randi-szitu, Gabi vázolja a tervet: a feladat az lenne, hogy ne kedveljük meg egymást. Cooper kissé bizonytalan, de legalább még nem menekült el fejvesztve. Nos, ha elég idióta hozzá, hogy maradjon, akkor igen, jó volt a tippem: ahhoz is elég idióta, hogy minden marhasága ellenére tetsszen neki Gabi. Romantikus félhomály, csók, satöbbi, asszem meg is volt az epizód lényege. Kikapcsolhatom?

08.jpg

Nem, még nem, Yolanda és Elliot ugyanis az új kád lerohanását tervezik, méghozzá külön-külön, és persze véletlenül sem úgy, hogy a másiknak ne tűnjön fel. Josh készül lefutni a napi félmaratonját, Yolanda pedig ezt kihasználva lecsap a kádra. Cooper a szerződés ügyében érkezik Josh-hoz, de Gabi lecsap rá a „nem kéne randiznunk” dumával. Romkom-szabály? Halljam, hangosan! „Nem kéne randiznunk-duma eredménye mindig smaci.” Mindig. Most is.

09.jpg

Yolanda és Josh a kád mellett találkoznak össze – a szitut fűszerezi, hogy Cooper és Gabi a fürdőszoba ajtaja mögött várják, hogy lebukjanak. Ennek ellenére megegyeznek a kockázatos viszony fenntartásában… jesszus, asszem lassan tényleg megírom a Rommom-klisék kézikönyvét, csak a YandH alapján. Lehet adakozni a saját kiadásra. Elliot és Yolanda végül egy romantikus habfürdőBEN is összefutnak, ahogy azt várni lehet, de elegánsan tovább fürdőznek egy egyszemélyes kádban, ketten. Öööö, oké.

10.jpg

(Utólag is bocs a sorozatos múlt századi szóhasználatért – holy shit, ezt mondja ki valaki háromszor, hangosan -, a mai epizód hogyvoltozását lapzártáig ismeretlen okokból kifolyólag a nagyanyám szponzorálta!)

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása