Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Reign 1x01 - Pilot

2015. november 26. 11:00 - Flourish

Egy látomással kezdünk, melyben Nostradamus, a jós egy fa alá sétál, amelyről vér cseppen az arcára, majd miután letörölte, meglátja, hogy tiszta vér mindkét keze. Ezután felébred, és nagy izgatottságában kinyög egy Máriát. A kép hirtelen vált egy lánykára, pontosabban Máriára, aki egy kecskékkel megspékelt takaros kis kolostor udvarán gyakorol a többi lánnyal a foci VB-re. Közben szinkronemberkénk Mária életét informálja le nekünk. A foci VB után összeülnek enni, ahol kiderül, hogy megmérgeztek egy apácát. Máriát azonnal biztonságba akarják vinni, ezért már most felrakják a hintóra, hogy egyenesen a francia királyi udvarba vigyék.

r0.png

Az említett helyszínen Ferenc mindenkivel vált pár szót, majd ugrunk Katalinra, aki Nostradamust kérdezgeti látomásairól, miközben jól elborozgatnak. Ezután megérkezik Mária négy udvarhölgyével, Kenna-val, Greer-rel, Lola-val és Aylee-vel, akik természetesen azért jöttek, hogy pasikra vadásszanak. A király kivonul az I’m a swag bitch járásával, bal karján szeretőjével, Diane-nal, akit Kenna, a legnagyobb ribanc már most tudna verni addig, amíg mozog, mert nyilvánvalóan szemet vet a királyra. Mária és Ferenc vált pár érzelmes pillantást, amitől Nostradamusnak egyből kitisztul a látomása. Ferenc az életét fogja adni Máriáért, amit Katalin nem igazán vesz jó néven, és persze megpróbálja megakadályozni a prófécia beteljesülését.

r1.png

r2.png

Miután a fogadás lezajlott, az udvarhölgyek azonnal nekiállnak sminkelni és kicsicsázni magukat arra, hogy nekivághassanak a nemesi és királyi származásúak becserkészésére. Mária pedig betéved a régi szobájába, ahol megtalálja Ferencet amint kardokat készít. Pár mondatot váltanak egymással, majd Ferenc távozik a szobájába és egy hölgyike társaságában elmerül a lepedő akrobatika rejtelmeiben. Kint az udvaron Mária a tó partján üldögél és kavicsokat szedeget, amikor a kutyája ugatni kezd és annyira megijed, hogy elejti a köveket. A sorozatban nem látjuk, de végül is újra felszedi őket, amit fel is visz Ferencnek, hogy ezzel dekorálja ki a készítményeit, de a férfi leszidja a lányt, mert nem kopogott, erre Mária gyanakodni kezd, hogy van-e nála valaki. Ferenc persze távolságtartó lesz (amiből persze bárkinek feltűnhetne, hogy a válasz igen) és azt mondja neki, hogy erről nem kell tudnia, mert a király sosem magyarázkodik a feleségének.

r3.png

r4.png

Na hát erre Mária úgy megharagszik rá, hogy vissza is megy a tóhoz és elhajítja a köveket. A kutyája váratlanul fogja magát és elrohan az erdő irányába, ami veszélyes, de ezt Mária nem tudja, ezért utána megy, hogy megkeresse, de pont akkor lovagol arra Bash, aki megállítja és megkérdezi tőle, hogy miért ilyen feldúlt, amire a lány azt válaszolja, hogy kérdezze meg az öccsét. A fiú felajánlja, hogy megkeresi a kutyáját, csak ne menjen az erdő közelébe.

r5.png

Lola éppen fürdőzik, amikor hirtelen szerelme, Collin átkarolja, és együtt kitalálják, hogy szerezhetnének a fiúnak engedélyt az ottlétre. El is mennek Katalinhoz, aki megengedi neki, hogy maradjon. Ekkor váltunk Máriára, aki hirtelen megpillantja szobájában az elejtett kavicsokat egy tálban az asztalon. Recsegést hall az öltöző fülkéje (vagy mi a tököm) mögül, és be akar nézni mögé, amikor valaki rárakja a kezét a vászonra. A szellem jó tanácsként mondja Máriának, hogy ne igyon a borból, erre a lány megkérdezi, hogy ki is ő. A szellem erre betojik, fogja magát és lelép. Mária benéz a fülke mögé és rátalál egy titkos járatra a fal mögött.

r6.png

r7.png

Katalin és Henrik a lányuk esküvőjére rendeztek egy nagy ünnepélyt, ahol Collin egy pohár bort visz Máriának, akinek az utolsó pillanatban eszébe jut a szellem tanácsa. Félrerakja a bort és inkább ropni akar a barátaival. Tánc közben összeakad Bash-sal a pillantásuk, majd Ferenccel is. Szerintem Bash-sal jobban összeillenének. A parti után kezdődik a nász elhálásának rituáléja, amit az udvarhölgyemények és Mária is titokban megles. Miután végignézték kedvet kapnak futkározni a palotában és Kenna már rá is harap a király horgászbotjára. Mária még maradt a partin, de csak azért, hogy beszéljen Ferenccel a közös bizalomról, viszont a mondataiból kiszűri, hogy a férfi még nem akarja feleségül venni őt, ezért megsértődik és elviharzik a szobájába.

r8.png

r9.png

r10.png

Már alszik, amikor belopózik hozzá Collin és megpróbálja megerőszakolni, de Mária felébred és sikít, amit az őrsége meg is hall és elvonszolják a fiút a börtönbe. Mindezt megtudják a lány udvarhölgyei és meg is mondják neki, hogy Collin tette mögött egy befolyásosabb személy áll, méghozzá a kastélyból. Mária rájön, hogy a borban volt a szérum, ezért elmegy Katalinhoz és Henrikhez, hogy megkérje őket, hogy kegyelmezzenek meg a fiúnak. Henrik azonban elmondja a lánynak, hogy már késő, mert lefejezték. Mikor Lola ezt megtudja, egyből Máriát vádolja, hogy körülötte mindenki veszélyben van.Mária ezért elmegy, és közben összefut Bash-sal, aki visszahozta neki a kutyáját. A lány elpanaszolja neki, hogy nehéz napja volt. Mindezt meglátja Diane, amit Bash észrevesz, ezért távolságtartóbb lesz a lánnyal. Mikor Mária lelép, Diane odamegy Bash-hoz és azt tanácsolja neki, hogy legyen óvatos, vagy különben odavész.

r11.png

r12.png

r13.png

Az udvaron Ferenc leszidja Máriát, mert megvédte Collint, a tettei ellenére és hogy ez nem fog jót tenni az uralkodásának. Aztán vitatkozni kezdenek kettejük kapcsolatáról, majd a vita egy majdnemcsókban végződik. Ezt meglátja Katalin, aki Nostradamusnak panaszolja, hogy nem hatott a főzet. Tudták, hogy csakis a kézbesítéssel lehetett gond. Nostradamus látomása még mindig nem változott Katalin viszont nem fogja annyiban hagyni ezt, és újabb merényleteket eszel ki. Legvégül Máriát a parton találjuk, a viharos ég alatt, amint a háta mögött levő szellemhez beszél, és megpróbálja megtudni, hogy ő is veszélyben van-e. Majd leveszi a csuklyáját és hátrafordul, de addigra már senki sincs ott.

r14.png

r15.png

Köszönöm, hogy időt szántatok a hv-mra! Hamarosan érkezik a folytatás.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása