Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Készhelyzet 1X007 – Szabó Simon mindent vitt

2015. november 25. 12:00 - Bruti

Vannak olyan színészeink, akiket, ha meglátsz, rohadtul nem érted, hogy miért nem velük van tele minden műsor. Szabó Simon pont ez a figura, pedig már nem egyszer letette a névjegyét, ma meg bebizonyította, hogy az improvizáció se áll távol tőle.

1_5.jpg

De tényleg, ez a nagy darab kopasz csávó olyan lendülettel vetette magát a jelenetben, hogy ott már csak tarolni tudott. Mindent és mindenkit. De ne rohanjunk előre, nézzük mi a mai felállás.
Hajós jön, mondja a magáét, majd kitér a mai témára, ami nem más, mint az ünnep. Az ünnepnapok, igen érdekes dolgok, mert attól, hogy államilag elrendelik még nem biztos, hogy van is kedvünk hozzá. Nekem amúgy se mondja meg senki, hogy mikor akarjak ünnepelni, és Hajós is hasonlóan láthatja, mert nincs elragadtatva se az ünnepektől, se az ajándékozástól. Gyorsan rövidre is zárja a kis monológját, majd betámogatja első vendégét.

2_4.jpg

Szabó bekötött szemmel és olyan félszegen, tapogatózva érkezik, hogy máris megsajnáljuk. Igen, ő tudja, hogy egy ekkora ember (Hajósnál is nagyobb), ha borul, akkor mocskos nagyot esik, így teljesen érthető az elővigyázatossága. Hajós megkönyörül rajta, lekerül a kendő, és szemügyre veheti saját magát. Egy elegáns öltönyben van, pazar nyakkendővel, de ettől még bármi lehet, szóval András segít neki egy kicsit, és a jelenet előtt három másodperccel felad rá egy anyakönyvvezetői szalagot. Simon besétál a fénybe - közben majdnem eltaknyol azon a hülye lépcsőn, ami még egyszer el fog intézni egy szereplőt a jelenet előtt - majd indul a cirkusz.

3_5.jpg

Fény fel, és egy házasságkötő terembe csöppenünk, ahol már ott várakozik az ifjú pár és a tanúk. Az ara nagyon úgy néz ki, hogy mindenperces terhes, Simon meg fél másodperc alatt felméri a helyzetet, és egy pillanat alatt átveszi a vezető szerepet. Szinte nem is érdekli, mit csipog a tanú csaj, pedig látszólag ismerősök. A kérdésre, hogy megismeri-e, simán rávágja, hogy „Persze… Kati” és már le is smárolja. Majd kioszt néhány vetkőzős tollat, sőt a vőlegénynek kifejezetten ajánlja, mert, ha jönne a gyerek, akkor ezzel bedughatja, hogy időt nyerjenek. Gyorsan ledarálná az esküvőt, de a megjelentek valami meghittebbre vágynának. Amíg Kati félrevonja, az arának erős nyögések közepette elfolyik a magzatvize. Erre már Simon se tétovázik tovább, elkapja a menyasszony kezét és alákarcolja vele az anyakönyvet, majd üldözőbe veszi a vőlegényt is, akit úgy rángat, mint egy rongybabát, és lefirkálja az ő nevét is. Ezután felkapja a jegygyűrűket, zsebre vágja, majd megpróbál lelépni, de közben elindul a szülés. Na, egye fene, akkor levezeti azt is. Teljes testsúlyával nyomja kifelé a gyereket a nőből, majd kijelenti, hogy ez a baba kétfejű… vagyis nem, ikrek! Röhögés! Még egy darabig birkóznak, de már jön is a következő párocska, akinek a hölgy tagját megint csak lekapja. Az ő házasságkötésüket is hamar lezavarná, de akkor Hajós lecsengeti a jelenetet. 
Én mondom, hogy Szabó Simon úgy pörgött, mint egy tájfun, senki, és semmi nem tudott neki ellenállni, amit a közönség is érzett, mert jött is a vastaps. Szép munka!

4_5.jpg

A szünet után érkezik mai második vendégünk, Haumann Máté. A srácot a sorozatrajongók több itthon forgatott, külföldi produkcióban láthatták, mint pl. a Katedrális, vagy a Válaszcsapás. Magabiztosan érkezik, bár ruházata nem ad erre okot. Egy indiánrojtos Adidas dzseki van rajta, meg csodálatos „V” nyakú póló, szóval fogalmunk sincs, hogy minek öltöztették, de nem kell sokat várni, hogy kiderüljön, mert érkezik Kovács rendőr, magához bilincseli emberünket, és berángatja a jelenetbe.
Egy vacsorára toppannak be Mátéék, és hamar kiderül, hogy felesége intézte el, hogy tíz év után a férfi újra felük töltse a szentestét. Két gyerek is szerepel, Viki a lánya és egy meghatározhatatlan nemi identitású srác, aki a lánnyal ellentétben nem üdvözli az apját, hanem pofákat vágva illegeti magát. Az asszony pörög, mint a bádoglavór, feldíszítteti a fát a férjével, ami elég nehéz mutatvány, mert ugye még mindig össze vannak bilincselve a rendőrrel. A lány a kínos kérdést feszegeti, hogy miért volt börtönben. A válasz, hogy egy öreg néni megcsúszott előtte a boltban, beverte a fejét, és az egészet ráverték. De az asszony szerint nem pontosan ez történt, így Máté kénytelen elmondani a teljes igazságot. Úgy volt, ahogy mondta, csak utána még megpróbált fajtalankodni az öreglánnyal. Na, ez már tetszik a fiának is, mert felkiált, hogy „Anarchia”, ami valamiért nagyon tetszik a közönségnek. Felbontanak egy bort, majd asztali áldás következik. Mindenki boldog, a család meg átnyújt egy kis ajándékot, ami kicsit felpörgeti a jelenetet. A dobozba az van írva, hogy „Nagyfeszültség”, és Máté nem is habozik. Előkapja az ajándékot, amivel lesokkolja Kovács rendőrt. Miközben szabadulni próbál a bilincsből, még párszor megismétlik a sokkolást, sőt saját magát is lesokkolja, amikor betoppan az asszony mostani élettársa és kíváncsi, hogy a börtöntöltelék mit keres itt? Az asszony nem sokat szarakodik, köszöni a szép éveket, de mivel már itthon van a férj, lesokkolja a fickót.

5_5.jpg

Ekkor került elő Hajós és lefújta a jelenetet, ami bár nem volt a legütősebb, de a közönség láthatóan jól érezte magát, és ez a lényeg. A búcsú után, persze megkaptuk még István Kovácsot, és az elmaradhatatlan kínos interjúkat. Szabó Simon igen jól tűrte a vörös riporter hülyeségeit, láthatóan nehéz kizökkenteni nyugodt lelkiállapotából. Majd rögvest érkezett Haumann is, aki szintén végigvigyorogta az interjút, de a mosolya mögött szerintem a fenébe kívánta ezt az idiótát.

6_4.jpg

Címkék: Készhelyzet
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása