Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7675-7676-ik rész

2015. november 25. 14:00 - Gillotte

Mivel Liza visszautasítja Ottó csókját, a fiú kicsit megszeppen, de azért megkérdezi Lizát, hogy másnap ráér-e. Liza hárít, de Ottó kiszedi belőle, hogy azért jól érezte magát a parkban, és ezt Ági is meghallja. Liza gyakorol a zongorán telefonnal a hangszer tetején, de folyton kapja az üzeneteket (feltételezhetően Ottótól) és Ági szóvá is teszi, hogy legalább egyszer játssza végig a darabot és ne nézegesse folyton a telefonját. Ezután a Herr és Ági sétálni megy, a Herr céges ügyekkel fárasztja Ágit, de Ági nem tud figyelni és kifejti a Herrnek, hogy szerinte Liza beleszeretett Ottóba és ez komoly gond, mert mindent összezavar ezzel. Eközben Liza és Ottó megintcsak a parkban sétálgatnak és könyvekről beszélnek. Kiderül, hogy felesleges szépirodalmat olvasni, ha Stephen King regényeiben is van szerelem és halál. Egyetlen közös pont van könyvek terén, mégpedig a Gyűrűk ura. Úgy elmerülnek a beszélgetésben, hogy Ottó emlékezteti Lizát, hogy délre kéne mennie zongoraórára, de ezt Lizta teljesen elfelejtette, úgyhogy elrohan az órára.

bk_november23_1.png

Nóra estefelé Éjkirálynő áriájával a háttérben idegesen nézegeti a laptopot, mely szerint a rezidencia ahol tartanák az esküvőt rossz évszámot foglalt be, így nem idén, hanem jövőre lenne az esküvőjük, és mivel 2016-ban szökőév van nem tarthatják jövőre az esküvőt, mert a szombati nap áttolódna hétfőre, és ki tart akkor esküvőt? (Érdekesen van kezelve a sorozat naptára, a szökőévre figyelnek, de anno Timike egy rész alatt nőtt éveket.) Lenne egy kisebb terem idénre az eredetileg megadott dátumra, de felárral tudnák csak lebonyolítani Nóráék lagziját. Nóra kétségbeesésében Attilához megy, hogy pénzt kérjen a kft pénzéből. Attila nem helyesli, hogy személyes hóbortokra legyen szórva a pénz, de megemlíti, hogy Miki ismeri a rezidencia tulaját. Nóra nem teketóriázik, lemegy Mikihez és megkéri, hogy hívja fel a rezidenciás fickót és segítsen elintézni, hogy ne kérjenek felárat azért, hogy idén lehessen az esküvő. Miki persze Nóra képébe röhög, hamár olyan szerencséje van, hogy így alakult nem fog egy lépést sem tenni azért, hogy közelebb segítse Nórát a Robival való nászhoz. Mindezek ellenére később Miki hajlandó segíteni, de csak akkor, hogy ha Robi kéri meg rá.

bk_november23_2.png

Attila megkéri Petit és Mátét, hogy ne dicsérjék annyira Reni főztjét, mert az Julinak nem esik jól. Másnap Reni vasal, miközben Peti félmeztelenül megy ki, mert kéne neki egy tiszta póló. Ekkor látja meg, hogy Reni az alsógatyáit is vasalja, amitől rettentő kínba kerül Peti, annyira, hogy még Juli előtt is érezteti, hogy baj van Renivel. El is pályázik, Juli persze tudnia akarja, mi a gond, és Reni el is mondja neki, hogy annyi, hogy Peti cikinek érzi, hogy Reni meglátta az alsónadrágjait. Később a kapuban találkozik Reni és Peti, és a lány bocsánatot kér az alsógatya-incidens miatt, a Peti erre beavatja, hogy Julinak van egy kis gondja, mégpedig hogy Reni túl jó, és Juli nehezen törődik bele, hogy nincs száz keze, hogy mindent megcsináljon. Reni láthatóan szívesen beszélget Petivel, úgyhogy kezdeményezi a témát, hogy mégis mit csináljon Julival, hogy ne legyen féltékeny. Peti ad egy tippet: valamit rontson el, ilyen egyszerű. Reni így is tesz, túlönti a tejet a tésztához, hogy segítségül hívhassa a tapasztalt háziasszonyt, s Juli meg is oldja a helyzetet. A távozó Reni egy mosollyal köszön Petitől aki ki is kíséri az udvarra, hogy dumálgassanak.

bk_november23_3.png

Liza arra ér haza, hogy Ági a kanapén ül, és rögvest érdeklődik, milyen volt a zongoraóra. Liza azt mondja, olyan, mint lenni szokott, de Ági tudja, hogy kamuzik, mert a zongoratanár odatelefonált neki, hogy a lány nincs sehol. Ági levágja, hogy Liza Ottóval volt, és duruzsolja a fülébe, hogy így keresztet vethet a zenei karrierjére. Épp, mint az apja, kiváló tehetség volt, mégis, mikor bejött Ági a képbe a zongora háttérbe szorult. Liza eltökélten kijelenti, hogy vele ez nem fordulhat elő, s olyannyira eltökélt, hogy aznap délután meg is mondja Ottónak, hogy nem találkozhatnak többet, mert ha együtt vannak akkor mindig csak az fog járni a fejében, hogy zongoráznia kéne. Ottó nehezen nyeli le a békát, de Liza szerint így mindkettőjüknek jobb lesz. A fiú arcán azonban látszik, hogy nem egészen így vélekedik a dologról.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mézescsók 2015.11.25. 15:35:57

Te egy hős vagy. Fogadd virtuális kézfogásomat.

Gillotte 2015.11.25. 19:36:02

@mézescsók: Köszönöm, valóban igyekszem hősiesen helytállni.

hannamontanna 2015.11.26. 15:11:55

Köszike. Persze, hős vagy, de valakinek hősnek kell lenni, hogy képben legyünk. :-D Olvasni jobb.

Gillotte 2015.11.26. 15:15:22

@hannamontanna: Hát ha jó olvasni amit összehozok belőle akkor minden ráfordított perc megéri! :)
süti beállítások módosítása