Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 1x02 - A szarcunami egyre nő (18+)

2015. november 24. 11:00 - Dzsudibí

Ismét a Petőfi utcai lakásnál nyitunk, Szöszi Joci után óbégat, hát mikor hagyja már azt a szegény kölköt levegőhöz jutni? Az emeletről dugás hangjai szűrödnek le, remélem Buci betalálta Papucsot a sötétben, Hoffer Misi óta nem volt egy tisztességes meleg a tévében (igen, Hoffer Misi fixáció, na és?). Szöszi vagy beszállna, vagy azt hiszi, hogy Joci éppen mással kufircol, ez még abból számomra nem derül ki, ahogyan óvatos léptekkel közelíti meg a szexbűntény helyszínét. Villany kapcs, de mielőtt megtudhatnánk, hogy akkor most Buci melegedett-e be , vagy Joci dugja-e a malacot, vágás és főcím. Basszameg, ezt a részt is végig kell néznem, hogy kiderüljön, mi történt.

1.png

Két nappal korábbról indítunk, Papucs lábát Csülök nyalja, úgy tűnik 1 nap együttélés elég volt, hogy ezek keresztbe-kassul szexualizálják egymást. Mindenesetre Joci kávéja szar, sőt, meleg víz sincs, mert a boilert sem szerelte be, úgy tűnik minden szar az ő lelkén szárad. Szöszi érkezik aggódalmas pofával - Csülök eltűnt - faszt tűnt el, itt van, szexrabszolgának használjuk. A háttérből Papucs üvöltözése hallatszik, ahogy hideg vízzel öblögeti a zacsit, Szöszi se ma jött le a falvédőről - Joci, te csajozol? - igen Szöszi, a kappanhangú csajokra bukom. Szöszi ki akarja menekíteni Csülköt ebből a kéjbarlangból, de az Jocinak már korábban megsúgta, hogy NEM AKAR MENNI. Kisebb vita a gyermekelhelyezésről, amit Joci nyer, szegény Csülök, elvált szülők gyerekének lenni nem könnyű. Szöszi el, Papucs még mindig tisztálkodik, vízforralóból önti a fejére a vizet, ami meglepetésre forró, errekigondoltbasszameg. Buci panaszkodik még egy sort indulófélben, úgy volt, hogy ma wellnessezni megyünk a gyerekekkel, már a szobát is lefoglaltuk, hát ezt elkúrtuk elkúrtad, jegyzi meg Papucs. 

2.png 

Buci házhoz megy a lófaszért, Zsófit engesztelné, menjenek el mégis wellnesselni, de a könyvelőcske rögtön ott terem, ahogy kiszáll az automobilból (ez mindig az utcán ácsorog, Bucira várva?), jól vagy? kérdezi, ami könyvelő nyelven annyit tesz, hogy van kedved egyet pömpölni itt és most a nejed orra előtt? Nem kösz, most az asszonyhoz jöttem, aki ebben a pillanatban meg is jelenik az ajtóban. Nem szívbajosak, Buci még odaböki, hogy majd hívlak, könyvelő meg egy laza puszi!-val köszön el vigyorogva, Anyu számomra érthetetlen módon nem Buci szemének módszereres kikaparásával nyit ezek után, csak aziránt érdeklődik, hogy ezt tényleg az ő küszöbén kell-e intézni, Buci hazudik kicsit ferdít - megmondtam neki, hogy vége - azért vigyorgott, mint akit most raktak seggbe? - gyanakszik Anyu. Nincs wellness Bucikám, húzzál anyádba. Papucs eközben a kocsiban bájos feleségének panaszkodik Buci kanapéjára, akit viszont a legkevésbé sem érdekel, hogy Papucs szarul aludt-e, vagy sem, amilyen medence mellett fetreng éppen, megértem, én is leszarnám. Jocit épp a boiler mellől rángatják el Buciék, mégis lesz wellness, ezek hárman bizony együtt mennek a gőzbe melegedni. 

3.png

A motorháztető még meleg, de Buci máris rámozdul egy bögyös szőkére a wellnessben. Amíg Buci csajozik, Papucs és Joci a pezsgőfürdőben hangolódnak egymásra. És neked mekkora a céged? - kérdi Papucs, há' én vagyok egymagam - mondja Joci - mer neked hányan dolgoznak? - háromszázan, de nem akarok dicsekedni. Buc teátrálisan ledobja a gyűrűt dugás előtt, azért mégse olyan szar ember ő, hogy a nyaraláson, amire eredetileg a feleségével fizettek be, a jegygyűrűjét viselve húzzon meg mást. Papucs még balhézik egyet a medencében, mert nincs több pia, de aztán Jocinak sikerül jobb belátásra bírnia. Közben Zsófi becsörög, te Buci, mégis elmegyünk veled a wellnessbe, és csinálunk majd szelfit a medencéből - nem lehet, én már itt vagyok a kanokkal, de hiányzol - a háttérben a csöcsös szőke szerencsére kussol az ágyban, kínos lenne, ha nem. Papucs padló részeg, Joci a hátán viszi be a lakásba, merthogy hirtelen visszaugrottunk a Petőfi utcába, rövid wellness volt ez.  4.png

Este peteérős Szonja a kocsiból leskelődik szegény Joci után, aki szerencséjére egyedül tér aludni. Reggel Papucsot már megint Csülök ébreszti gyengéd kéznyalogatással, aki viszont egy ballábas odébbtaszajtással jelzi az állatnak, hogy az érzés nem kölcsönös. Közben érkezik Buci és Joci, Buci gyűrűje bizony a wellnessben maradt, Papucs szomorú csöves szagot áraszt magából, de ennek ellenére össze kell kapnia magát, különben elkésik az apák napi mulatságról, ahol a fiával indiánnak öltöznek. Nagy szerencse, hogy ilyen esetekre pont van egy tartalék indiánjelmez a csomagtartójában, amit magára is húz gyorsan, amíg kidobja Bucit a wellnesshotelnél, hogy megkeresse a gyűrűt. A gyűrű megtalálása némi problémába ütközik, mivel Buci nem tudja sem a nevét, sem a szobaszámát a bögyös szöszinek tegnapról, a hölgy mellkasi adottságai alapján próbálja felvázolni a szigorú recepciósnak, hogy kiről is van itt nagyba szó, akinek a nyelve viszont csak néhány gyűrött ötszázastól ered meg: az említett vendég reggel távozott. Eközben Papucsnej aliasTamara szerint a 10 éves gyerekük inkább bankár akar lenni, mint indián, ezért öltönyt húzott, Papucs drámázik, de minek, már megint szarnak rá nagy ívben, Tamara elhajt a gyerekkel.  

5.png

 Buci leszervezi a gyűrűcserét csöcsössel, Szonja meg már megint Jocit hívogatja, aki éppen ártatlanul vásárolgat a barkácsboltban, Szonja mégis csajozással gyanúsítja. Papucs eközben leüvölti Tamara és Danika tanárának a fejét, akik szerint indiánnak lenni márpedig nem egy foglalkozás, Danika bankár akar lenni és kész. A tolldíszes Papucs ezennel nemkívánatos személlyé válik az apák napi ünnepségen, de Tamara még előtte azért bejelenti, hogy válni is akar, csakhogy tuti legyen Papucs jókedve a nap további részére. Joci bejelenti Szonjának, hogy gondolkodnia kell. Kettőnkön? - kérdi Szonja, nem baszki, a jövő heti lottószámokon. Újra előkerül a joker téma, Joci van valakid? És azért hiányzom? Persze, 15 év nem múlik el nyomtalanul. 15 év????? Hát mit tűrhetett ez a szegény ember 15 éven keresztül?! Azt is megtudjuk, hogy Szonja Jocival szeretné leélni az életét, erre udvarias csend a válasz, jajj szegény Szonjácska nem igazán tud olvasni a sorok között. 

6.png

Eközben Papucs a kerti székkel üt akkora lyukat az erkélyajtóra otthon, amin egy dzsondér John Deere is kényelmesen átférne, merthogy az asszony kicserélte a zárakat. Ennek ellenére még így is sikerül megvágnia magát, Vircsi a háttérben üvölt, hívom a rendőrséget! Ne hívd Vircsi, csak én vagyok, apu, ne félj! Rövid vita a kulcsokról, majd Vircsi rátér a lényegre: el fogtok válni? mert akkor anyuval maradok! - jajj drága Papucs, végre rádmosolygott a szerencse. Buci az étteremben várja bögyös szőke felbukkanását, amikor megérkezik Zsófi, nekem csak most esik le, hogy a szerencsétlen ugyanoda szervezte a két találkát, gratulálok Bucikám, felülmúltad még magadat is. Veszettül dugdossa a gyűrűtlen jobb kezét, miközben levág a pincérnek egy laza félórás monológot a spanyol cabernet titkairól, kár, hogy az asszony csak vizet kér, jajj micsoda pofára esés, akkor Buci is marad a víznél. Buci esküdözik, szeretlek Zsófi, és hidd el, négy év múlva jobban élünk, csak had' bizonyítsak. Kár, hogy a monológot félbeszakítja csöcsös hívása, Buci a hülye fejével jobb kezével kapja fel a telefont, az asszony meg persze azonnal kiszúrja, hogy volt gyűrű, nincs gyűrű. Buci kiszalad átvenni a szajrét, persze szigorúan olyan helyre állnak, hogy Zsófi is lássa, sok eszed van Buci bazdmeg. Buci vissza, hol is tartottunk? Ott, hogy szeretném, ha hazajönnél Bucikám. Buci feje felragyog, de nagyobb meglepetés jön, mint amikor Röné Danira tette a kendőt: gyere haza, és te mondd meg a gyerekeknek, hogy elválunk. Bábumm, atom ledobva. 

7.png

Közben Papucs kicuccol a villából, menti a kávégépet is, nehogy már Joci szaros kávéját kelljen innia, aki egyébként időközben végzett a boilerral. Buci egy kis meseolvasással vezeti fel a gyerekeknek a válás tényét, sajnos apu elköltözik, a kölköknek ez nem elég, nagyobb szabadságra vágynak - anya is elköltözik, és akkor itt maradunk egyedül? nem, anya marad te kis pondró. Buci nem szomorkodik sokáig a váláson, érkezik a könyvelő egy újabb menetre.Váltunk az első jelenetre vissza, ahol Szonja Jocit keresi, de meghallja Bucit meg a könyvelőt, benyit, közben Joci már rángatja ki a szobából, micsinászteitt? Csak meg akartalak lepni. A meglepetés vendégtől szegény Bucinak lekókad a lompos, Joci meg egy laza vége van! felkiáltással kidobja Szonját. Könyvelőnek is mennie kell, Bucinak most jut eszébe, hogy a dolgokat nem így kéne rendbetenni, Papucs érkezik, megint hármasban alszanak. Közben Szonja elvadult fejjel harminccal száguldozik az úton, ebből még baj lesz. Gondol egyet, elengedi a kormányt, még a szemét is becsukja, csakhogy biztosra menjen, utolsó filmkocka dudálás, csattanás, most izgulhatunk egy hétig, hogy szegény Joci felszabadul-e végre. 

Címkék: 18+ válótársak
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása