Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Készhelyzet 1X06 – Stholt megizzadt, Trokán remekelt

2015. november 18. 09:00 - Bruti

A Comedy Central új műsora megint nem okozott csalódást, bár néha voltak üresjáratok a jelenetekben, de összességében a profi színészek lazán megoldották a tegnapi feladatukat.

1_4.jpg

Hajós érkezik és a rövid előzetes után már közli is a közönséggel a mai tematikát, ami nem más, mint a: segítség. Segíteni jó dolog, pláne, ha nem okozol vele még nagyobb bajt, de nincs idő elmélkedésre, mert érkezik a mai első vendég Stohl András, aki akkora tapsot kap, mint még senki az adás rövid történetében. Az öltözékéből nem derül ki, hogy mi vár rá, egy mellényt és gyapjú kardigánt kapott, amitől már a jelenet előtt leizzadt szegény, de egy színésznek el kell tűrnie, amit megkíván a szerep.

3_4.jpg

Sokat nem beszélgetnek, mert érkezik egy hölgy, és elráncigálja a könyve sajtótájékoztatójára. Ezek szerint András, ma író lesz, és Braun Edének hívják. Bent már egy másik nő, Mónika várja, aki pedig bekísérte, az nem más, mint az új csaja. Hamar kiderül, hogy a „Légy izgalmasabb három lépésben” már a harmadik könyve a híres önsegítő gurunak, azaz Edének. A csajok nem bírnak betelni vele, folyamatosan nyüzsögnek körülötte, majd megkérik, hogy árulja el azt a bizonyos három lépést, amiről írt. Stohl elmagyarázza nekik: kitárt karok, ölelés, majd mikor ráunt, akkor jön a seggberúgás. Stohl viccesen hozza a férfi soviniszta disznót, de nem ússza meg ennyivel, mert máris szólítanak a közönség soraiból egy harmadik hölgyet, akin segítenie kellene.

4_4.jpg

Érkezik Borbála, aki első látásra is egy igazi idióta. Valamikor borzasztó gellert kaphatott, mert beszélni se tud értelmesen. Ede viszont állítja, hogy semmi baj sincs vele, sőt teljesen normális, amitől a csaj elkezd nevetni, de kb. úgy, mint egy gégerákos fóka. Lehet, hogy hülyét játszik a csaj, viszont azt nagyon viccesen. Stohl még elhalmozza bókokkal, amitől láthatóan megnyugszik, majd a másik két csaj letessékeli a színpadról. Ezután az Edéről kiderül, hogy nemrég vált el, majd meglepő fordulat következik, hiszen úgy néz ki, az író meg fogja kérni a barátnője kezét. Vagyis csak kérné, de a másik nő hisztibe tőr ki, mire kiderül, hogy ő a volt feleség. Na, erre, mindkettő a férfin ugrál, mire érkezik Hajós, és csengettek a jelenetnek.
Stohl András simán vette az akadályt, hamar alkalmazkodott a szituációhoz, kellően vicces volt, a Grund színészei pedig újfent dicséretet érdemelnek.

5_4.jpg

A szünet után bekötött szemmel érkezik a mai második vendég, azaz Trokán Nóra a gyönyörű színésznő. Lekerül a kötés, majd Hajós kérdésre, hogy ki lehet ő, a válasz: leginkább valami elcseszett tűzoltó. És nem is téved nagyot, mert a jelenetbe érkezve máris tiszteleg neki három önkéntes lánglovag. A trió lánytagja elhadarja, mekkora megtiszteltetés neki, hogy egy ekkora tűzoltólegenda gyakorlatozik velük. Nóra még szólni se tud, ezek már egy balesetet szimulálnak. A tűzoltólány egy autó alá szorul, amit azzal szemléltetnek, hogy ráhajítanak egy padot. A másik két nem bántóan okos tűzoltótanonc, mielőtt belefogna a mentésbe, úgy gondolják jó ötlet inni egy korty pálinkát, de Nóra megelőzi őket, és már meg is húzta az üveget. Majd egymás ölébe ülteti a két tűzoltót és parancsba adja, hogy úgy álljanak fel, hogy közben ebben a pózban maradnak. Nagyon vicces, de megcsinálják, majd az egyik elájul. Nóra újraéleszti a srácot, mire az meghívja sörözni. Erre kap egy fülest, mert ordít, majd visszatérnek a baleseteshez, aki még mindig a pad alatt nyöszög. Nóra lerántja róla a padot és újrarendezi a bandát. Itt kell megjegyezni, hogy a színészek megint hatalmasat alkotnak, folyamatosan rohangálnak, üvöltöznek és annyira viccesek, hogy Nóra kissé el is veszti a ritmust miközben rajtuk röhög. A jelenet végére a két tűzoltótanonc fülig szerelmes lesz az oktatójukba, de Nóra inkább a lányt hívja el vacsorázni. Erre a poénra várhatott Hajós, aki lefújja a sztorit.

6_3.jpg

Trokán Nóra nem vallott szégyent, de ehhez kellett a három zseniálisan hülye színész is, akik végigpörögték az egész jelenetet, amihez innen is gratulálunk nekik. Nem marad más hátra, mint István Kovács és az ő hülyeségei. Stohl végigröhögi az interjút, ami nem tart sokáig, mert azon kívül, hogy Kovács hebeg-habog, csak annyi történik, hogy ad egy autogramot a színésznek. Jön Trokán aki, először még kulturáltan válaszolgat a kérdésekre, de miután visszautasítja a riporter vacsorameghívását, Kovács nemes egyszerűséggel lefújja az interjút.

7_1.jpg

 

Címkék: Készhelyzet
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása