Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Crossing lines - Határtalanul 3x06 - Executioner

2015. november 12. 15:00 - Chat Géza

Újfent egy festői tengerparti látképpel nyitunk, de most nem Olaszba vagyunk, hanem a szomszédba, Horvátországba. Egy kedves francia pár reggelizik és tervezi meg a napját. Azon méláznak, hogy inkább a hotelben/parton horpasszanak vagy elmenjenek csámborogni ide-oda? Nem sikerül leütni a 20 millió forintos kérdést, mivel egy hasba szúrt ember tűnik fel a színen, aki richtig felborítja a vízparti gyümölcsös standot. Gyorsan odaugrik ez a francia ürge, aki orvos, majd egy ronggyal elszorítja a vérzést, de itt nem áll meg, mert a mentők kiérkeztével úgy dönt besegít a kollégáknak és bemegy velük a kórházba. Ez volt 8:43-kor. Az asszony már többször is megkávézott, de a hapsijának nyoma sincs, így bemegy a kórházba, hogy megtudakolja mi a szitu, de ott azt mondják, hogy ma egyáltalán senkit nem hoztak a sürgősségire. A nő már a szállodánál toporzékol, mire megjelenik Kovács doktor 10:24-kor, hogy közölje: vele kell jönnie, ha látni akarja a férjét. Semmi para, csak benyelt egy ebolához hasonló vírust, így karanténba zárták.

kepernyofoto_2015-11-12_8_43_37.png

Na jó, nem biztos, hogy fertőzött a fickó, de ez a feltételezés, ellenben már jön a kísérleti ellenszer Kanadából. Egy vírusokból diplomázott nő is megerősíti, hogy a fickó a tengerparton CLV fertőzésben halt meg és ha nem találják meg a támadóját, aki hasba szúrta, akkor nagy bajok lesznek. Erre mutatnak is egy köhőgő embert a piacon, mert ez a fertőzés első jele. A kis csapat máris felgöngyölíti az ügyet. Sebastian lemeózza a helyszínen lévő összes biztonsági kamera felvételeit, amin meg is találják az esetet. Egy fickó több mint 20 percet vár, hogy megérkezzen Amanti, a díler, majd kis sutyorgás után verekedni kezdenek, aminek tudjuk mi a vége. A felvételen van még egy sántikáló bácsi is. Azt Arabela és a szőke csajszika ki is hallgatja. Először hallgat, mint a sír, majd lehogyvoltozza az egész estét. Arabela köszöni szépen az infókat, de most be kell vinniük megaukkal, hisz lehet, hogy a bácsi is CLV-s. Kovács doktor és Sebastian az elmondottak alapján, hogy a támadó egy helyszínen talált bökővel szúrta le ellenfelét, levonják a következtetést, hogy bizony egy mezei civilt keresnek és nem egy másik drogdílert.

kepernyofoto_2015-11-12_8_43_53.png

Még az a szerencse, hogy a helyszínen talált ujjlenyomatok alapján simán beazonosítják a bicegó halászt, a dílert és egy harmadik embert, Nigel St. Cleart is. Ő lesz a gyilkos. Gyorsan megnézik, hogy mizu vele, elmennek a házához, de csak a felesége van otthon, aki elkezd falazni neki, de Kovács doktor kap egy fülest, hogy az elmúlt időszakban irgalmatlan sok pénzt utaltak a számlájukról, mire Kovács a családi autóba is bekukkant, aminek a hátsó ülésén rengeteg gyerek cucc hever. Megvan a kirakós: itt gyerekrablásról van szó, ezért nem akar kitálalni a nő, mert azt mondták, hogy megölik a gyereket, ha a rendőrséghez fordulnak. Az a cumi, hogy a zsarolók csak annyit mondtak, hogy menjen el hajnalban egy táskáért, de aztán se címet se semmit nem mondtak, hogy hova kell majd leszállítani. Az asszony remegve mondja el, hogy ma reggel még visszajött a férje, hogy ruhát cseréljen, aztán szájoncs csókolta és elment. Kovácsnak és a Lostos csajnak itt leeseik, hogy a nő is fertőzött lehet, de egyelőre nem szólnak neki.

kepernyofoto_2015-11-12_8_45_43.png

De persze azért beviszik az asszonyt kivizsgálni. Ott el is magyarázza neki az ICC télapója, Dorn, hogy ez az egyetlen lehetőség, hogy megmentsék a férjét és a fiát. Nagy duzzagva belemegy, hagyja, hogy lenyomozzák a telefonját, ha a férje hívja őt. Ez meg is történik, de hiába oltotta le az asszony, hogy nem merjen a gyerek közelébe menni, mert akkor átadja neki a fertőzést és meghal, ő hajthatatlan, leszállítja az árut, sőt, még Kovács doktor bársonyos hangja se hatja meg, kinyomja a francba. Ennyi idő alatt Sebastian nem tud csodát tenni, nincs meg a jel, de még jó, hogy minden egyes szót rögzítettek, amit most visszahallgatva, a háttérzajokat kiemelve rájönnek, hogy egy vízpart közelében valami kompon kell lennie. A menetrendek egyeztetése után már a kikötőben várják a beteg embert, aki megpróbál elmenekülni, de a sikerélmény az elmarad. Kovács doktor itt vázolja fel a zseniális tervet: elmegy, átadja a táskát, de ők egy bokorból fedezik, aztán jól elmennek a gyerekért.

Persze, hogy semmi sem megy flottul, MR. St. Clearből lávaként tör fel a véres turha, ami a gyerekrabló csudás zakóján landol, mire a fél ICC elordítja magát, hogy fel a kezekkel, aztán elkezdődik a csikágózás. Arabela elhajt abba az irányba ahonnan a fickó jött, talál is egy elhagyatott raktárat, ahol a maradék két emberrabló bírkózik egymással, mert az egyik olyan jóba lett a kis St. Clear gyerekkel, hogy nem is akarja, hogy baja essen. Arabela nem is őt lövi le, hanem a másikat, aki viszont simán felnyitotta volna a bicskájával. Az akcióban sajnos a papa feldobja a pacskert, de a gyerek jól van, a vírus ellenszere is megérkezett, Sebastian is indulhat haza, hogy a saját kis csemetéjével foglalkozzon.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása